Априлки 2013 - тема 19

• 29 103
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia, Bulgaria
момичета благодаря за хубавите пожелания.за мен аз се прибрах днес и съм по добре,така за малката:всичко започна след обяд с слаби болки в кръста така около 2часа и започнаха да се засилват обадих се на наблюдаващата лекарка и тя каза да пия нош па испих 1 таблетка обаче болката продължи да се засилва и реших да отида до тина киркова там ме прегледаха и ми казаха че имам контракции на 5мин. точно но имат съмнения че плацентата е започнала да се отлепя и така ме пратиха към Майчин дом там пак ме прегледаха и казаха че съм за задържане сложиха ми системите и след 10мин.   дойде доктора(на който не помня името но разбрах че е шеф на отделението ) погледна и каза ..ооо подготвяйте я за секцио бебето няма пулс'' и така ме вкараха в операционната но по време на операцията изгубих повечко кръв и изгубих съзнание една от сестрите ме свести и тогава видях как я извадиха и как казват че матката ми е синя и че бебка е страдала много извадиха я в клинична смърт,първите 2 дни състоянието беше много тежко понеже бъбречетата и не функционираха и не пишкаше тогава качи 500грама и се наду но на 3 ден започна да пишка и всеки ден пика около 60гр на ден,първите 2 дена също така дишаше на 100% кислород от машината..... днес преди да си тръгна (6 ден изписаха ме срещу подпис)я видях теглото и е 1,870, (понеже от задържане на течности за 2 дена беше станала 2,010кг) и кислорода е на 30% вече.

оп аз се поолях малко но за сега това са новините при мен Simple Smile цялото семейство се молим и стискаме палци всичко да е наред не губим вяра че ще се прибере малката вкъщи Simple Smile
а също така се оказа че съм в 33гс. или по точно че малката е вървяла почти  2 седмици напред.

# 571
Rozita  стискам палци всичко да е наред с бебка  Praynig  да наддава бързичко кукличката  Heart Eyes аз също съм се родила 1800 и съм смъкнала на 1600 със секцио, а сега съм 100 кила жена, всичко ще се оправи бъди силна  Heart Eyes сега медицината е много по напреднала и добра  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 572
Честита Баба Марта на всички   bouquet да сте живи и здрави, много щастливи и малките бебоци много много много да ви радват  Hug

Devill Queen - хахах и на мен ми се ядат череши от две седмици ама никъде няма / поне в Бургас/

vvavv - джинджифила помага много при подуване на корема, но за киселини поне при мен не върши никаква работа

vitaivan - хм.. ами не съм се мазала с мас с невен от много години. Но би трябвало ако добавиш някое ароматно масло пак да стане

aguto - ще ми докараш удар с тази картичка, както съм на въздържание 8 месеца...

А аз да Ви питам, в последно време изобщо не мога да спя и все съм една крива, чак аз не се понасям.... има ли други така или аз нещо съм дефектна. Направо ми е жал за милото  Confused
     Здравей, видях, че най-накрая се появи някой от Бургас newsm44 , та да те питам къде ще раждаш, ориентирала ли си се вече Simple Smile
За спането май много сме с такива проблеми, аз заспивам и като се събудя към 3...до сутринта само въртене и пуфтене. За настроението си няма да коментирам Laughing

# 573
Rozita, chestita dasherichka!
Trudno ste pochnali, no viarvam, che vsichko shte se naredi!

# 574
Rozita, честита дъщеричка, дано всичко е наред и да се приберете живи и здрави вкъщи.Вярвай и нещата ще се подредят. Гушкам те

# 575
Rozita Честита дъщеричка, да ти е жива и здрава и скоро да се гушкате в къщи.
Наистина си искарала много трудни дни, които за жалост все още не са отминали, но ние също сме с теб и ти стискаме палци и се молим Цвети да се оправи бързо  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 576
Розита, щом бебо е в МД и вече е с по-малко кислород, ще се възстанови бързо  Hug
няма страшно, лошото е минало и бързо го забравяй, помни само хубавото!
ще се възстанови Цвети на тегло бързо, не се притеснявайте, и аз стискам палци много, всичко да е наред! ти ходи на контролен, пази се да не вдигаш тежко, опита й да се цедиш да стимулираш кърма като може бебо да суче да го слагаш дори и в МД да е още  Hug
много прегръдки за теб и бебо и позитивни мисли и за таткото!
колкото трябва да седи там, толкова, после ще се гушкате, вярвам, че е в добри ръце!
а за оная док с това но-шпа... нямам думи...

Мъниче, как е Дидко? ти надявам се си ок?

# 577
Rozita, честита рожбичка мила , пожелавам ти бързо възтановяване, а на малката принцеса бързо наддаване и скорошно прибиране в обятията на мама и тати! Praynig Praynig Praynig

Целувамете много и стискаме палци всичко да е ок!!!!

# 578
Честита дъщеричка, Розита.
Всичко ще бъде наред, вярвай го, много е важна положителната настройка на майката.
Много съм щастлива, имам определена подходяща дата от астроложката, дори и име ми предложи newsm44 сега трябва да го изкоментирам с лекарката, да не реши, че е късно само, ако не ще сменяме датата.

# 579
  • София
здравейте,за съжаление на мен бебка ми изигра номер на 24.02.2013г. в 20:24ч. се появи малката Цветелина със спешно секцио тежи 1,600гр и е 44см. в 33г.с  моля се на никоя мама да не се случи това което преживях.

Rozita,

Честито! Живи и здрави да сте и малката госпожица само радост да ви носи. Бързо възстановяване и малката бързо да наддаде.

# 580
  • София
момичета благодаря за хубавите пожелания.за мен аз се прибрах днес и съм по добре,така за малката:всичко започна след обяд с слаби болки в кръста така около 2часа и започнаха да се засилват обадих се на наблюдаващата лекарка и тя каза да пия нош па испих 1 таблетка обаче болката продължи да се засилва и реших да отида до тина киркова там ме прегледаха и ми казаха че имам контракции на 5мин. точно но имат съмнения че плацентата е започнала да се отлепя и така ме пратиха към Майчин дом там пак ме прегледаха и казаха че съм за задържане сложиха ми системите и след 10мин.   дойде доктора(на който не помня името но разбрах че е шеф на отделението ) погледна и каза ..ооо подготвяйте я за секцио бебето няма пулс'' и така ме вкараха в операционната но по време на операцията изгубих повечко кръв и изгубих съзнание една от сестрите ме свести и тогава видях как я извадиха и как казват че матката ми е синя и че бебка е страдала много извадиха я в клинична смърт,първите 2 дни състоянието беше много тежко понеже бъбречетата и не функционираха и не пишкаше тогава качи 500грама и се наду но на 3 ден започна да пишка и всеки ден пика около 60гр на ден,първите 2 дена също така дишаше на 100% кислород от машината..... днес преди да си тръгна (6 ден изписаха ме срещу подпис)я видях теглото и е 1,870, (понеже от задържане на течности за 2 дена беше станала 2,010кг) и кислорода е на 30% вече.

оп аз се поолях малко но за сега това са новините при мен Simple Smile цялото семейство се молим и стискаме палци всичко да е наред не губим вяра че ще се прибере малката вкъщи Simple Smile
а също така се оказа че съм в 33гс. или по точно че малката е вървяла почти  2 седмици напред.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug страшно нещо си изживяла. Направо настръхнах докато ти четях разказа. Вярвам и ти предавам всичката си позитивна енергия. Всичко ще се подреди щом си отишла в МД и там са те поели. Скорошно прибиране вкъщи на малката. Hug Hug Hug Hug Hug

# 581
Розита, честита дъщеричка! Надявам се занапред нещата да се развият леко, девойката бързо да натрупа грамчета и да може да си я приберете. Важното е, че са хванали нещата навреме и най-тежкото е зад гърба ви вече.  Hug

# 582
Розита, честита дъщеричка!!! Доплака ми се като четох през какво си миналва! Вярвам, че много бързо ще си бъдете и двете вкъщи и Цвети ще ти покаже колко силно бебче е!
Казаха ли ти каква е била причината за случилото се?

# 583
  • Sofia, Bulgaria
благодаря на всички за подкрепата и хубавите пожелания. Hug Hug Hug Hug
vencislavka-казаха че сам с инфекция и левкоцитите ми били страшно високи и това предизвикало отлепяне на плацентата,казаха че ако сме се били забавили вече щяло да бъде късно и за мен и за малката,но ние се молим и радваме и на най-малката добра новина особено след като минаха първите 3 до 5 дни който ги водят най-критични. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 584
Честита рожбичка, Rozita. Бъдете живи и здрави и двечките с Цвети и отсега нататък само хубави неща да ви се случват! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт