Какви са мъжете белгийци?

• 31 750
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
Ами Звярът се закани, че ще диша във врата на влюбените с оглед безопасността на дружката, тъй че е обяснимо тоталното отсъствие  Mr. Green

hahaha

# 271
Ох бе шъ мъ уморите, малко ми е, че и през операции минах там едни....
Младите са много добре, фламандчето е пич, малко е с по-различен нрав от нас, тоест сдържано, но нормално... Спете спокойно, сега ще идва пак и ще решават къде да живеят, схемата не е лесна обаче...
Нашата мацка не иска да ходи много там, било и изглеждало скучно, пича е готов да дойде тук, абе на всичко за нея, обаче пък и тя меркантилна, там заплатата му е 3000 евро, живее си сам под наем, който е 900 евро в 120 квдарата апартамент. Той искал д анаучи и бг, това момче ме убива, чак и завидях лекинко, пък и е много сладурест, да го изпапкаш както би го сторила мецана държана на диета като види белгийски шоколад...
Какво да ви кажа, не знам вашите цветя как са, но на юзъра Марс му е изсъхнало цвекето със сигурност от завист....
По-натам пак шъ ви пиша как са ситуациите:)Joy

# 272
  • Най-сетне у дома
Няма да й е скучно, обещавам  Laughing
Ще я зачислим в белгийската бг-мамска тема, ще я поемем, ще я ориентираме и набързо ще намери добрите страни на Белгия. Не става въпрос за меркантилност, просто перспективите той да си намери читава работа в България са значително по-малко, отколкото тя - тук. А ако единият от двамата се задържи твърде дълго без работа, със сигурност ще се чувства зле и това неминуемо се отразява на отношенията.

Та да не се притеснява твоята приятелка, хич не е скучно тук. Пък и ти като дойдеш на гости, и теб ще разведем насам -натам   bouquet 

# 273
Ехе това се казва хепи енд!  Laughing Бравос! Това исках да чуя, че се притеснявах, какви ли не мисли ми минаха..

# 274
  • София
Юхуууууу!  Heart Eyes
Кажи на твоята приятелка да не се прай много-много, ами да стяга дисагите! Пък все ще си намери забавления и в Белгия.

# 275
Да заминава приятелката, че ако се почуди още малко на белгиеца ще му писне и току виж я оставил да се „забавлява „ в България......... Rolling Eyes Mr. Green

# 276
Да заминава приятелката, че ако се почуди още малко на белгиеца ще му писне и току виж я оставил да се „забавлява „ в България......... Rolling Eyes Mr. Green
хора, вие наред ли сте, как така само след една среща, девойката зарязва всичко и заминава при почти непознат в чужда държава. Аз не бих го направила, много е рисковано, нека първо се поопознаят, тя винаги може да отиде при него, ако нещата потръгнат.

# 277
О, я по-кротко с квалификациите! Чети малко по-добре-хората вече са решили да живеят заедно.Поредната разбирачка, която дава акъл.......... ooooh!

# 278
Белгиецът да казва на останалите белгийци да идват, почвата е подготвена за инвазия.

# 279
Белгиецът да казва на останалите белгийци да идват, почвата е подготвена за инвазия.
не знам почвата колко е подготвена за инвазия, но ще цитирам една съфорумка "Българката като види чужденец и гащите сами падат ..."  Mr. Green

# 280
Глупост след глупост......... Tired ooooh! ooooh!

# 281
Ти трябва да знаеш това PURE нали си в Стокхолм.  hahaha

Да няма да е зле, но може би трябва да им предложите и нещо друго като бонус, че тука условията са трагични...

# 282
Ти трябва да знаеш това PURE нали си в Стокхолм.  hahaha
Кое да знам? Да, в Стокхолм съм от 6 години, кое е смешното не разбрах?

# 283
  • София
Че и твоите гащи са от самопадащите. Аз поне така разбрах майтапа.  Peace

# 284
Че и твоите гащи са от самопадащите. Аз поне така разбрах майтапа.  Peace
аха, ясно, но моят мъж си е българин. А на biskit и  Палмичка ще им пожелая да си намерят по един чужденец, като гледам им е голям мерака  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт