Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 321
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Hug Голяма тишина, бе девойки Thinking Нерде сте Stop
Pro! Hug Тук съм! Grinning Grinning Grinning
Белче,  Hug Светлич,  Hug интересни снимки, но от какво мероприятие са? От награждаване ли? И коя е актрисата от лявата страна, не я разпознавам? newsm78 newsm78 newsm78

# 421
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug  Как сте след снощи?

Много силна и въздействаща беше серията...... Смъртта на Ахмед коментирахме доста..... Днес ми излиза побоя над Айча...... Много жестокост, първобитни и едносигнални реакции видяхме и при майката, и при бившата кандидатснаха, все не и' запомням името..... Страшна гледка! И за капак - женитба насила...... Не виждм изобщо светлина в тунела.....

А има светлина бе Арфи Party от насрещният влак  Joy
Моят сценарий е: Берин няма да се върне при Хакан, това ще е наказание за нея, тя никога не го е обичала. Ужасна беше идеята да убият Ахмет, ама кой ме пита. Айча newsm78 няма да я омъжат или поне така ми се иска. Това което разбрах, е че Бетюл (снахата Арфи Heart Eyes) ще ѝ прости ако я омъжат и тогава тя каза нещо на майка си  Heart Eyesедин вид, а на брат ѝ кой ще прости. Ако разбере майката на Айча, че сина ѝ е убиец може и да се откажат от сватба. Знам ли newsm78 И сега Синеочко Embarassed и там ще има развитие или няма да издържи Бахар да излиза или Филиз ще става по-нахална и може и да измислят някоя годявка. А както имаме съмнение, че и някое бебе ще измислят е тогава ще стане чок карашък работата. Имам надежди, че Сю и Седа (приятелката на Бахар) може да направят нещо, а и между тях ще има любов  Peace Толова от мен, сега сте вие   bouquet

# 422
На мен все не ми излиза онази снимка с по - голямата Дениз и Синеокия..... Та имайки я в предвид,  Party моят сценарий е следният:
Берин е неспособна да вземе решение за живота си, живее само заради бъдещето дете, може би не веднага, но след време приема и Хакан...... Shocked Shocked Shocked А той замества Ахмед, като шеф на Синдиката.....
Сонер е направил бебе на подлагарката със сигурност, но ще откаже да се обвърже с нея, така ще си запази някакъв шанс за Бахар, а може да я накара да му помага и в отглеждането, но майката ще трябва безотговорно да зачезне..... Брак, любов няма да има, но живеят заедно заради Дениз..... Сонер ще продължи със своенравното си отношение към неангажиращите връзки......
Мете остава в затвора, Айча я женят насила..... Новината, че майка и' не знае за убийството, извършено от Митхат ме сварва неподготвена и не мога да реагирам сега..... Аз мислех, че родителите изчезнаха за да избегнат публичен линч..... Бетюл е душевно болна и няма да се промени по никакъв начин, знае, че Митхат е убиец и сляпо го защитава, става по - опасна и от него.....
А за Джемиле и Ариф снощи си дадох вариант, който би ме накефил - мнооооооогоооооо! newsm53 newsm53 newsm53

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 20:04 от arpha

# 423
О, забравих Османчето, но идеята ми за него малко изменя горния ми сценарий..... Joy Joy Joy За да спаси Айча от насилствения брак, Осман се жени за нея......Горкият, вечно отстъпващ и понасящ всякакви удари Мете....... Weary Weary Weary

# 424
# 425
# 426

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 21:13 от arpha

# 427

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 21:21 от arpha

# 428
Ауууу арфи,много ти е черен сценария бе джанъм Peace Ако това ти е финала, аз се отказвам да гледам ooooh! Искам щастлив край Peace

# 429
Оффффффффф, щастливият финал е ясен и удовлетворяващ за всички ни, толкова желан, но почти 3годишното  hahaha hahaha hahaha влияние на Джош си казва думата...... Joy Joy Joy Повреди ми оптимизма тоз ........

# 430
Пак съм се забутала някъде си из фейса и снимките ме подсещат на какво ли не станахме съпричастни...... #Crazy #Crazy #Crazy

# 431

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 22:16 от arpha

# 432

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 21:33 от arpha

# 433
Арфи, тази снимка на Синеочко с това момиченце не е от нашето сериалче (нали ви казах, Дениз не си я давам). Общо взето това което знам е, че снимат всяка седмица, а това едва ли не трябва да е края. Аз поне не знам до сега на сериалите да имат записан финал толкова рано. Във един от форумите им пишеше, че миналата седмица са снимали убийството на Ахмет  Peace

# 434
Арфи, тази снимка на Синеочко с това момиченце не е от нашето сериалче (нали ви казах, Дениз не си я давам). Общо взето това което знам е, че снимат всяка седмица, а това едва ли не трябва да е края. Аз поне не знам до сега на сериалите да имат записан финал толкова рано. Във един от форумите им пишеше, че миналата седмица са снимали убийството на Ахмет  Peace
Кеф, пада целият ми черноглед сценарий.... newsm68 newsm68 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт