ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013 (тема 13)

• 26 376
  • 578
  •   1
Отговори
# 225
Много неприятна и стресова ситуация се получи, наистина.

Вие да чуете новата песен на Беларус...

# 226
# 227
Да събере "Кисмет" и "Само шампиони"?  Shocked Може би някои части - да, но да внимават много, че да не стане една...

Друга анкета искате ли?

# 228
Добре се е получила беларуската песен - динамика и мелодия!

На мен заглавието "Само шампиони" ми звучи много предизвикателно, но пък Литва се е класирала на 6-място във финала на Евровизия 2006 г. с песен с заглавие "Ние сме победителите в Евровизия"

# 229
  • София
Ново двайсет, били готови да сменят! За какво беше това жури и гласуване тогава?

# 230
На мен "Само шампиони" ми звучи фотболско-запалянковски. "Кисмет" не разбирам идеята защо е кИсмет...

И защо пак Елица и Стунджи са на Евровизия.. на мен те не ми допадат - толкова са еднакви песните им.. Съжалявам...

# 231
И 3-те песни бяха ....
Самото предаване беше ....
Това е изцяло фолклор, нищо модерно. Колкото и да го харесвам, няма шанс на Евровизия.
По-добре да се избере друга песен, с друг изпълнител и по-модерно звучаща, в друг стил..или изобщо да се откажем от участие на Евровизия.

# 232
  • Norge
Бих гласувала да се сменят тъкмо изпълнителите, с което да се спасим от безумния им “стил“. Почти всичко останало би било по-добре.
Не казвам, че очаквам това да стане, само го желая горещо! Simple Smile

Мъничко отзиви от норвежки форум, за който не зная нищо. Потърсих го след като Морфеа запита за мнения и дори не съм изчела всички. Има и позитивни, голямата част обаче не са. Меко казано.

Варират от това, че женският вокал завучи като овца под хелиум Mr. Green, до възторг! Интересно е да се допълни от какво идва възторгът, на Евровизия ще му е любопитно да прочете. Grinning От това, че България изпраща песни съвсем ей така, за спорта, без изобщо да се интересува от мисълта за победа, колкото да си участва. Песните, с малки изключения, не стават за нищо, но на България и е все едно и пишещият смята, че тъкмо това поражда симпатия.  Joy

# 233
Наистина трябва сериозно да се помисли за смяна и да се действа. След като стремежът е победа, а не отбиване на номера, както звучат и трите песни.  Трябваше ли толкова да се забавим във времето с изготвянето на т.нар.нови правила за нашата Евровизия и провеждането на финала през март.
Една Беларус (каквото и да си мислим за нея) направиха финал през декември,избраната песен не се хареса и имаха време да представят нова песен.

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 11:37 от Isis

# 234
Ама с тая новата си мисля, че се закопават яко.  Peace

# 235
  • София
Проблемът с Елица и Стунджи е принципен - след впечатлението, което направиха преди години, и което ще бъде включено във визитката им при представянето тази година, зрителите ще очакват нещо, поне толкова добро, но и различно. След тогавашния успех, е трудно сега да го надскочат и по-скоро предизвикват разочарование. Затова трябва друг/и да отидат, или Елица и Стунджи да направят нещо почти изцяло различно.

# 236
Аз пък харесвам Елица и Стунджи и ще се радвам пак да ни представят, но нека да не е с избраната песен.

# 237
Преработеният вариант повече ми харесва - "Само шампиони". Чужденците просто ги грабват интрото, динамиката, заигравката с барабаните.

# 238
Преработеният вариант повече ми харесва - "Само шампиони". Чужденците просто ги грабват интрото, динамиката, заигравката с барабаните.

Ооох, и това е МНОГО зле, но е по-добре от кисмета. Rolling Eyes Shocked

# 239
По-добре е за конкурса.  Peace

Иначе не виждам как ще направят тази смесица, която се допуска.  newsm78 Ще махнат многогласното пеене, ще изчистят мелодията и ще сложат барабани.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт