Отговори
# 105
  • Варна
Kristisha,първо звънях по телефона,но ми казаха на място в петък сутринта.Трябва да се отиде по-раничко.Отварят в 8ч,аз в 7,45 бях там .Отвън се прави списък и бях 18-та.Имаше табела ,че за доц.Балев има 23 свободни места.

# 106
ColdEyes, честит рожден ден!   bouquet
Момичета, аз имам супер много работа, направооо... но важното е, че се чувствам добре Simple Smile
И аз усещам глад, честно казано, сутрин е най-силно, но просто така се залисвам из задачи, че забравям и чак на обяд хапвам. Иначе ям колкото преди, с афинитет към кисели краставички, сирене, зрънчо и сладолед  Joy Месо не съм яла от декември, ужасно ми се повдига само при мисълта, приятеля ми вече откача от постните неща дето ядем, но наваксва на обяд  Mr. Green
Иначе килограмите са ми същите, не съм качила, само тумбака ми стърчи Sad
Някой беше питал какво се прави на ЖК, на мен акушерката първо ми попълни картон, после мери кръвно, килограми, таз и още нещо друго, което не разбрах, пита те разни неща за хронични или минали заболявания.
Pampers, ти на Снежи ли се обади да питаш за резултатите от изследванията. На мен от лабораторията ми казаха при Снежи да търся всички резултати, но се чудя сега дали да се обаждам или направо на прегледа да ги видим с док?
Момичета да ви питам, че се замислих снощи, планирана ли е при вас бременността или приятна изненада. При нас е планирана и стана още на първия месец, в който го пожелахме.
Хубав ден от мен   bouquet

# 107
Бибитка, големи перипетии с това записване.
Относно забременяването и при нас беше планирано и много желано. Стана след една година и 3 месеца опити. Вече се бях отчаяла, мислех че няма да стане по естествен начин и си бях записала за януари час за цветна снимка.. и евентуално инвитро, защото всички изследвания вече ги бяхме минали. А то за нова година каква изненада получихме с милото  newsm44

# 108
  • Варна
При нас е  планирано бебето,но стана чак след половин година.Много нерви  изхабихме и двамата,а аз се  изследвах за какво ли не....Ето ,че точно на  Бъдни вечер съм заченала и дай Боже да изкарам този път до края  Praynig

# 109
Добро утро и честита баба Марта  Hug

И аз снощи не бях добре. Първо, че сутринта успях със завидна ловкост да си сецна врата и сега се разхождам нон стоп със шалова да се затоплям. Май има ефект - все още е блокирано, но не боли чак толкова. Второ, взе да ми се повдига и на мен, а си мислех, че отшумява. И трето, бях като утрепана, а ММ реши баш сега да прекарва вечерта с нас и после да си доработва. Похвално начинание, ама така ми се спеше  ooooh!

Не е планиран бебо. Аз много исках, ММ се дърпаше и даже съм била в първите дни на бременността, когато се изпокарахме леко , тъй като според него не било сега времето и т.н. Не че не е прав, таймингът е ужасен, но като разбрахме, страшно се зарадвахме и двамата  Mr. Green

Да не забравя, Колдайс, честит рожден ден. Много здраве, щастие, лека бременност и прекрасно бебче на финала  Hug

# 110
 И при нас е планирана бременност. Няколко месеца минаха в планиране и обсъждане преди да се решим. Забременях от първия път при нередовни опити за бебеправене (всъщност бяха само 5), за което съм много благодарна.

# 111
Ioana_g видя ли се пола на бебчо? Гледам, че си напред в седмиците.
Добро утро момичета, добре дошли на новите бъдещи мами Hug
Аз не съм ходила на ранна ФМ и за това няма още инфо за пола. На лекар съм чак на 13.03 та тогава ако се види на екографа, ако не - на 27.03 имам час за ФМ.
На повечето от вас ще ви предстои скоро ранен БХС. Да ви кажа, че аз правих в Токуда и там май е най-евтино по мои наблюдения. Взимането на кръв ми излезе 25 лв. Въпроса е, че незнам дали може да се направи там изследването, ако не се следи бременноста там, но ако някой знае може да сподели.
Лек и слънчев ден на всички.

# 112
Аз не съм ходила на ранна ФМ и за това няма още инфо за пола. На лекар съм чак на 13.03 та тогава ако се види на екографа, ако не - на 27.03 имам час за ФМ.
На повечето от вас ще ви предстои скоро ранен БХС. Да ви кажа, че аз правих в Токуда и там май е най-евтино по мои наблюдения. Взимането на кръв ми излезе 25 лв. Въпроса е, че незнам дали може да се направи там изследването, ако не се следи бременноста там, но ако някой знае може да сподели.

Пожелавам ви да е каквото вие искате.   bouquet

# 113
Танище, и аз със сина ми умирах за кисели краставички. Laughing Сега ям всичко и кис.краставички, но не са толкова сладки, колкото тогава. Наблягам доста на мляко, сутрин задължително една купа със зърнена закусна, кисело мляко също, сирене, моцарела. И да не забравя сладкото и плодовете! Party Но още не съм забелязала специални отношения към храните!

За бебето беше планирано, имахме 7 неуспешни месеца и стана на 8-мия. Но първите месеци не следях нищо, после мерих БТ в продължение на 4 месеца, а в месеца в който забременях ползвах и тестове за овулация и я хванах. Даже знам кога съм забременяла, в деня преди овулацията( 7-ми януари), понеже на самата овулация не можахме да свършим нищо. В началото ми беше като фикс идея малко и винаги след идването на М се разочаровах, но после приемах нещата нормално и знаех, че все някога ще стане! Hug

# 114
  Пожелавам ви да е каквото вие искате.   bouquet
Благодаря, да е живо и здраво най-вече, пък каквото излезе. Както каза една мама, няма значение дали е момче или момиче, важното е да е едно от дветe Grinning

# 115
Аз пък, да ви кажа, имам голям козметичен проблем.
Накратко: не мога да се епилирам  Embarassed
Очевидно не мога да отида на козметик, козметикът не може да дойде у дома, а аз не мога да се прегъна на две и да си почистя краката и триъгълника. Излязох от болницата с набола "растителност" и ако не започна да я премахвам, до следващия преглед положението ще е страшно.
Давайте идеи, пози и препоръки за справяне с проблема!!!!

Tanishte , на въпроса ти- планирано. Мъжът ми си прави хороскоп миналата година и астроложката му каза,че има шанс да се зачене дете през декември 2012г. И ние си викаме, щом ни е писано, няма да се дърпаме  Simple Smile

# 116
Бременността е желана, със сигурност, а думата "планирана" ми е трудно да я използвам.

Но нито със сина ми, нито сега мога да кажа, че сме правили "опити". На мен ми е някакси много странно да кажа - хоп, хайде днес ще правим; обичам нещата да са спонтанни и да ги правим тогава сме в настроение и ни е кеф, а не когато се налага Simple Smile То и затова сигурно и с първата, и с втората бременност мина сигурно почти година, откакто бяхме спрели да се пазим, докато се случи. Heart Eyes

amelly, като каза за астроложка - на астроложки не съм ходила, но сме забелязали една странна закономерност и в двата рода, а именно, че всички рожденни дни са съсредоточени или в период май-юни, или в септемвр-октомври. Направо в другите месеци няма рожденни дни, а връщаме до прабаби и прадядовци и в двата рода. Така че, логично беше, че като пропуснахме майско-юнския слот Simple Smile, можеше да се чака за септември Simple Smile

# 117
Аз си избрах за ден 11 март:)
Да ви питам, вчера си взех направлението, номер 9, сега с това направление си ходя до край или после трябва да взимам някакво ново от личната? Че на колежката ми са й казали, че после ще й трябва номер 11.

Само 9 ти трябва. 11 е ако решиш да си сменяш АГ-то. Носиш направлението и така те записват на ЖК и повече направления не ти трябват до преди раждането за хоспитализация.

За килограмите - същата работа като теб съм. Дори трябва да кача 6кг над допустимите за бременността за да вляза в някаква норма иначе се водя с поднормено тегло. И ако не кача сега, то няма кога. Направо ми е мисия невъзможна. Crazy

Ени-тка, да ти е жив и здрав именника!

ColdEyes, честит рожден ден! Пожелавам ти една много щастлива и вълнуваща година!
А за педиатър е номер 10, не 11 Simple Smile Имам си едно пред мен и за това черпя информация направо от кухнята  Mr. Green

На мен АГ ми каза, че менструалните болки са нормални и няма място за притеснение. Предупреди ме още на 1-я преглед. На последния пак ме пита и като му казах, че имам на моменти такива, каза - нормално. Каза, че острите продължителни болки в една точка са проблемни и при такава да му се обадя.

Tanishte, аз съм при Рени. Още като ме пращаше към лабораторията ми заръча да й звънна на тази дата да обсъдим резултатите и ми даде телефона директно в кабинета й.

При нас бремеността може да се каже, че е изненада. Не сме се пазили, но не съм си мерила температури, овулации, нито сме правили  luvbed по график, или каквото и да било друго, дори имаме месеци с по един контакт само, защото ни е много натоварено ежедневието и лягаме по различно време.  hahaha Та в такъв месец точно са се получили нещата докато аз работех до 10/11 вечер и пътувах по командировки в и името на годишното приключване Mr. Green Иначе не бих се тормозила със с**с по график, паранои и изследвания. Те и без това нещата стават, когато не ги мислиш(по опит на приятели и наш). Щяхме да изчакаме 2 години и ако нищо не е станало, тогава да се прегледаме. То така или иначе с постоянни опити отнема средно по около година, пък без опити - повече време му трябва.
Радвам се, че не се наложи да чакаме толкова, защото ми писна от намеци и нападки какво още чакаме та нямаме деца, а ние едва от 3 години сме заедно. Ами как какво?! Живеем си живота и се радваме един на друг Mr. Green Мен като ми писна от такива нетактични роднини и много лесно ги отказах да питат. Когато бях без работа им казвах: "Ако ми плащаш 1000 лв месечна издържка, още утре го направя", а после с директното: "С**с по график нямам намерение да правя" и вече спряха да ми задават въпроси.  Twisted Evil

Amelly, и аз съм като теб, но вече въобще не ми пука.Сгъна ли се да си натисна корема и веднага  Sick Беше ми много неудобно като ме приеха в болницата, ама вече ми е все тая. Има и по-важни неща. Ако ли не - накарай някой от домашните да ти помогне - мъж, сестра, майка....

# 118
Pampers ти успя ли да сътвориш някоя мартенска красота? Я се похвали Simple Smile

Amelly не се притеснявай за "растителността", не е приятно, но докторите със сигурност са виждали какво ли не. Те знаят, че ти е трудно сега. Помоли мъж ти да помогне, ако трябва с бръснача докато се пооправиш и можеш да отидеш на козметик, тъкмо, ако се бръсне редовно ще е и по-опитен с тази задачка.

Моята бременност беше, хммм... да го кажем планирана, но малко ме изненада  hahaha Милото ме врънка от години и аз все си намирах поводи да не е точно сега. Покрай мен много двойки имат проблеми и бях сигурна, че няма да стане веднага, та реших да спрем да се пазим и да пробваме. То пък взе, че стана още на 2-ри опит и затова и много-много не ми се вярваше, че е станало  Simple Smile

# 119
ColdEyes  newsm59  party023  Gift здраво  бебче на термин!  bouquet
Ени-тка да е здрав,весел и много да ви радва малкия именник!
Дидка на мен пък портокалите ми помагат и нещо тестено ,но не хляб ooooh! Сега спя с 3 възглавници ,а после  Rolling Eyes добре че е щирооко леглото hahaha
Ние доста почакахме (5г) и е много чакана бременност Grinning
Амели почвай обучение на бъдещия татко Wink
Аз тази седмица почти само лютеница нагъвам Embarassed ,а ММ донесе сутринта друга марка и е гаднаа Mr. Green Знам кой ще ходи пак на пазар hahaha
Веселото от кой сайт поръча ако не е тайна? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт