ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013 (тема 13)

• 26 368
  • 578
  •   1
Отговори
# 150

БНТ е крайно време да отстъпи и да престане да се занимава с Евровизия! По-зле не можеше да бъде.

Нека сега сърбите ни покажат как се прави...

# 151
Чужбинците какво казват?  Laughing

# 152
Ще започне финала на Сърбия - 22ч (21 СЕТ)
 http://www.rts.rs/page/live/sr.html
http://www.eurovision.tv/esctv/future/?program=75163

# 153
Айде бе, няма ли нито един, който да е бил за Кисмет? Само аз ли? Embarassed Все някой трябва да е гласувал за нея.
Какво казват - силно учудени са на избора, меко казано. Laughing Да си гледат работата!

# 154

Аз гласувах за шампионите.

# 155
Крайно време е да спрем да се излагаме на Евровизия.

# 156

Не са доволни чужденците. Общо взето коментари от рода на "О, боже", "Грешен избор" и "Както и да е, минавам към Сърбия"..

# 157
Сърбите са оригинални с този куфар за Малмьо с вълнени аксесоари.

Последна редакция: нд, 03 мар 2013, 22:16 от Isis

# 158
Масово се харесва третата песен, имаха еднакъв брой точки, но трябваше гласа на журито да надделее.

# 159

През цялото време "Само шампиони" беше фаворит! Недоумявам как така сега изведнъж "Кисмет" стана фаворит! А още повече ме е яд за този велик "финал". Супер скучен и глупав.

# 160
Може би защото обявиха предварително вота на журито.. и хората спряха да гласуват.. И аз съм разочарована, "Само шампиони" все пак беше най-силната и въздействаща песен от трите..

# 161

Съветвам БНТ да последваме примера на Македония, ако искат поне на финал да се класираме.

# 162
  • София
С коя да е от трите не бихме имали особен шанс, така че не се терзайте. Моите бг уши бяха изтормозени от неравноделност само от три пъти по 20 секунди с превъртания, какво остава за чуждестранния слухов апарат.
Днес изобщо не ми хрумна да си причиня гледане на Евровизия по гореспоменатата причина.  Confused

# 163

Съветвам БНТ да последваме примера на Македония, ако искат поне на финал да се класираме.
Peace

# 164
Гласуването за нашите песни (от чуждестранен сайт): жури +зрители =

1. Elitsa Todorova & Stoyan Yankoulov - Kismet (3+7=10)
2. Elitsa Todorova & Stoyan Yankoulov - Samo shampioni (7+3=10)
3. Elitsa Todorova & Stoyan Yankoulov feat. Skiller & Jahmni - Dzupai, libe boso (1+1=2)

Реплика към Yora Atanasova от Ben Charles Gray: "Предполагам, че сте българка. Може ли да ми обясните нещо за Kismet ? Много ми е трудно да повярвам как може да спечели с телевота? Струва ми се, че някой е дал много фалшиви гласове?....Нещо тук намирисва на измама за телевота"
http://www.esctoday.com/47007/bulgaria-kismet-for-elitsa-and-stoyan/

Yora Atanasova:" .......Вие нямате все още ухо за българския фолклор. "Кисмет" включва 2 момичета от традиционната група, наречена Бистришките баби. нещо като Buranovskie Babushki, но по-добри от тях, според мен. Двете момичета не са всъщност баби, а очевидно техни внучки и участват в техните изпълнения - доколкото знам имат и младежка група. Това е едно удивително  многогласно женско пеене,  датиращо от много векове. И това все още звучи много добре за българите. Бистришките баби са много известна група у нас, която е посочена също и като част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Самата аз обожавам тяхното пеене и техния местен фолклор. Тази песен беше любимата ми въпреки че аз не  гласувах тази вечер."
Ben Charles Gray:"Интересно, благодаря ви. Аз все още съм разочарован от избора. Чудесно е да има български фолклор в Евровизия, но трябва да е нещо, от което хората да изпитат удоволствие, ако те нямат ухо за него. Мисля, че може би това е твърде силно и твърде българско, за да  работи добре на Евровизия. За мен "Кисмет" беше най-малко харесваната от трите песни."

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 00:38 от Isis

Общи условия

Активация на акаунт