Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 107-мa тема

• 169 459
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
    Бързо пилешко с лук ,моркови и чушка в уока!

# 61
От мен днес руло.

# 62
Благодаря за новата тема!

Благодаря и на всички,които радват с кулинарните си изкушения!

Тайна
, много апетитно изглежда  newsm10

От мен кекс,който нямаше как да не пробвам първа  Blush :

# 63
  • Пловдив
Изпуснах ви края тези дни но като гледам какви вкусотии само сте сътворили пак направо ooooh!  ми прималя от глад.

От мен

Висока пита

Сладкиш със сушени плодове и карамелизирана папая.

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 13:31 от ЗИЧЕ

# 64
Зиче в какво пече тази висока пита станала е супер /само не казвай че е в ел.тава че моята се порази и вече не мога да си намеря такова чудо/

# 65
  • Пловдив
Зиче в какво пече тази висока пита станала е супер /само не казвай че е в ел.тава че моята се порази и вече не мога да си намеря такова чудо/

Влез в Блога ми и прочети обяснила съм,  Peaceне е в ел тенджера Peace и аз искам такава ама нямам.  FlutterEmbarassed

# 66
  • Benelux / Varna
Я да си постна и супичката от гъби Simple Smile

# 67
  • Варна
Тайна чудно пилешкото
Мими прекрасно руло
Романтичка и твоето кексче е хубаво
Зиче супер питка и сладкишче
Росонера,Джема,Петя,Ванини  апетитно
Мариета прекрасна тортичка
Елексир майсторска погача
Мадла,Зорница и при вас сигурно е много вкусно...но нещо не виждам снимките
За днес супа топчета,пил.дроб с лук и лимонов сок и пудинг с карамел

# 68
ЗИЧЕ , пак с разкошна пита  bouquet, а сладкишаааа smile3508
mimi0585 , много красиво руло  bouquet
Capt_Flint , много са весели Hug

От мен кюфтенца със сос

# 69
  • Варна
Много вкусно Grinning
Записвам се да ви следя.
Когато имам възможност ще снимам и показвам Embarassed

# 70
bonbolina, сладкишът с ябълки е популярен тук. Ето рецептата му. Тънкостта на този сладкиш е карамела, за който трябва да се внимава.
За соленките не мога да ти дам рецепта с точни пропорции, защото е нещо, коетo правя от години само на око. Но ето това, което слагам, като сама ще си прецениш: 1 яйце, 3-4 с.л. кисело мляко (понякога слагам и сода в него, но този път не исках да се надуват), натрошено сирене (или извара, който както му хареса), около 60-70 мл. олио, щипка сол, брашно колкото поеме за меко тесто. Разточвам, изрязвам с помощта на ножче за кашкавал лентички, които увивам, мажа с жълтък отгоре, поръсвам ленено семе, сусам и пека на загрята фурна от 180 градуса.

От мен лозови сарми и бисквитено руло.

# 71

Моля ви използвайте бутона ИЗВЕСТИ , постове тип ЗАПИС пълнят 5 страници от темата.

Ако ще и с бенбен цвят да се изпише, файдата е нулева..

# 72
# 73
Аз се включвам с моята страст към немската кухня с картофени палачинки с ябълков мус . Вечеря точно за 20 минути!
http://www.supichka.com/2013/02/nemski-kartofeni-palachinki-s-qbulkov-mus.html

# 74
bonbolina, сладкишът с ябълки е популярен тук. Ето рецептата му. Тънкостта на този сладкиш е карамела, за който трябва да се внимава.
За соленките не мога да ти дам рецепта с точни пропорции, защото е нещо, коетo правя от години само на око. Но ето това, което слагам, като сама ще си прецениш: 1 яйце, 3-4 с.л. кисело мляко (понякога слагам и сода в него, но този път не исках да се надуват), натрошено сирене (или извара, който както му хареса), около 60-70 мл. олио, щипка сол, брашно колкото поеме за меко тесто. Разточвам, изрязвам с помощта на ножче за кашкавал лентички, които увивам, мажа с жълтък отгоре, поръсвам ленено семе, сусам и пека на загрята фурна от 180 градуса.

Благодаря много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт