Отговори
# 525
Добре дошла на новата preggo, не се притеснявай не си само ти, за края на септември си щом си в 11 седмица Simple Smile

Не искам да прекъсвам да се свършва и тва е ще ходя с бебето да ми дават изпитите Whistling оф мн съм се разбързала всичко по реда си  Peace

А за дезинфекцията, сериозна или профилактична?

# 526
  • София
Gabriela Shotlekova добре дошла   bouquet

mimi_9 не аз съм в Щерев, в 11ч.

Абе и аз така си мислех, защото като си записвах час трябваше да проверят дали доки е там тоя ден Simple Smile пък той за какво ми е като ми вземат само кръв... близко до акъла, но си имам оправдание  -  preggo

# 527
  • София
Sleeping Beauty, благодаря! Искрено се надявам да минават вече неразположенията и най-сетне да се насладя на момента Mr. Green Ти как си днес? Има ли напредък лечението с бабини илачи?

П.С. За кърменето ми го обясняваше лекар това за хранителнисте свойства до 6-я месец. Но това не означава, че трябва да се кърми само до тогава. Според мен децата сами решават кога да се отбият.

Благодаря, определено съм по-добре.  Както казват хората - с лекарства минава за 1 седмица, без лекарства - за 7 дни.  Още имам хрема и малко кашлям, но изобщо не се оплаквам след това, което беше предишните дни...
А ако ти се чете от сега за кърменето - препоръчвам блога на Хедра, прекрасна е!
Тя (ако не се лъжа) е от Варна и много често води лекциите там, така че варненки ще сте късметлийки да ходите на нейните лекции Heart Eyes

Добре дошла, Габриела!

.Предполагам,че прегледа ще е през корема(коремището    Mr. Green ).Това означава ли,че трябва да е и на пълен мехур?
Спокойно - никой няма да ти гледа мехура Mr. Green Дори по-добре да е празен, че ако се наложи лекаря нещо да натисне, да не стане гаф  hahaha
hahaha hahaha hahaha

# 528
А ако ти се чете от сега за кърменето - препоръчвам блога на Хедра, прекрасна е!

Много увлекателно пише - залавям се да чета smile3529

# 529
Йоана, защо ще правиш амнио? И не се прави два пъти! Дори не е препоръчително, ако някой сериозно не те е наплашил. На мен ми предложиха /заради възрастта ми, 39 г./, но категорично отказах. И други майки са ми казвали в никакъв случай да не се връзвам. Така че си помисли пак дали си струва риска.
Ох, много се разписах. Желая ви приятна вечер и сладки сънища!
Офф, глупости говоря. Ще ми правят изследване за антитела, не амниоцинтеза. И аз съм си мислела явно за нещо друго, докато съм писала.

# 530
  • Варна
какви сте закачки Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green .Както ми е притеснено,остава само да направя беля и на кушетката  Mr. Green  и ще я втасам.

Gabriela Shotlekova,добре дошла и лека бременност   bouquet

# 531
Като се заговорихме за спането зимата на балкона - ето на каква статия попаднах

Bebitka, нали трябва да те разсеем малко  Mr. Green

# 532
Аз съм далече от дипломиране, имам тия изпити и още два семестъра #Crazy незнам как ще се оправя на 1 юни ми е последния изпит с корема как ще се побера на банката незнам newsm78

И моя последен е тогава - на 1-ви. И е най-тежкия за годината - Гражданско право. Отсега не ми се учи и лежа по цял ден из нас, а и аз съм като теб - всеки месец - изпит  ooooh! Незнам как ще изклася...
Аз от няколко дни съм пак с болки и ходих до спешното. Увеличиха ми Магнерота и ми вкараха спазмалгон и но-шпа на 8 часа. Дано не се стигне до лежане в болница пак, че ще ревна... а напоследък определно малко ми трябва, за да ми затрепери брадичката.

# 533
Pampers, Akseniq честито  bouquet И двете сте с много хубави новини Simple Smile
На новото коремче пожелавам леко бременеене  Laughing
При мен нищо хубаво не се случва Confused На обяд ме приеха в болница и от тогава съм вързана за една система... но няма как ще търпя Wink Сега ще се върна да ви допрочета   Stop

# 534
На обяд ме приеха в болница и от тогава съм вързана за една система... но няма как ще търпя Wink

Това пък защо?! #Crazy Силни прегръдки ти пращам. Това да си вързан за система си е ужасно просто. Аз едва изкарах денонощно 3 дни. И най-лошото беше, че от системата постоянно ти се ходи до тоалетна...Дано бързо те изпишат и не е нещо сериозно!!!

# 535

Също да питам мамите от Варна - в крайна сметка реших да се запиша и на ЖК, но по ЗК, няма смисъл и там на часно да ходя, та в този ред на мисли, мамите от Варна могат ли да ми препоръчат къде да ходя? Не съм много ориентирана
Защо реши, че по ЗК няма смисъл? Към кой доктор се беше ориентирала, ако не е тайна?
Аз лично след консултиране и след изчитане тук-там на информация се записах за ЖК и за сега съм доволна от лекаря. Предишният лекар, при който ходех години наред също го  обмислях като вариант, но в крайна сметка се ориентирах към друг.

Днес приключих маааалко по-рано с работата, че една среща ми отпадна и ще доработвам у нас.
Кики, дай Боже всичко да се стабилизира с теб и да секнат проблемите.  bouquet

# 536
Кикито, стискам палци всичко да е наред и да ви изпишат по-бързо.

# 537
На обяд ме приеха в болница и от тогава съм вързана за една система... но няма как ще търпя Wink

Това пък защо?! #Crazy Силни прегръдки ти пращам. Това да си вързан за система си е ужасно просто. Аз едва изкарах денонощно 3 дни. И най-лошото беше, че от системата постоянно ти се ходи до тоалетна...Дано бързо те изпишат и не е нещо сериозно!!!

Вчера към 17 часа прокървих, днес сутринта имаше отново, но по-малко  Cry казаха, че имам рехава плацента (някой имал ли е), бебето било добре, но за всеки случай да си полежа малко и тук Sad Много се притеснявам за бебо  Confused

# 538
  • София
кикито, стискам палци скоро да си добре и да те изпишат Hug

# 539
Кикито, да се оправяш скоро и недей се притеснява, щом са ти казали, че с бебо всичко е наред, значи всичко ще е добре. Важното е, че сте взели предпазни мерки. Силно гуш от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт