СТРАСТИ - градините в София кампания 2013/2014

• 30 842
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Имам следното питане по този критерий за получаване на 0.1 точка.

2.     Семейството     живее     на територията на административния район на СДЯ – 0,1 т.

Ако родителите са семейство, но са с различни адресни регистрации, едната от които е в района, в който кандидатства детето, а другия е с друга адресна регистрация, детето получава ли 0,1 т. или не получава?

# 181
  • София, България
Ясно  Simple Smile Просто ми стана странно, а ако го приемат по социален критерии, освобождавта мястото на общата опашка, нали ?

да

2.     Семейството     живее     на територията на административния район на СДЯ – 0,1 т.

Ако родителите са семейство, но са с различни адресни регистрации, едната от които е в района, в който кандидатства детето, а другия е с друга адресна регистрация, детето получава ли 0,1 т. или не получава?

в профила на семейството в системата има поле "адрес на семейство" - него гледат - пък вие си посочете там който от двата адреса искате

# 182
Здравейте! Имам момченце, 2012-та родено. Майка ми (бабата на детето) е 30 години учителка, но в Гимназия. Ще имаме ли някакви точки за нея?

# 183
Здравейте! Имам момченце, 2012-та родено. Майка ми (бабата на детето) е 30 години учителка, но в Гимназия. Ще имаме ли някакви точки за нея?

Детето има поне един родител, който работи на трудов договор в общинските училища най-малко 6 месеца преди класиране и не е в период на предизвестие

това отговаря ли на въпроса ти?
ако е общинска гимназия - да
ако не е в предизвестие - да
заявете предимството в профила  Simple Smile

# 184
  • СОФИЯ

Детето има поне един родител, който работи на трудов договор в общинските училища най-малко 6 месеца преди класиране и не е в период на предизвестие

това отговаря ли на въпроса ти?
ако е общинска гимназия - да
ако не е в предизвестие - да
заявете предимството в профила  Simple Smile

Бабата не е родител, няма да има подточка за този ДК.

# 185

в профила на семейството в системата има поле "адрес на семейство" - него гледат - пък вие си посочете там който от двата адреса искате

А дали може да стане проблем, ако го приемат и се види, че сме на различни адреси?

# 186
  • София, България
а вие реално къде живеете - заедно ли живеете с таткото и на кой от двата адреса

Адресите по принцип са два вида  - постоянен /той е в личната карта/ и настоящ /за него се вади удостоверение от съответната община/ . Не би следвало да има проблем, ако успеете да докажете въпросния адрес с един от двата документа.

# 187
Да, да, заедно живеем, но на друг адрес. На този, за който питам, аз имам временна регистрация. По принцип не съм от София.

# 188
  • София, България
ами ще им занесеш жълтата бланка и няма да има проблем предполагам - все пак трябва да се посочи някакъв адрес и понеже само на едно място ще имаш предимство ... няма причина за проблем

# 189
ами ще им занесеш жълтата бланка и няма да има проблем предполагам - все пак трябва да се посочи някакъв адрес и понеже само на едно място ще имаш предимство ... няма причина за проблем

OK, мерси. Така ще направя   bouquet

# 190
Аз и мъжа ми се водим на различни адреси по лична карта, а живеем заедно под наем на трето място! Тъй като в района нямаме никакъва шанс да приемат малкия на ясла, ще кандидаствам с адреса по моята лична карта в съответния район, тъй като имам и малко предимство с 0,1 т. по месторабота! Това може би ще доведе и до смяна на квартирата....но какво да се прави  Sad

# 191
  • Beyond the Frontiers
А когато се кандидатства в район, който фигурира по лична карта, не е нужно друго при записване нали?
В нашия район нямам шанс - при 7 места за нашия набор #Cussing out

# 192
 Galactic Voyager мисля че друго не е нужно, щом си по лична карта!  Simple Smile

# 193
Здравейте,
На коя дата ще се извърши класирането за набор 2010 за първа група на детска градина и какви са тези класирания които текат в момента нещо не схващам  newsm78

# 194
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,
На коя дата ще се извърши класирането за набор 2010 за първа група на детска градина и какви са тези класирания които текат в момента нещо не схващам  newsm78
25.04.2013 http://kg.sofia.bg/isodz/?page=cal Peace

Общи условия

Активация на акаунт