Какви са мъжете белгийци?

• 31 755
  • 302
  •   1
Отговори
# 15
Аз снощи имах глупостта да гледам как Венета търси на Пацо жена и там имаше едни типични и за-нищо-не-ставащи Пацови приятели, които трябваше да одобрят едно симпатично и мило момиче, което им готвеше, те само кусури намираха, дори не станаха, когато тя влезе в стаята... Оплакваха се ако чашата им за секунда остане празна, какво правела по цял ден. Той Пацо и с по-хубави е бил, тази нещо не била чак супер красавица. Накрая имаха наглостта и да я разпитат как е с имотите, парите, работата, да не е мамино детенце случайно и да си изкарва сама парите, освен перфектно да ги обгрижва. Та, след тази мила родна картинка, да кажа на 23-годишната ти приятелка - марш в Белгия веднага!  Simple Smile  Heart Eyes Няма как да е чааак толкова зле белгийчето, освен ако не е масов убиец или нещо такова.

# 16
Azalee , сигурно за белгийците от френската част говориш...

Защото, холандец да прави комплименти и да обещава - абсурд. Wink

Най-добре, момичето само да си прецени наистина,
а и да отиде в Белгия, хехе. Да види дали ще и допадне.

# 17
Milla Elaine, на мен холандци са ми правили комплименти (дори преувели4ено спроред моите разбирания), и сметките са плащали. Имаме ги доста из клубовете тук. Само дето не знаят, 4е аз с тоя манталитет съм израсла. Wink Затова ги слагам в категорията с южноевропейците.

Кинче Кривошапкова, тук също се интересуват от това какво работиш (това е един от първите въпроси) и с тая инфо веднага могат да си направят заклю4ение за финансовото състояние.

# 18
  • София
Дайте снимка на белгийчето, че ясновидските ми способности само тогава се пробуждат - трябва да визуализирам обекта.  Grinning

Аз, преди години, имах интернет-връзка с един италианец, адвокат. Мале що обещания, що чудесии от негова страна. Звънеше ми по 100 пъти на ден да ми се обяснява в любов и след известно време изчезна от раз. След около две години изведнъж се "появи" отново, за да ми се обяснява, само дето вече бях с мъж и дете.  Mr. Green Това беше леко лирическо отклонение.

# 19
Извинете, но "с какво се занимаваш" е сигурно един от първите въпроси, които задавам на мъж като се запознаем, нали все за нещо трябва да си говорим. Пък и ако ми е харесал, да съм наясно има ли смисъл или няма, достатъчно зрял и отговорен ли е тоя човек. Не че дори задавайки този въпрос, не съм издържала аз предните си двама, ама все пак  Laughing За мен е съвсем нормално и мен да ме попитат, не виждам нищо лошо.
Белгийци познавам двама, много са умни, обаче все пак и двамата са преподаватели по литература, много начетени и с богата обща култура. Не сме се сваляли, та като мъже не знам как са.

# 20
Да се видят, после да му погостува в Белгия без сериозни ангажименти, да се стреми да я запознае поне с някои от обкръжението му (приятелите) и да види дали те й допадат. Това последното, защото по отношение на него може да се подведе заради чувствата, но спрямо приятелите му ще има по-трезва преценка, а така реципрочно ще може да си направи изводите за него самия.

# 21
То няма белгиец който да говори само един език, ние живеем в немскоговорящата част на Белгия и тук немски, френски, фламандски си ги имат като родни , английски също почти всички говорят, така, че с английски език би трябвало да се оправи поне за момента твоята дружка.Лоши впечатления нямам от хората тук, но нали знаеш трябва да ти е в къщата.

# 22
Аз нямам нищо против въпросът с какво се занимаваш; той е доста естествен. Тези младежи, обаче, докато девойката им готвеше и сервираше, а те я критикуваха, изобщо не я питаха това. Стана въпрос, че живее сама, в собствен апартамент и те искаха да знаят дали сама си го е купила или родителите. Бяха недоволни, че родителите са го купили (момичето на 20 и нещо). Едва ли някой от тях (на 30 и нещо) сам си е купил/ построил нещо, като гледам какви претенциозни готованковци бяха, ама нищо. После просто я питаха дали работи, а не какво, което би дало тема за разговор. Както и да е, предполагам, че трябва да се види, за да разберете какво ме потресе. С две думи, Нещо доста типично беше - мъже, които за нищо не стават, имат огромни претенции и се държат доста невъзпитано и не кавалерски с дамата. Очакванията към нея са да е супер красива, перфектна домакиня, да не мрънка, когато той постоянно излиза с приятели и да изкарва пари. Нещо средно между товарно магаре и трофей за показване.  Laughing Очакванията им към себе си - нула, защото са мъже. И сигурно пак ще мрънкат и ще смятат за нормално да се разнообразяват и с други жени.  Simple Smile

Сега, да не ме нападнете, не казвам, че всички са такива, но че има голяма доза ориентализъм тук, има. Спирам да не измествам повече фокуса от шоколадения герой на темата. Сериозния отговор на въпроса е ясен - зависи от човека и него трябва  да опознае. Също и семейството му, за да си даде сметка как е възпитан и какво да очаква в бъдеще (боже, явно остарявам, някога подскачах ако родителите ме питаха за семейството на някое момче... )

# 23
И за мен този въпрос е нормален, но има хора, които се обиждат като ги попиташ. И ако примерно отговори, че не работи в момента, какъв ще е изводът - че е мързел или че има някакъв фонд, който му позволява да живее без да работи? Ако го издържа семейството му, но издръжката е доста по-голяма от заплатата, която евентуално би получавал, какво ще си помислите? И как изобщо подобни неща могат да се обсъждат в началото на една връзка?

А иначе, с белгийци нямам опит, но да си дам дежурното предупреждение за секс туристите, за които момичетата от Източна Европа са много удобни. Така че, умната, защото мъжете както знаем, ще кажат точно каквото ти се иска да чуеш, за да си получат своето.

Късмет с белгиеца от мен и много красиви преживявания пожелавам!

# 24
  • Варна
Кинче виждала съм такива като Пацо и приятелите му.  Претнции към момичетата за външен вид огромни. Пък да е слаба, аме те със шкембе, да е по-големи гърди от техните Mr. Green, на цвета на косата . Ей, ми хубавка е , ама да беше и руса..Ама да е на 23-25г., нищо че ние сме на 35. ама апартамент да има нищо , че е на 23. или ако няма, ми тя ще вземе да ми вземе безценнта панелка дето я имам от мама и тати. ooooh! ит.н. и т.н
Извинете за отклонението, но е права
Гагнъм събирай си багажа и отивай при белгиеца. Hug

# 25
Ами първо да ви благодаря за цялата информация, знаех аз, че тук ще намеря каквото търся. Hug
Белгийчето е голям сладур, поне на снимки, днес и аз разговарях с него в скайп, каза, че българките били големи хубавици и много бил изненадан, че сме и доста интелигентни и да ви кажа не го каза просто от куртоазия, усети се, че го мисли реално, Стана ми много мило. Те двамата  се чуват всекидневно по скайп и много странно сякаш се познават реално, това технологиите са голяма работа.
Той постоянно я обсипва с комплименти, колко била " my gorgeous angel, well want to be yours and be in your heart, well you are perfect in my eyes, want you only, well would love to have you as my girl, well you look like I expected, beautiful and sexy!Would love to see you again and again, God I want to jump out of your screen now and kiss your lips"
Разкостих го момчето, вчера тя му казва благодаря за милите комплименти, той това не са комплименти а истини. Аз го захапах, че съм и кака и обичам честните млади мъже...
Наистина тези белгиийци са с южняшки полъх, поне ми се видя романтичен, пък и много усмихнат.
Много съм го взела присърце това тя да замине за Белгия, сякаш не искам да я пускам и затова съм решила да проуча всичко до дупчица, вълнувам се сякаш за мен става въпрос и съм на нейните години. Моят мъж ми се смее отсрани и ми вика, че съм инспектор сватовница...
Сега ще я питам дали може да пусна снимичица набързо на младежа да си кажете мнението и вие:)
Тая тема трябваше да я кръстя били ли сте сватовници:) Crazy

# 26
Дон Домат не е за мен,(аз съм ангажирана), но пък предният ми мъж беше американо Wink Laughing
Засега си стоя в Бг с един балкански субект, но той ми е добър! Sunglasses

# 27
А не е ло по-сигурно първо той да дойде тук, на нейна територия, където тя се чувства сигурна и защитена? Не знам дали бих отишла в друга държава при някой, когото познавам само от интернет. Всякакви ненормалници има, особено по интернет. Теоретично, би могъл и трафикант да е, нали така? Или идете и вие с мъжа ти на екскурзия.

Редактирам се - видях, че си писал, че той ще идва  Embarassed

# 28
  • Fort Worth, TX
А не е ло по-сигурно първо той да дойде тук, на нейна територия, където тя се чувства сигурна и защитена? Не знам дали бих отишла в друга държава при някой, когото познавам само от интернет. Всякакви ненормалници има, особено по интернет. Теоретично, би могъл и трафикант да е, нали така? Или идете и вие с мъжа ти на екскурзия.

Редактирам се - видях, че си писал, че той ще идва  Embarassed
Принципно на трафиканта не му пречи да дойде и в нашата страна.Момичето да си отваря очите на 100. .Не казвам , че е трафикант, но 1 на ум не е излишно никога.Имат такива схеми за изкарване дето не можем и да си ги представим.Филма ;;Хюмантрафик;; с Мира Сорвино е много показателен.

# 29
Уфф какъв трафикант бе хора, аз съм на 32 години, мъжът ми работи на горни нива в съдебната система, той също го погледна момчето, та то си е най-обикновен младеж, който харесва 23-24 годишно момиче. Трафикантите се занимават с момичета до 18-20 години, не с жени.
Ама много сме наплашени в Бг.последните години, просто това е една нормална житейска любовна история, и аз исках да и дам повече битова информация за мъжете северняци. Вие къде отидохте... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт