Италия, 136 пролетни усмивки

• 25 136
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • UK
Миналата година много вървяха мартеничките с Бойко Борисов  Shocked ooooh! #Crazy

Сега дано не са произвели предварително, че ще залежи стоката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 46
Льоли, дано да вземе да залежи стоката. Че ако хората пак вземат, че ги изкупят, няма да е добра предизборна прогноза...

# 47
  • UK
Льоли, дано да вземе да залежи стоката. Че ако хората пак вземат, че ги изкупят, няма да е добра предизборна прогноза...

О да, дано.

Не знам, аз на деня на изборите съм на концерт на Depeche Mode.  Laughing Sunglasses

# 48
  • Milano
4ЕСТИТА БАБА МАРТА.

Да сте бели и засмени, румени и 4ервени.

Ей, изпуснах ви дирите, като заговорите за рецепти Laughing

Калатея, имаш право за хубавите джаджи...не се връщам ве4е назад Grinning

МГ, и моя лаптоп е Тошиба. Ти ще записваш ли Марти на детска?

Барба, мерси. То на моя телефон си беше преимпостато да хваща само 3.

На дамата от Варна (не си спомям името) да кажа, 4е няма да имате проблеми с наемане на квартира и резиденца с този доход, но отидете в агенции за недвижими имоти и ги оставете тези ''услужливи българи'', да не си изпатите.

Наемите по принцип са за 4г плюс още 4. Ако желаеш да разтрогнеш преди това-6 месе4но предизвестие с препоръ4ано писмо.
Предплаща се сума равна на  2 или 3 месе4ни вноски, като кауционе плюс 3 месеца (обикновено) наем, така 4е си пригответе сума за около 6 мес. наема за на4ало.

В Милано наемите са по-високи от хинтерланд-а, но там пък транспорта е зле, особено ве4ер след 8 (когато на много места липсва).
Тоест ''задължена'' си да имаш кола и да правиш ''примък-отмък'' на децата за всяко едно нещо.

Ето ти линк за наеми:
http://trovocasa.corriere.it/annunci/Milano/Affitto.shtml?cmpid= … 7UCFUkd3godrVQAIg

# 49
Честита Баба Марта и от мен. От 1 до 3 през ноща си издирвах мартеничките, обърнах къщата наопаки, а дъщеря ми  ги прибрала в нейната стая. Май нещо взех да откачам.
Ljoli, искрено ти завиждам за концерта.

# 50
  • Milano
Забравих да напиша една песни4ка, която ми изпя моето мъни4е и си умрях от смях. Нау4ила я е с баба си, но си я е изменила според ''разбиранията''.

La notte di Natale è nato un bel bambino, bianco e rossonero, tutto ricciolino . Laughing

# 51
  • Torino,IT
Честита Баба Марта и от мен Hug

# 52
  • UK
Забравих да напиша една песни4ка, която ми изпя моето мъни4е и си умрях от смях. Нау4ила я е с баба си, но си я е изменила според ''разбиранията''.

La notte di Natale è nato un bel bambino, bianco e rossonero, tutto ricciolino . Laughing

Да не би татко й да й е подшушнал правилния текст?  Joy

# 53
  • Milano
Не е, и той се хили. Сигурно, защото си знае, 4е тя е россонера и затова и Господ го направи фен. Laughing

Обръща комо-то наопаки, за да намери фланелката да се обли4а, като има ма4.

Вика и гоооол и имитира Балотелли след гол.

Както казва майка ми: ''побъркАхте и детето''.

# 54
regina di cuori,благодаря за линка Simple Smile.Определено ще ми е от полза.ЧЕСТИТА БАБА МАРТА  и от мен момичета Hug

# 55
Честита Баба Марта на всички! Здраве и късмет на вас и на близките ви!
Много красиви мартенички сте наслагали, всичките ме накараха да се усмихна. Simple Smile

Аля, много ти благодаря за линка  Hug , разгледах снимките, чудни са! Ще прегледам и информация за градчетата, които си цитирала и ще избера мястото.

Реджина, много весела случката с щерка ти, значи излиза, че тя е по-тифоза и от двамата си родители  Laughing

Феиам, честит официално първи работен ден!  Simple Smile

# 56
4ЕСТИТА БАБА МАРТА.

МГ, и моя лаптоп е Тошиба. Ти ще записваш ли Марти на детска?

Барба, мерси. То на моя телефон си беше преимпостато да хваща само 3.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Реджи да ходихме още на 26 януари.      

# 57
Честита баба Мартa и от мен! Hug

# 58
# 59
Лени, аз като твой абсолютен кулинарен антипод, да ти кажа, че точно този 'no comment' съм го правила! Joy
Беше в един период, в който детето беше о-т-ч-а-й-в-а-щ-о злоядо, дори и паста ин бианко ядеше със зор (понеже това е върховният специалитет за него) и тогава видях такава подобна снимка някъде и му връчих на него да боде спагетите в кренвиршите с цел забавление и предизвикване на някакъв интерес. Wink Та, пробвали сме го. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт