Време ни е за промяна № 73

• 15 476
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
светки, па да се донесем ние  Thinking Thinking Thinking
Peace Peace Peace Ми нема проблеми-мога да побера трима у нас  Mr. Green

# 91
абе се ще се разквартируваме

# 92
  • Sofia
Завърнах се преди малко, ама хапнах, че с това ранно ставане ми се дозакусва  Laughing
Лигавицата си ми е пак 9 мм, макар и с две лепенки климара  ooooh! Вожда гледа нещо на компа за предишния ми опит и накрая заключи, че явно повече от 9 няма да стане. То при стимулиран опит ми е максимум 11 мм, пък камо ли сега. Сега си мисля, че трябваше да го подсетя, че предишния път ми правеше "масажи", ама току що се сетих. Та ми каза да пусна един прогестерон да видим как и тогава ще прецени. И ако не е ОК ще го отложим за март.

Иначе взех да покашлям и гърлото ме дере. Точно като при фарингит. Казах на док, изобщо не обърна внимание, ама то да видим ще има ли трансфер. Сега си взех ефералган, геломитрол и исландския лишей.

# 93
абе се ще се разквартируваме
Пък ако искате да сме на едно място-само палатки ша трябва-отпред има доволно голяма поляна  Whistling Whistling Whistling Че и ако командировам съкровището при баща му-ша са освободи още едно място в апартамента
Пък и ще ми дресираш комшийте над нас по време на престоя  Joy Joy Joy

# 94
светки, смятам че мъж ти сам ще напусне набързо. даже няма и да разбереш га си е събрал торбето

# 95
светки, смятам че мъж ти сам ще напусне набързо. даже няма и да разбереш га си е събрал торбето
hahaha hahaha hahaha Само в бързината да не са сецне в кръста,че е те тогава започва моето тегло  ooooh!

Я споделете,какво следва ако не ми е хубава биопсията  newsm78

# 96
  • София
 Joy Joy Joy абе вико що така гониш човеко, той може да иска да ни гледа сейра newsm78

а добро утро....добър ден и от мен  bouquet
добре се наспах Mr. Green

максче    Hug Hug Hug
наде, не си страхувай по добре да се махат мимомите Hug Hug Hug

# 97
меме, само на слъно мъж й може да ни изтърпи
ако не е добра биопсията следват лекарства и пак биопсия, за да се види дали има подобрение

# 98
  • СОФИЯ
Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Максче звучи ми всичко добре мила  Hug Hug Hug
Светко  bash bash bash от рано те почвам  ooooh! ooooh! ooooh! как няма да е хубава ма шматко  Crossing Arms ма те обичам нали знаеш  Heart Eyes

# 99
  • София
миеринко Hug Hug Hug

вико знаеш лш може и някой от другите мъже да ни изтра не сме ги пробвали, ама викам и да не пробваме, а

# 100
Ма Миеринко искам да знам ко следва ако не е хубава-да не са ококоля неподготвена
Се си мислех че сега като изляза у отпуска и ша си клатя краката-ма нещо ми е съмнителна таз работа newsm78

Па и като гледам никой не ма светка по въпроса  Crossing Arms

# 101
светнах те бе. виж нагоре.

моя мъж категорично се дистанцира от подобни мероприятие

# 102
  • СОФИЯ
Ами ако например не дай боже не е хубава до колкото съм чела слагат някво лекарство  newsm78
сестро ади де светни Светко по въпроса  Thinking Thinking Thinking ти имаш опит в това ....
Мемче  Hug Hug Hug

а сестрата ни е светнала ма па не сме видели  Joy Joy Joy Joy Joy

# 103
  • Sofia
Светки, първо ти пожелавам да ти е добра биоспията. Ако не е добра се прилага лечение (вливат ти в матката лекарства най-общо казано) и се прави контролна биопсия, за да се види дали си се повлияла. И така докато стане добра.

Наде, стискам палци за операцията. То не може да никак да не те е страх, ама вярвай, че си в добри ръци и щом вожда е казал, че трябва да се реже, значи това е правилният подход  Peace Ако ще имам трансфер и ще ходя до клиниката в понеделник ще мина да те видя  Hug

# 104

ако не е добра биопсията следват лекарства и пак биопсия, за да се види дали има подобрение
Пак ли ша пия хапове ,божкеее,имам чувството,че ако доди момент дето не трябва да пия нещо си ша ми е некомфортно  hahaha
Мерси   bouquet

Максче,ма как ша ми вливат в матката-нема ли изтече туй нещо  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт