СТРАСТИ - градините в София кампания 2013/2014

• 30 776
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Дете, к. е прието по първо желание, изобщо не се класира по вт. Иначе се губи смисълът да има централизирана електр. с-ма  Wink
Мда, прави сте. А това всъщност е много добре Simple Smile Ще следя само първите желания значи Simple Smile

Добре е като следите първите желания да обърнете внимание дали тези деца имат шанс да влезнат с това първо желание. Защото някой път не се класират по първо желание, а по второ. Примерно - градината е с нулев прием или са обявени много малко места и т.н.

# 46
  • София
Моята щерка е набор 2012 и сега ще кандидатстваме за ясла, но някой неща не са ми ясни. Дали ще може някой да ми отговори?

Аз съм самоосигуряващо се лице и работя от вкъщи, адресът на дейност в НАП обаче ми се води в друг град. Има ли някаква възможност да ползвам точка за месторабота при това положение?

И още един въпрос - аз се водя в отпуск по майчинство, но как да представя бележка от работодателя, че ползвам този отпуск, като нямам работодател?

Ами това за сега. Много ще се радвам ако някой успее да ми отговори, за да знам какво да правя.

# 47
Здравейте,мами! Успех на всички в кампанията. И аз имам въпрос обявените свободни места за ДЗ окончателни ли са? Има ли вариант да се увеличат преди първото класиране?

# 48
Искам да попитам защо едно дете е във списъка със социални критерии а и във списъка с общи критерии.Егати тези деца имат 2 шанса за една градина като са в двата списъка !

# 49
  • София
Децата от социалната опашка участват в общата, но без социалните си точки. Обикновено без тях нямат много големи шансове.

# 50
Здравейте,
Имам нужда от вашето съдействие  bouquet
Имаме шанс да ни приемат в ясла, но мъжът ми го освободиха от 13.02 от работа и на 21.02 открихме фирма, на която той е управител, за момента не се осигурява.
Какви документи ще ни трябват, и как да оправим осигуряването, дори и да пуснем дейността мъжът ми ще има дупка в осиг. стаж от 13 дата до започване на дейността.
Отделно  май в системата на ИСОДЗ гледат осигурителният статус към момента на попълване на критерия и искат ако си самоосигуряващо лице да имаш копие от вносните бележки от осигуровките.
Предварително благодаря!

# 51
  • София
Искам да попитам защо едно дете е във списъка със социални критерии а и във списъка с общи критерии.Егати тези деца имат 2 шанса за една градина като са в двата списъка !
Егати, прочетете най-накрая първа страница на темата и вижте сайта на ИСОДЗ. Пък после можем и да отговорим за 333 път.  Peace

# 52
  • София
Дете, к. е прието по първо желание, изобщо не се класира по вт. Иначе се губи смисълът да има централизирана електр. с-ма  Wink
Мда, прави сте. А това всъщност е много добре Simple Smile Ще следя само първите желания значи Simple Smile
Тр. да следиш дали децата с много точки ще ги приемат по 1-во желание. Щото ако има пуснати 2 места и 10 кандидата с 10т. за тези места, познай как всичките 10 ще се класират...

Недай така, видя ли за какво се дават соц. точки - сираци, полусираци, родител/дете с ТЕЛК?
В общата опашка тези деца са без соц. точките и като цяло нямат шанс. Благодаря за тия точки...
Само соц. точките за многодетни ми харесват Simple Smile

sylvyyy, щом си самоосигуряваща се, мисля, че тр. това да посочиш в профила си въпреки че си майчинство сега. За по-сигурно - питай в обратна връзка.

Emalina, доколкото помня, за самоосигуряващи се е достатъчно за един месец назад да се представи платежно. Не помня да е посочван по-дълъг фиксиран срок.

visnd, това са местата. Дори да има корекции, те ще са минимални.
По спомени - в едно ОДЗ преместиха места от един набор към друг набор, ама тук дир-ката се беше объркала при подавенето на инфото с местата към системата. И това май беше единичен случай.
Т.е. каквото са пуснали вчера, това ще е за класирането април месец.

# 53
Здравейте отново, тази точка по К5 става все по=странна. Броят месеци на посещение се отчита към момента на записване? Как става по-точно това, как можем да я ползваме при кандидатстване, като се отчита към момента на записване, не го разбирам? Начислява се и после не те записват, ако междувременно си отписал детето ли?

# 54
  • София, България
за набор 2011, ако нямаме голям шанс за втора яслена група за септември, можем ли да се включим в някое от текущите класирания за първа яслена група - къде може да се види има ли места  newsm78

# 55
само се записвам, живо ме интересува темата

# 56
И от мен запис, и за да не е съвсем празен, някой има ли идея бизнес парк мега парк(до The Mall) кой район е ?

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 14:11 от Анонимен

# 57
  • sofia
Здравейте!    bouquet
Сега започвам да чета за детските ясли и ми е каша в главата.

Имам въпрос - когато спадаме към гранична група, как се попълват оставащите свободни места? На случаен принцип или?

И след като първо класиране за септември е чак края на април, какъв е смисъла от сега да попълваме и пренареждаме? Говоря за набор 2012...

Мерси на хората, които ще ми обърнат внимание!  bouquet

# 58
И от мен запис, и за да не е съвсем празне, някой има ли идея бизнес парк мега парк(до The Mall) кой район е ?

кв. Полигона, район Младост

# 59
  • София
за набор 2011, ако нямаме голям шанс за втора яслена група за септември, можем ли да се включим в някое от текущите класирания за първа яслена група - къде може да се види има ли места  newsm78
До колкото зная е възможно кандидатстване с по-голям набор за деца, родени януари. За кандидатстване с по-малък набор, не съм чувала до сега, а пък ако се допуска, то ще е само за деца, родени през декември.
Здравейте!    bouquet
Сега започвам да чета за детските ясли и ми е каша в главата.

Имам въпрос - когато спадаме към гранична група, как се попълват оставащите свободни места? На случаен принцип или?

За граничната група се генерират случайни номера. Децата се подреждат от най-малкото към най-голямото генерирано число. Ако например има 10 останали свободни места за граничната група, влизат първите 10.

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 13:27 от *Elle*

Общи условия

Активация на акаунт