Луд(ори)и от любов

• 9 949
  • 41
  •   1
Отговори
# 15
Мацката, остригала се нула номер, за да влезе в казармата засега води класацията.  Grinning

Да уточня само, че будилника е идея на мъжа ми и го настройваме не повече от 2-3 пъти в седмицата.

Мога да добавя, дори да не е кой знае каква лудория, че когато отсъствам за дълго по работа ми пише писма (на хартия) и ми ги изпраща до съответния адрес. Засега съм получила само едно, точно в деня, в който си тръгвах. Останалите се връщат на подател след седмици, дори месеци като обикновено са обиколили половината свят. Имам едно, доставено на адрес в Германия и една мила жена беше платила нова марка, за да го върне до мъжа ми.  Heart Eyes

# 16
Чак лудории не мога да ги нарека, но заживях с мъжа ми в деня, в който се запознахме. Сега като се замисля си е лудост, но тогава си беше съвсем нормално за студентския ми акъл. Бях на 19 г., първите 2 г. живеехме тайно заедно (родителите ми още не знаят за тези 2 г. Embarassed).

Като беше в казармата в Търново, пътувах от София до там за всяко свиждане, въпреки че даже не ги пускаха навън. Ходех с влак, за да пестя пари, 5 часа в едната посока  Crazy на следващия ден още 5 часа обратно. Спях при най-добрата ми приятелка, която случайно учеше там, но общежитията бяха на другия край на града, автобусите нередовни, а зимата се уцели зверска, висяла съм с часове на спирката, не си чувствах краката, бяха на висулки. И после от спирката до общежитията минавах през една пуста гора, по тъмно, а съм мноооого страхлива, как съм го правила, още не мога да си обясня.

А предишното ми гадже беше от съседен град (на 1 час с влак). По принцип той идваше, но веднъж решавам да ида аз, имахме някакъв свободен ден от училище. Тръгвам с една приятелка, без да кажем на никой. И се връщаме с последния влак. Да, ама той се счупи в едно голо поле  ooooh! Висяхме там няколко часа и никой не ни казваше дали скоро ще тръгнем, а още нямаше мобилни и по никакъв начин не можехме да се обадим вкъщи. Накрая ни изтеглиха и се прибрах с ужас посред нощ, много след вечерния ми час и нямах идея какво ме чака вкъщи. Още не мога да повярвам какъв късмет извадих - майка ми и баща ми бяха излезли някъде вечерта и още не се бяха върнали  Praynig

За писмата се сетих, че веднъж пуснах такова без да напиша града, заплес  Mr. Green усетих се, върнах се до кутията, написах на едно листче - До пощальона! Моля ви, на писмото без град напишете еди кой си град. Пристигна на правилния адрес Joy

# 17
  • София
Бях на 19 г., първите 2 г. живеехме тайно заедно (родителите ми още не знаят за тези 2 г. Embarassed).
.....
За писмата се сетих, че веднъж пуснах такова без да напиша града, заплес  Mr. Green усетих се, върнах се до кутията, написах на едно листче - До пощальона! Моля ви, на писмото без град напишете еди кой си град. Пристигна на правилния адрес Joy
Човече,  Joy  Hug

А защо ги криеш още онези две години? Страх те е, че родителите ти ще разберат, че си им предала доверието ли? Ми то давността е изтекла отдавна.  Laughing

# 18
Не, просто не е ставало дума  Laughing а и предполагам са наясно за втората, защото живеех със сестра му  Simple Smile после през третата им казах, че той ще дойде за малко при нас, защото отива в казарма и няма смисъл за 2 месеца да плаща депозит, квартира и т.н., а и никой няма да го вземе само за 2 месеца, тогава пък дружно (аз и родителите ми), криехме от бабите и дядовците  Joy щото как така неженена, пък живее с мъж  Mr. Green

# 19
  • До морето
Имам едно, доставено на адрес в Германия и една мила жена беше платила нова марка, за да го върне до мъжа ми.  Heart Eyes

Това и пощальона на човечето ми стоплиха душата! Много се трогвам от такива жестове, дори и да не са  към мен  Heart Eyes

# 20
Е, тя тая тема стана за на Път подфорума  Joy

# 21
до тук гледам лудориите били пътуванията Crazy.
моята тогава най-шантава лудория Crazy е , че когато бях мноооооооооооого млада, навръх нова година хванах самолета за москва, а на 1 януари, вече от москва, с тогавашното МиУо -потеглихме с влак /мили боже, къде ли ми е бил акълът Laughing/ за ленинград Crazy.
/не е било спонтанно, беше планирано, и все пак ми изглежда странно. не бих го направила сега за нищо на света, и за никого, да се юрна на м**ната си Stop/.

# 22
Човечеееее, това с бележката до пощальона е култово Simple Smile
Лудории аз не съм правила, не ми стиска, но една много голяма моя любов пропътува разстоянието Флорида-България-Варна-Велико Търново и обратно, за да прекара с мен точно 2 дни и да ми донесе една голяма папка с документи за брак, които...аз така и не подписах. И днес, 7 години по-късно, още не мога да си обясня защо Tired

# 23
Не знам дали е лудория, но много се смях снощи на случката:
- джакузито в хотелската стая се оказа много студено..За по-бързо стопляне Милуто вкара душа вътре и пусна горещата вода.. Обаче започна да прелива..И той взе една стъклена чаша и започна да гребе с нея водата и да я излива в мивката.. Joy Heart Eyes

# 24
И ние с моя съпруг /тогава гадже/ пътувахме всяка седмица и си ходехме на гости, защото бяхме студенти в различни градове. През седмицата си пишехме писма, защото тогава нямаше мобилни телефони. И до сега си пазя писмата-неговите и моите, защото и той ги беше запазил. Като ги препрочитам, се смея с глас. Ама такива мили глупости сме си писали! Сега си спомняме  с умиление как си купувахме един хляб, наденица,  буркан Първомайска лютеница и бутилка вино. Това ни беше менюто на съботно-неделните ни срещи.  ЕХ, ако можех да върна това време!

