СТРАСТИ - градините в София кампания 2013/2014

• 30 867
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, от два дена гледам обявените места за ясли за набор 2012 и се чудя нормално ли е да има групи, които ще бъдат от 2 или от 6 деца. Не са обявени всичките бройки или аз не гледам където трябва. Ще дам пример http://kg.sofia.bg/isodz/dz/287 тук аз поне виждам 6 места, http://kg.sofia.bg/isodz/dz/90, а тук виждам 2!!! Благодаря предварително!
На повечето места групите са смесени от 2-та яслени набора
Така, че сложи към тези 2/6 бройки и децата от набор 2011, които ще приемат. И добави и това, че има и приети предната година деца от 2011.

За 67-мо конкретно, откакто почнаха класиранията с точките, такъв официален прием обявявт за яслата - 2 деца от малкия набор +17/18 деца от по-големия набор.

В това последното има логика, защото повечето родители предпочитат да пуснат децата на поне 1,5 година.  В " нашата" ясла обаче, тази логика им убягва. #Cussing out

# 166
Тоест съвсем правилно си гледам бройките. Там е работата, че нашите са родени януари и за мен септември си е съвсем ок.

# 167
Мами и татковци, явно трябваше време да се нагласи систимата - и нашете точки за желание и ясла са въстановени. Успех!

# 168
  • София
На моето дете са му върнати и 3-те точки за първо желание, и 1-та точка за ясла, въпреки че посещава ясла от 20.09.2012 г.
Успех на всички!
И на нас така! Доволна съм!  Grinning

# 169
Здравейте, искам да ви попитам следното тъй като нещо не ми е ясно с това разделение по критерии - ако градината е обявила 15 свободни места, 6 по социален критерии и 9 по общ  и за по социален кандидатсват само 2 деца какво се случва с оставащите 4 места още на 1-во класиране ли се заемат от тези по общ критерии или се обявяват като свободни за 2-то класиране. Предварително ви благодаря!

Къде ги тия градини с кандидатстващи само 2 деца по социален критерий?  newsm78 Обикновено кандидатстващите по социален критерий са повече от свободните места!

Оф, не можах да се въздържа на едно питане от предната страница - добре, че си кръстих детето с по-предна буква от азбуката!  Joy

# 170
  • София
Аз пак да попитам за самоосигуряващите се как доказват къде е местоработата, за да ползват точка за това. Питах и в системата, но ме пратиха да си чета критериите, а там нищо не пише за това!  Twisted Evil

# 171
  • sofia
Някой може ли да  ми каже къде минава границата между район Панчарево и район Витоша? Или къде в интернет мога да видя, намирам само много общи карти, на които няма отбелязани улици, булеварди и т.н.

# 172
Някой може ли да  ми каже къде минава границата между район Панчарево и район Витоша? Или къде в интернет мога да видя, намирам само много общи карти, на които няма отбелязани улици, булеварди и т.н.
Въведи адресa, който те интересува като адрес на семейството в ИСОДЗ профила и виж към кой район ще го сложи  Peace

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 17:09 от MammaMmia

# 173
  • София
Адресът може да се напише в http://www.bgmaps.com
в ляво от картата излиза - в кой район е и пощенски код

# 174
  • София
Аз пак да попитам за самоосигуряващите се как доказват къде е местоработата, за да ползват точка за това. Питах и в системата, но ме пратиха да си чета критериите, а там нищо не пише за това!  Twisted Evil
Като се регистрират като такива из разните институции, самоосигуряващите не попълват ли някакъв адрес? И да тр. да се посочи този адрес за месторабота?  newsm78
Тук само си разсъждавам, не съм сигурна какво е положението точно тук...

# 175
  • sofia
Въведи адресът, който те интересува като адрес на семейството в ИСОДЗ профила и виж към кой район ще го сложи  Peace
Адресът може да се напише в http://www.bgmaps.com
в ляво от картата излиза - в кой район е и пощенски код

Благодаря ви!  bouquet

# 176
Аз пак да попитам за самоосигуряващите се как доказват къде е местоработата, за да ползват точка за това. Питах и в системата, но ме пратиха да си чета критериите, а там нищо не пише за това!  Twisted Evil
Като се регистрират като такива из разните институции, самоосигуряващите не попълват ли някакъв адрес? И да тр. да се посочи този адрес за месторабота?  newsm78
Тук само си разсъждавам, не съм сигурна какво е положението точно тук...

Необходими документи:
Копие от декларация, издадена и заверена от НАП, че лицето ........................ е самоосигуряващо се, или копие от платежно нареждане за внесени осигурителни вноски към ......................... с район на месторабота:.....................

Да, това е адресът, който си дала, когато си се регистрирала като самоосигуряваща се.

# 177
Въпрос : Защо едни и същи деца седят и на социалната и на общата опашка- единия път с 10 + т. и втория път с 8.2 т??? В крайна сметка на коя от двете опашки се борят за прием???

# 178
  • София, България
и на двете - ако не ги приемат по социалния ред, имат шанс да ги приемат по общия ред

# 179
Ясно  Simple Smile Просто ми стана странно, а ако го приемат по социален критерии, освобождавта мястото на общата опашка, нали ?

Общи условия

Активация на акаунт