Време ни е за промяна № 73

• 15 477
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
абе много са внимателни в болницата. поне това са мойте наблюдения и опит

# 76
Милата HugЩе успеете, не се отчайвай. Щом доктора настоява да се махнат миомите, значи така трябва.

# 77
Добро утро  Heart Eyes

Наде,а не са спичай де,щом доктора е решил,че така трябва да се процедира-довери му се Peace
Все пак се отнася и за здравето ти и за успешния финал на всеобщата ни цел  Hug Hug Hug

Бамби,наистина е много готина количката  Wink  само не разбрах за студенството ти-означава ли,че са се събрали достатъчно на брой студенти и ще си ученичка Grinning

Хубав ден девойки-аз следобяд поемам към Варна  Whistling

# 78
аз имам 100% доверие на вожда и ако каже режем - реже. ич и не се чудя дали е правилно. тъй като явно онзи горе ми е обърнал гъзие, ми остава вожда

светки, как си рожбо

# 79
Вико, коремна ще е със сигурност, всичко е уточнено вече. Кой знае кога ще ме изпишат, все ми е тая, първо да преживея зора  Cry. пък ти пак може да дойдеш да ме видиш Hug, като питаш за оная ревливата  Blush и всички ме знаят.

Цените са станали страшни Mr. Green
за операцията 1 600 лв. още не работят със ЗК.
снимка на бял дроб - 30 лв.
кардиолога 30 лв.
цитонамазка +микробиология - 60 лв.
ПКК+ вирусология и още там някви 125 лв. ooooh!

# 80
  • София
...  само не разбрах за студенството ти-означава ли,че са се събрали достатъчно на брой студенти и ще си ученичка Grinning

мда, в понеделник отивам да се записвам, само трябва да видя как ще съчетаем накрая раждане с ходене на училище и после отглеждане на човече  Mr. Green
аз отлитам на тонове, да видим дали няма да ме оставят направо там  tooth

# 81
Добро утро
Наде ти си знаеше ...ма шубето голям страх ,минала си повечето път ,остава малко дръж се мъжката,и вярвай на вожда,по добре операция от колкото безмислени опити Hug Hug
Светки  Hug

# 82
ми не е малко. то да ти кажа като сключат договорите, няма да паднат парите с много, ако паднат изобщо. в четвъртък ще съм там. при коремна поне 3 дни ще те държат, тъй че може и да те заваря. ще нахлуя и ще те открия по етажите

# 83
  • София
Добро утро и от мен...не знам колко е смешно, обаче ми излезе новата сметка за ток и ми е 55% от предната, а периода на отчитане е същия, 31 дена...мамицата им, значи можело...

# 84
шарки, мойта е под 10 лева. верно че сме на пелети към котела и има 2 слънчеви панела, ама..... предната беше 11

# 85
Добрутру ... да се запиша и аз че мърдам

# 86
Е па Бамби то си ти е време-нема нищо  притеснително и да те оставят-и количката,дрешките и  новия ,,талавизор,,са налице-очакваме звездата да са появи Heart Eyes

Вико,мърдам душице-пръкнала съм се преди всички и си пия кафето и пушкам  Crazy
Па ако трябва да съм честна ,така ми се ходи на сбирката у Софето,ама няма как да стане  Rolling Eyes

Шарки и нашата при същото присъствие сега ни е с 300 киловата по-малка Peace

Мойта клиника още не са подписали договора  Crazy

Пепино  Heart Eyes

# 87
Бамби, съмнява ме Дебелан да си развали рахатлъка и да бърза да излиза. Ще си стои на топло поне още 2 седмици Peace

# 88
светки, па да се донесем ние  Thinking Thinking Thinking

# 89
И аз проверих нашата сметка - при нан-стоп печене във фурна и засилени радиатори през януари имаме с 30 лева по-малко , а декември почти не бяхме у дома.

Общи условия

Активация на акаунт