# 25
Направо си е "на път"  Mr. Green
Хайде да се впиша: ходила съм от София до Монреал за по-малко от 24-часова среща, при това -  прощална Simple Smile
Това беше горе-долу към края на периода със серийните ми глупости Grinning

Сега са ми малко по-обикновени хрумванията. Едно от по-скорошните - направих на мъжа ми градинско парти с 30-ина гости и всички салтанати (при това - нискобюджетно), без той да знае до последния момент (той е роден през лятото, а аз през зимата, така че за себе си такова не мога да направя.. Simple Smile)

# 26
  • Бургас
Много приятна тема.  Heart Eyes
Аз и лудории... Трудно. Цяла година мерих пътя Видин-София-Бургас, за да се видим с мъжа ми. Сега за нищо на света не бих си го причинила.  Laughing Първия път, когато дойдох в Бургас беше тайно от нашите - знаеха само най-добрата ми приятелка и съквартирантката ми. Не знаех къде отивам, с мъжа ми тъкмо се бяхме запознали наживо в София и се уговорихме аз да му дойда на гости. Та това е единствената ми лудост.
Иначе... Веднъж признах на мъж, че го искам. Не знам дали е лудория, но ми костваше много. Той не предприемаше нищо, а аз много го исках.  Blush Хич не ми е в природата, обикновено мъжете винаги правят първата крачка към мен. И ако не я направи, губя интерес. Но с този не беше така и след дълго гърчене реших, че няма да издържа и си му казах.

# 27
Тук всички са го ударили на път Grinning И ние сме така, но това въобще не е в миналото. Вече 2,5 години се пътува нон стоп м/у България и Германия. Много често си правим срещи в други държави и градове. Например се срещаме във Виена, Милано или Амстердам, стоим там 2-3 дни и се прибираме в Кьолн. След 10ина дни се връщам в София и след още 2 седмици всичко се повтрая.
Много от приятелите ни мислят за луди, но на мен ми е много трудно да напусна България Rolling Eyes

# 28
  • София
Чак лудории не мога да ги нарека, но заживях с мъжа ми в деня, в който се запознахме.

хахаха и аз броя това за най-хубавата ми лудория засега Simple Smile
С приятеля ми - колеги от работа, бяхме се харесали /явно/ - ще пътуваме заедно в една посока... цяла нощ в колата не спряхме да си говорим, аз бях толкова... наежена, че си викам : ето ми я лятната забивка. На другия ден всичко беше по план, само че до ден днешен ми казва "Ти, ако ме беше оставила да те посвалям..." и аз отвръщам "ааа, не, точно тогава нямах време за сваляне". Сега малко ме е яд  Joy
Е.... забихме си се едно хубаво... върнахме се в София, аз не излизах от тях, ходехме заедно на работа, прибирахме се... И един ден му писна да ме кара до нас за дрехи и ги взе всичките Simple Smile
Правим си някакви изненади, от рода на подаряване на нещо, което знам че ще го побърка от радост и т.н. ... Но чак пък лудории да са...

Иначе като бях по-малка правех какви ли не щуротии.... Имах едно гадже, което работеше на морето, колко пъти го изненадвах така от гарата "Я иди на гарата да посрещнеш еди кой си след 1 час" - той отива и там съм аз Simple Smile Но най-голямото разстояние, което съм изминавала за гадже, беше до Рим Simple Smile Даже единия път в приказки и забави си изпуснах самолета... Родителите ми ме чакат да се прибера вечерта, имах рожден ден преди дни и си бях подарила пътуване... Ама не успях да се прибера нито за вечерята с нашите, нито за работа на другия ден Simple Smile
Тогава с гаджето нещата бързо увяхнаха и се превърнаха в едно изключително силно приятелство и си походих бая из Италия.

# 29
Тук всички са го ударили на път Grinning И ние сме така, но това въобще не е в миналото. Вече 2,5 години се пътува нон стоп м/у България и Германия. Много често си правим срещи в други държави и градове. Например се срещаме във Виена, Милано или Амстердам, стоим там 2-3 дни и се прибираме в Кьолн. След 10ина дни се връщам в София и след още 2 седмици всичко се повтрая.
Много от приятелите ни мислят за луди, но на мен ми е много трудно да напусна България Rolling Eyes

Ох в същия филм и аз играх главната роля. Пътувахме 2 години като луди между България и Холандия с безброй междинни срещи и романтични ваканции по средата на пътя. Потрошихме купища пари. Аз не можех да си представя да живея в чужбина, мъжа ми се принуди да дойде при мен в България. Продаде къщи, коли, бизнеси и пристигна. След една година в България той успя да ме убеди, че е по-добре за всички ни, ако се установим в Холандия. И така, преди 2 години заминахме за Холандия и трябваше да започнем всичко от нулата. Нямахме жилище, работа... нищо... Сега започваме да надигаме глава и животът ни се понареди. Ако бяхме на тоя акъл преди 5 години ехееееееееей... ама влюбен човек може ли да мисли нормално  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт