ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013 (тема 13)

• 26 386
  • 578
  •   1
Отговори
# 210
Аз пък харесвам арменската песен.Вярно друга ми беше фаворит,но и тази си е хубава.

Морхи, коментарите са от не става,до сигурен финал.Последното си го обяснявам с факта,че фолклорани е познат там.Обаче като изключа славяно говорящите песента не се харесва,трудно смилаема и необяснимо защо очакванията са били да е като Вода. Всъщност и аз очаквах да е по-ритмична.
Повторно явяване на конкурса винаги е нож с две остриета,защото зрителя сравнява с предишната песен. Има и много примери както за успех,така и за пълно фиаско.
Силно се надявам,че песента ще търпи промени.
Някои помнили,че не ми се търси колко е задължителния текст на песента. newsm78

# 211
Малка част от холандската песен.  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=ppDZxxyjiCI

# 212

Всъщност и аз очаквах да е по-ритмична.
Ами тя си е много ритмична даже. Днес майка ми си я припяваше, ако щеш вярвай. А не съм я чувала да пее често. Особено ми харесва накрая към ритъма когато се включват някакви по-особени инструменти, не знам какви са.
За арменската песен  - Гор Суждиян е прекрасен  вокал, сега ще следя развитието на Дорианс. Така си откривам нови неща и си ги търся от време на време. Наскоро слушах нови песни на Альоша - тя избяга от рока и пее поп, но пак си пее много добре, там имам слабост.

# 213
Започнах да редя песните от нашия полуфинал и Армения определено ми харесва - слагам я на 4-то място след Малта(1),Исландия(2) и Норвегия(3)

# 214
  • DE
Цитат
Догодина може да се избира между 3 полуразголени чалгарки
Joy Joy Това искрено ме разсмя. Вижте сръбския избор. Нашите са направо цвете в сравнение с тях.

# 215
Нищо не може да се сравни с шотландските полички на гърците. Laughing

Нищо не казвате за швейцарците,които пяха на финала.Как се представиха?

# 216
  • DE
Цитат
Гола вода. На мен гърците ми харесаха. Весели са и атрактивни, само чичкото май беше излишен, но съм сигурна, че ще стигнат до финала(винаги уцелвам финалистите Mr. Green)

# 217
Нищо не може да се сравни с шотландските полички на гърците. Laughing

Да ви развеселя с коментар за гърците :"Тези бабуини защо ги пускат /на българския финал/ след като дори не са дошли?" Laughing
Швейцарците - естествено контабасистът обра точките, много се накефих, защото в Гърция го нямаше и въобще не се надявах да се появи. Wink

# 218
Ама китаристът как се поздрави накрая.  Laughing

Иначе гледам аз коментарите за песента, не ги привлича. Няма как и да я харесат, ако не харесат музиката, но няма да й дадат шанс. Шампионите имаха повече потенциал, макар и с тъп текст, всъщност на чужденците изобщо не им дреме какво пеят.  Peace Искаха нещо живо и ритмично и го получиха в третата песен. Сравняваха всички с "Вода" заради енергичността и тази, която най-много се доближаваше до нея, беше "Само шампиони".

# 219
Aз чак сега видях сръбската песен.  Shocked Shocked Сръбкините са като извадени от някой бардак, а песента им е много блудкава.

# 220
В песента на Сърбия има сценарий - Невена е влюбено момиче, Сара е дяволът, а Мирна е ангелът и те се борят кой ще надделее.

# 221
  • España
Обръщам се към Eurovision Bulgaria- грешката не е нито в песните,нито в тяхното представяне,нито в гласувалите и негласувалите,а в самия механизъм на избиране на българската песен за Евровизия! От години следя този форум ,в частност, момичетата ,които целогодишно го поддържат  са предимно живеещи в Чужбина ,аз винаги се доверявам на тяхната компетентна информираност (мой избор,разбира се!),но....точно те,а и повечето хора ,които реално ще имат възможност да гласуват на Форума в Малмо са в Чужбина....Противоречието е,че те нямат право реално да изберат това ,което в последствие трябва да подкрепят! Вече сте коментирали ,гледам ,варианти за онлайн гласуване....Да, в други държави хората продължават да пускат смс-и,но те имат традиции ,имат концепции,те са в този Фестивал от " 100 години" ! В България вижте какво става-всяка година - скандал....това говори за неориентираност в ситуацията ,от там идват и ежегодните недоразумения ,с малки изключения ,които се окичват с "титлата" бг-представител на Евровизия! И после следват патриотарски призиви " да подкрепим българското " и т.н.т. .....и т.н.т. Как да подкрепя нещо,което нито съм имала възможност да избера,нито пък харесвам ....Най-малкото,естетът в мен се бунтува! " Вода " спечели ,защото "грабна сърцата " на българите в чужбина,основно + добрата пропаганда!

# 222
Има петиция за "Само шампиони" - http://www.peticiq.com/samoshampioni

# 223
Скандали за песните в Евровизия стават и в другите държави - напр. 2007 г. за песента на Мария Шерифович, а тази година за плагиатство в песента на Албания, песента на Германия.  Много тъпо е, че македонците нещо пак са се заяли с нас - за песента   http://showbusiness.actualno.com/V-Skopie-Bylgarskata-pesen-za-E … -news_417242.html.  Агенция "Фокус" припомня:"-  Македонски медии през 2007 г. писаха, че песента „Вода” на Елица и Стунджи е плагиатствана от македонска народна песен.

Преди малко случих на Стоян Янкулов (уеб-жълтини по канал3), който сподели, че според него "Кисмет" е била най-неподготвената песен (от гл.т. на представените от тях песни в БНТ  - Е. & С. са готвели албум) и счита, че предстои още много работа по нея. Така че да разчитаме на неговия професионализъм!

Сиси ♥♥, не знам дали тази петиция няма да е допълнителен стрес за Е. & С., ако вече имат нагласата и идеите за промени в "Късмет"!

# 224
Isis, да така е, но не съм аз автора, просто я споделям.. предполагам, че все пак много хора се надяват, че не е невъзможно песента да се смени..

Общи условия

Активация на акаунт