Кюретаж и забременяване след това - 42

• 25 551
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Табеа, стискам палци всичко да е наред и да нямаш никакви поводи за притеснения!  Praynig Hug

# 31
Tabea,какво ще кажеш за лекарите с Германия,аз стискам палци всичко да е наред Hug Peace

Относно излседванията,щом си при Даскалов знам какъв лист ти е дал пълен с тях,защото и аз го имам именно от него,но не съм правила всичко

Рубиола незнам дали съм карала newsm78

# 32
За вирусите и аз съм  newsm10 да се направят, защото, както Зузи описа някои от тях са много опасни при бременност. Аз също ги правих, повето бяха в списъка на док, пуснах и мононуклеозата също и сега се присетих, че освен рубеолата, която съм карала даже "два пъти" /знайте колко са познали едно време/ имах антитела и за мононуклеозата, което ме учуди. Това е, защото преди 10 години боледувах сериозно няколко месеца, бях с подути лимфни възли на врата, висока температура, която поне 3-4 антибиотика не успяха да смъкнат. Имаше съмнения за мононуклеоза тогава за пръв път чух за това животно. В крайна сметка дори ми правиха биопсия, след това се сетиха за някакъв друг тест за мононуклеоза и се отхвърли, но така и не се разбра за какво беше цялото това чудо. Даже  след изследванията лятото май си разрових старите изследвания, но резултатите бяха много по-различни от сегашните  и нищо не разбрах. Възможно е да съм я прекарала след това и да не съм разбрала или пък нещо не са ме изследвали като хората по онова време. Честно казано ви благодаря, че подхванахте въпроса, че тотално бях забравила за това и си спомнях само за рубеолата, даже онзи ден се оказа, че племенницата е болна пък от варицела и се почна едно чудене и припомняне кой какво е карал. Трябва да го имам в предвид някой ден евентуално.
Аз сготвих най-после   animal085 и сега точа лиги да стане да хапна, че съм осверепяла. Нещо гърдите взеха да ме приболяват пак по-сериозно. Да взема да пада тоя прогестерон вече и да ми идва пфу. Или пък да стане някакво невероятно чудо. То няма да ме изненада вече мога да очаквам какво ли не. Имам си предчувствие, че някой ден двете чертички ще ме изненадат точно, когато най-неочаквам.

# 33
Ето ме и мен, айде нова тема,нов късмет Simple Smile

# 34
  • NE
magyg Наистина ние сме двете и в следващия месец. Да се опитвахме да се засечем нямаше да можем. Искренно се надявам да ти донеса повече късмет (твърдят че нося). Hug Hug Hug

# 35
Момичета,здравейте!Искам да питам някой дали е пил билки за забременяване?Аз трябва да пия противозачатъчни 3 месеца,ама една баба ми даде рецепта за билки и да спирам хаповете.Някой да даде някакво съветче,ако знае нещо,защото се чудя вече какво да прием,за да мога да си износя бебе, живо и здраво и да го родя,защото 3 пъти неуспех и пак кюретаж вече съм срината.

# 36
  • NE
***Atanasova*** Каквито и билки или лекарства да пиеш няма 100 % сигурност, че ще има зачеване и нормална бременност. Peace
Мога да кажа аз какво правя - пия до овулация по 2 таблетки масло от вечерна иглика с витамин А+Е, а след това мисля да минавам само на витамин Е. Чела съм че маслото от вечерна иглика има благоприятен ефект върху репродуктивната систама на жената, но пак повтарям няма как да имаш пълна гаранция. Витамин Е предпазва от спонтанен аборт.
Повечето момичета казват, че още на първия месец в който приемат вечерна иглика забременяват. При мен не се получи, но въпреки всичко имаше добър ефект като цяло върху мен.

# 37
   Flower Fairy даже се чудя да пия ли цели 3 месеца Линдинета,а относно билките те са поне 9 вида и трябва да ги по 15 дни след цикъл-2 месеца

# 38
Зузи, Табеа, Лин, благодаря за изчерпателните отговори!  Hug С две думи трябва да се пускат ЦМВ и рубеолата. Ще ги пусна...няма проблем! Карала съм нещо, когато бях в 5-6 клас, ама не знам дали е рубеола или варицела, та така...
Зузи, страхотна си!
Боби, на ясно си и ти с дъъългия лист от изследвания... ще се захващам да изпълнявам!  Hug
Хубава вечер, момичета!!!  Hug

# 39
Атанасова много зависи от самите билки и какъв проблем точно има при теб. Трябва много добре да ги проучиш, защото не са шега работа и може да си навредиш повече, ако не пиеш точното нещо.
В момента аз пия витекс, пчелно млечице, пшенична трева. Всички те са добри за балансиране на хормоните и цикъла, подмомагат овулацията, качеството на яйцеклетките. Отделно пия и Q10, който подобрява пък кръвопотока, също нещо много важно. Инозитола също е много добър. Има още купища билки и добавки,но всеки има различни нужди. При мен целя нормализиране нивата на ФСХ и ЛХ и по-добро качество на яйцеклетките. Изобщо има много начини да си помогнем по естествен начин само желание да имам. Много важен е хранителния режим също. Добре е да се правят и упражнения. Аз все още не мога да намеря време за това и си намирам извинения Embarassed

# 40
Принцеска Hug

За билките много трябва да се внимава, защото някои от тях забавят цикъла, други правят друго..общо взето сами не се захващайте с билколечение. Аз понеже нали съм на хомеопатия от 100 години Joy, та се консултирах с моята хомео по въпроса. Това, което мога да пия е бял кантарион от 3 до 8 ден на МЦ и жълт кантарион през ден, нищо друго. Първото за хубава лигавица, второто регулира цикъла, но аз го пия, заради безсънието и опънатите нервички в някои моменти. От време на време пия липа, лайка, шипка, но при бременност и лайка няма да мога да приемам Laughing Всичко това обаче го споделям, а не го препоръчвам, защото казаното важи за моя организъм, не знам иначе как би въздействало Peace

# 41
Момичета,здравейте!Искам да питам някой дали е пил билки за забременяване?Аз трябва да пия противозачатъчни 3 месеца,ама една баба ми даде рецепта за билки и да спирам хаповете.Някой да даде някакво съветче,ако знае нещо,защото се чудя вече какво да прием,за да мога да си износя бебе, живо и здраво и да го родя,защото 3 пъти неуспех и пак кюретаж вече съм срината.
Много съжалявам за неуспешните ти износвания, мила  Hug
Бабешки билки обаче при положение, че приемам и други предписани от лекар медикаменти, не бих пила без да се консултирам с него.

Макар, че лекарите в повечето случаи са скептични към бабините илачи. Почти съм сигурна какво ще ти кажат. Бабата какво ти каза да пиеш?

# 42
Добър вечер. Записвам се и аз в темата.  Sad Миналата седмица в 8г.с. се  наложи да направя missed abortion . Cry Cry Cry Днес бях на контролен преглед и за сега всичко е добре. Назначиха ми няколко изследвания, според гинеколога мога и да ги пропусна т.к. ми е 1 К, но за мое спокойствие ще ги направя. Казаха ми да пия фолиева киселина, омега 3 и селен и след 5 месеца да опитаме отново(каза, че може и след 3, но е препоръчително да изчакаме поне 5 месеца, ако не бързаме, заради възстановяването на матката) .Имам въпрос:след първия МЦ или след втория е хубаво да ида на контролен преглед Thinking ?

# 43
  • Варна
Здравейте и от мен в новата ни тема. Не съм Ви забравила, чета Ви, но гледах да чета и други неща в нета, за да си освободя малко съзнанието.
Днес ходих на УЗИ, на 12 ден от спонтанен цикъл (без стимулации) и уви отново няма фоликули. Само кистата ми е намаляла със сантиметър.
Док ме посъветва да зарежа темата за три месеца и да ида при Александров, на консултация. Предположи, че следващите стъпки, които той ще предложи са снимка на тръбите и стимулация с инжекции  Tired
Обезверих се, ако трябва да съм честна и си "полях мишките по пътя на връщане" ...

# 44
  • NE
_Tea_ Съжалявам за загубата, която си преживяла. Повечето от нас сме с мисед и знаем какво чувстваш. Важно е да се възстановиш и подкрепям да изчакате 5 месеца. Въстановяването не е само физическо, но и психическо. Hug Hug Hug
След първия цикъл можеш да отидеш на контролен преглед. Важно е да се види как се въстановява лигавицата на матката след такава интервенция.

Мира Не се предавай! Упоритите са винаги победители. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт