СТРАСТИ - градините в София кампания 2013/2014

• 30 878
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
  • София, България
Класиранията в момента са текущи, ако иска някое дете да се премести, или в момента да започне да посещава градина. Бройките са единични - някое ако напусне ... и така.

И пак да си повторя моя въпрос - защо няма текущи класирания за набор 2010 и 2011  newsm78

# 196
А на мен пък не ще да ми отчете 0.1т., затова че баткото е в същата градина и НЕ тръгва на у-ще тази есен  newsm78   Това пише отгоре:
Предимство се начислява само, ако допълнителният критерий е приет от педагогическия съвет на детската градина.
А иначе се изчислява автоматично...уж...

# 197
  • София, България
ще ти го отчете ако кандидатстваш в такава градина

# 198
А на мен пък не ще да ми отчете 0.1т., затова че баткото е в същата градина и НЕ тръгва на у-ще тази есен  newsm78   Това пише отгоре:
Предимство се начислява само, ако допълнителният критерий е приет от педагогическия съвет на детската градина.
А иначе се изчислява автоматично...уж...

Да де - Предимство се начислява само, ако допълнителният критерий е приет от педагогическия съвет на детската градина.

Явно в желаната от Вас градина, не е приет този критерий на педагогическия съвет. Зависи от решението на конкретната градина!

# 199
  • София
Необходими документи за записване

4. Удостоверение за настоящ адрес ....
Промяна на настоящ адрес: Подава се адресна карта за промяна на настоящ адрес в общината или кметството, където лицето пребивава, и в 5-дневен срок се изпраща за актуализация на Национална база данни "Население".
Ето какво представлява Адресната карта

Може да е добре леко да се коригира тук. Както вече стана ясно, "жълти" бланки вече не се издават, редът за регистрация по настоящ адрес е леко посменен.

# 200
  • В две мънички очи...
Излиза че до 13.04 няма да си получим 3-те точки и точките от яслата защото дотогава ще има текущи класирания Sad поне аз така го тълкувам

# 201
Излиза че до 13.04 няма да си получим 3-те точки и точките от яслата защото дотогава ще има текущи класирания Sad поне аз така го тълкувам

Не мисля, че е така, защото днес доста майки се похвалиха, че вече са им възстановени точките и добавена такава за ясла.

# 202
  • В две мънички очи...
Да се коригирам, сега влезнах и видях че са ги пуснали. Снощи в 2ч. не бяха пуснати. Вече съм спокойна Simple Smile

# 203
Каква "такава"? Не разбирам...Четох назад, но никъде не видях коментари относно подобни въпроси.

# 204
Каква "такава"? Не разбирам...Четох назад, но никъде не видях коментари относно подобни въпроси.
Всяка градина сама определя критериите за кандидатстване. Влезни в профила на заведението и там са изброени. Щом не ти ги начислява, значи този критерий не е приет от съответната градина.

# 205
Хм, много странно, дир-ката каза, че било бъг в с-мата едва ли не и сега след обявяването на местата трябваше да се оправи. Благодаря за отговорите, стана ми ясно...просто не знаех, че в някои градини не го "тачат" това предимство.

# 206
В страницата на всяка градина, под таблицата с разпределението на местата, са посочени какви допълнителни критерии са приети от техните педагогически съвети.

# 207
В някои ОДЗ има бройки в графа текущо незаписани, тези бройки ще се прехвърлят ли към общата опашка и кога?

Ако има повече места, отколкото кандидати в социалната опашка, тези бройки кога се прехвърлят в общата, преди първото класиране ли?

# 208
  • София
В някои ОДЗ има бройки в графа текущо незаписани, тези бройки ще се прехвърлят ли към общата опашка и кога?

Ако има повече места, отколкото кандидати в социалната опашка, тези бройки кога се прехвърлят в общата, преди първото класиране ли?

Текущо незаписани има за наборите, за които все още има текущи класирания. Оставащите места от социалната опашка се прехвърлят в общата по време на първо класиране.

# 209
Имам странно запитване, запозната съм с правилата, но практически не си обеснявам как се случва тегленето. Конкретно въпроса ми е: как така ако детето бъде класирано по първо желание в ДГ, отпада автоматично в същото класиране по второ желание в друга ДГ? Теглят се автоматично всички заведение за един район или?!! 
 Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт