Еркан Петеккайа(филми,изяви,колеги)-Времето лети-сезон3 & Дила ханъм #81

• 70 237
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Сега, в оставащите 12 серии Сонер ще отказва да се обвърже с Бахар за да не и' навреди и ще го убеждават, че жените около него не умират...... Ами, глупав замисъл, понеже е мой, все още приемам критики и дано не съм права..... Praynig Praynig Praynig

И още по-дълги реклами не можаха ли да пуснат..... Добре, че няма никой около мен! newsm66 newsm66 newsm66  Joy Joy Joy

# 646
Оффффф!!! Направо не е за коментар!!! Как можаха да го измислят така?!?!? Дано Бахар е бременна!!! Дано поне финала е добър!!!

# 647
и тези реклами край нямат!

# 648
Не знам за вас, дружки, но тази серия за мен беше възможно най-гадната, още повече и от сериите с приятеля на Осман и брата на Айча..... То няма и какво да изкоментира човек! Shocked

# 649
Такаааа много гадно, ужас, чак не ми се пише. От друга страна обаче след много изгледани сериалчета (турски), това си е нормалното развитие на сезона. Така ги завъртяха всичките и сега лека полека, още е рано май, ще почнат да ги разплитат. Берин и Хакан, не мисля, че ще се съберат някога, но ще намерят възмездие за Ахмет. Мете и Айча освен да ги изведат в чужбина аз друг край не виждам. Синеочко  Embarassed и Бахар  ooooh! Чок Зор ще е. Нямам идея накъде ще зацепи сега Сонерчо, ще бяга ли пак, хубаво е, че поне май се изясниха вътрешно за себе си, че си се обичат. Много тежко наказание на Сонер за "безопастният" флирт с Филиз.
Оффффффф много тегава серия, но ние си знаехме, че ще е такава, знаех си, че няма да остави  Джошко, Сонер да си се вихри още дълго по баровете, приземи го и него.
А забравих Джемиле и Ариф, мазният трябва да се затрие, то е ясно Peace

# 650
Милички, поздрави от Светлич ви предавам, разказах и' на две на три..... Про, това за изясняването, че се обичат, кога стана, аз нищо не зацепих тоз път?

# 651
Милички, поздрави от Светлич ви предавам, разказах и' на две на три..... Про, това за изясняването, че се обичат, кога стана, аз нищо не зацепих тоз път?
Поне аз така си го реших Арфи  Thinking Неговият подарък беше много ясен, беше залепил снимките, всички знаем Сонер какви колиета може да купи. Бахар поне според мен разбра това и си спомни как като пиян обясняваше, че иска да прегръща Бахар, да я целува, да я УСЕЩА  Crazy
Тя затова си тръгна. Сю разбра от Седа, че Бахар е спала при нея, когато Сонер я търси в хотела при Зия, аз ви казах, че той мисли, че тя е била вътре и май Филиз му беше отмъщението. Седа каза на Сю нещо от рода, че Бахар е много тъжна, заради Сонер и че със Зия са само приятели и той го каза на Сонер, затова той тръгна. Сю му каза, че ако продължава така ще загуби Бахр и Сонер му каза, че е късно и че тя е със Зия и после разбра. Сю му каза също, че Филиз не е жена за него и да не забранява на сърцето си да обича.

# 652
  • София
  love001  love001  love001  love001  love001 Привет,момичета  Hug Как беше днешният епизод,предполагам ужасен ooooh! Какви ги забърка Сонерчо пак  Rolling Eyes newsm78

# 653
О, значи все пак е имало малко светлинка,  Praynig Praynig Praynig аз си помислих, че Сю чете конско на Синеокия, но не знаех, че му доказва и го убеждава с факти.... Е, така по бива, сега има надеждица, че Синеокият ще прогледне в един момент......

# 654
  love001  love001  love001  love001  love001 Привет,момичета  Hug Как беше днешният епизод,предполагам ужасен ooooh! Какви ги забърка Сонерчо пак  Rolling Eyes newsm78
Ооооооооо Слънце за Сонерчо ЧОК ЗОР, Филиз се хвърли пед една кола и умря, защото разбра, че той отива при Бахар. Преди това той  ѝ каза, че не я обича, тя муказа, да ама обичаш Бахар, беше пияна ииииииии мъкаааааа

# 655
О, значи все пак е имало малко светлинка,  Praynig Praynig Praynig аз си помислих, че Сю чете конско на Синеокия, но не знаех, че му доказва и го убеждава с факти.... Е, така по бива, сега има надеждица, че Синеокият ще прогледне в един момент......
Абе той точно конско му чете  Party и му вика докога ще продължавате така Сонер бей, а ония му вика КАК  #Cussing out Да го утепаш........от целувки  Rolling Eyes

# 656
Привет, Слънче!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ужасии на степен "n", че и смърт до безкрай...... Ще ли ти се да преведеш два три диалога, че съвсем зациклихме?  Praynig Praynig Praynig

# 657
  • София
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Ужас-Айлин умря,Филиз се самоубива,тоя Сонер съвсем ще изплесне.Не че е престанал,но сега пак една камара самообвинения и бягства от реалността  ooooh!
Арфи,доста съм изморена и неадекваттна,но сложи моментите,вероятно утре ако успея ще ги преведа  Rolling Eyes

# 658
ОК! Благодаря, Слънче! Heart Eyes И аз утре, че сега само изчаках да си изпия лекарствата и изчезвам! Лека и спокойна нощ на всички ви, мили момичета..... Про, Светлич, ако ме изпреварите утре, сложете и моментът с Кроколини, Хакан и Берин, а също и Турул по телефона, интересно ми е как изнудва вече и двамата? Praynig Praynig Praynig Утре ще се появя чак след 17ч.

# 659
ОК! Благодаря, Слънче! Heart Eyes И аз утре, че сега само изчаках да си изпия лекарствата и изчезвам! Лека и спокойна нощ на всички ви, мили момичета..... Про, Светлич, ако ме изпреварите утре, сложете и моментът с Кроколини, Хакан и Берин, а също и Турул по телефона, интересно ми е как изнудва вече и двамата? Praynig Praynig Praynig Утре ще се появя чак след 17ч.
Оххххххх аз сега изгледах началото и се скъсах да рева, страхотна игра на всички. Утре, който успее най-рано да сложи местата, които са за превод. Според мен може да сложим и разговора на Сонер и Бахар на гробището и после пред огледалото. Точно в негов стил, явно я обиди нещо и после ѝ се извиняваше, но нищо не разбрах.
 Слънцето  Hug, когато има време, тогава. Ние бърза работа нямаме, така или иначе има няма още два месеца ще си ревем   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт