Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 37 ~

• 58 041
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

Чаатай-Хазал...хайде скачай,,да пийнем по един чай?
Хазал- йок..имам работа
Чаатай-Хади..казъм...сении севийорум нали знаеш
Хазал-тамън  Mr. Green

# 661
Видех я душицо, много благодаря, ноаз питах за другото откриване където беше с Джан  Peace
навсякъде е хубав , ама ще ме извиниш но в ПЕ е нещо уникално Heart Eyes никакви сюжети не ми дремят играта му е на макс  Hug
играта кой ти я гледа.....само да се движи насам натам с разкопчана ризка и от време на време да се облизва...може и да се къпе,да се бие,нямам ядове Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

айде с мен

Скрит текст:
С теб съм навсякъде и аз се чудя за премяната, аватара е готов ама подпис си търся
Наздраве , само аз и набора ли сме на винце  Mr. Green
да викнем и Айсун...и тя набор  Mr. Green Whistling ooooh!...оле божкеееееее
хах ха хахах ха на моменти съм като Айсун да знаеш ха ха глупости и капчица немам от нея

# 662
100 на 100 са се базикали за сценария,че Е. вечно преследва Ф.,та й Ч. се е правил на влюбен....

# 663
Г-жа Нервакова

абе след 30на години може да замязаме...сега сме млади ярета  Mr. Green Hug

# 664
Най-голямата тайна щом никой от екипа не издава значи са си ходили тайничко на гости.Ето и логиката свършват снимките за деня. И Хазал пиши съобщение на Чаги " Уморен ли си? Ч-Не особенно...ама за теб не съм уморен. Х-И какво мислиш да правиш тази вечер? Ч-Не знам мислех си да дойда у вас ... или ти у нас. Какво ще кажеш? Х- Ами пред вас сигурно ще те чакат много фенки а пък пред нас сигурно ще има много фенове в мъжки род. Ч-Предлагам да дойдеш у нас. Х- Ами добре! "
Това ми дойда ей така.

Еее...чак пък СМС...те още на снимките са се уточнили...аз на ляво,ти на дясно и там... hahaha Joy hahaha

# 665
Най-голямата тайна щом никой от екипа не издава значи са си ходили тайничко на гости.Ето и логиката свършват снимките за деня. И Хазал пиши съобщение на Чаги " Уморен ли си? Ч-Не особенно...ама за теб не съм уморен. Х-И какво мислиш да правиш тази вечер? Ч-Не знам мислех си да дойда у вас ... или ти у нас. Какво ще кажеш? Х- Ами пред вас сигурно ще те чакат много фенки а пък пред нас сигурно ще има много фенове в мъжки род. Ч-Предлагам да дойдеш у нас. Х- Ами добре! "
Това ми дойда ей така.

Еее...чак пък СМС...те още на снимките са се уточнили...аз на ляво,ти на дясно и там... hahaha Joy hahaha

баси тръпката...мачкат се,карат се по сценарий...вечерта се гушкат яко...и се отдават на страстта...сутринта айде пак влизат в роля,това им е професията Peace

# 666

красивите Фемир за лека нощ  Hug

# 667
аз си отивам вкъщи при жената,а вие стойте тук  Grinning

# 668
  • У Диспансера ...♥♥♥
еееее писали пак писали,ама наистина днеска тя хвърли тая уникална шноличка,викам  ехееее мойта либоффф кога подари тоя чок подарък,така хубаво го беше опаковал,викам уж зяпам пък къде съм бляла пак ,а те любимата тв го отрязала,ее как може сега,ми и ние другите фенки искаме да гледаме Халидко Joy Joy Joy

# 669
  • У Диспансера ...♥♥♥

е много рано бе слънце,чек да ти отворя че съм се заключила Laughing Laughing Laughing Party

# 670
еееее писали пак писали,ама наистина днеска тя хвърли тая уникална шноличка,викам  ехееее мойта либоффф кога подари тоя чок подарък,така хубаво го беше опаковал,викам уж зяпам пък къде съм бляла пак ,а те любимата тв го отрязала,ее как може сега,ми и ние другите фенки искаме да гледаме Халидко Joy Joy Joy
не са бе Ирче отрязвали нищо,всичко си дадоха в онез дъъъъълги 30 минути миналата седмица  Joy

# 671

е много рано бе слънце,чек да ти отворя че съм се заключила Laughing Laughing Laughing Party
ти ли живуркаш там  Grinning аз се чудех какъв е този апартамент дето се кани да влиза,че не го бях виждала досега  hahaha

# 672
  • У Диспансера ...♥♥♥
ее как бе прословутия номер 10  Joy Joy Joy

# 673
този апартамент 10 на какво ли не стана свидетел  Mr. Green

# 674
ее как бе прословутия номер 10  Joy Joy Joy
интересно как не сте се избили с Фери там  Joy

Общи условия

Активация на акаунт