SportsDirect-52

• 46 939
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
14,5см даже 14,8 да сме по-точни Laughingдамски не съм поръчвала и да не те подведа Hug

Това стелката ли е на С 5 или подметката ?   newsm78

С5 US 6 EUR 21.5 SM 10.5 стелка измерена от мен 13.3см.

С6 US 7 EUR 23 SM 11.5 стелка измерена от мен 14см.

С7 US 8 EUR 24 SM 12.5 стелка измерена от мен 15см.

С8 US 9 EUR 25.5 SM 13.5 стелка измерена от мен 16 см.

Не знам защо толкова хора мислят ,че детските Лонсдейл са умалени.

Може би ще го напиша за 100тен път. Не са умалени според см.на стелката.  Peace

Някои модели /без връзки и лепки / са за по- тесен крак и може да се вземе № отгоре при по-широко стъпало.  Peace
10,5

tedichka07, благодаря за измерените см, но не разбирам какво означава SM 10.5 стелка измерена от мен 13.3см. Стелката на C5 10,5см или 13,3см е?

Някой дали има тези Everlast http://www.sportsdirect.com/everlast-arizona-v-trainers-ladies-2 … ?colcode=27406443 ? Бих помолила да ми измери стелката на номер 5, който отговаря на 38 или на друг номер също ще ми свърши работа. Ще съм благодарна да споделите дали и те са умалени като Lonsdale(нали са дъщерен бранд), Благодаря!

Исках да Ви питам промо код за - 10 % за този месец важи само за ски и аксесоари ли? Има ли някакъв друг или друго намаление? И ако може още един въпрос-върти ми се нещо, че има някакво намаление за нов клиент или беше намаление на доставката?  newsm78

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 01:10 от МирaМира

# 511
  • Монтана
Цитат
tedichka07, благодаря за измерените см, но не разбирам какво означава SM 10.5 стелка измерена от мен 13.3см. Стелката на C5 10,5см или 13,3см е?

Означава че стелката по етикет е 10,5см, а тя като е мери е 13,3см

# 512
Момичета, препоръчайте ми сандали или по-отворени летни обущета за девойка, размер 32, които да са изпробвани и удобни, моля! Hug

# 513
  • София
Цитат

Peace

# 514
 Здравейте мацки  bouquet,
 Някой да е поръчвал от тези
http://www.sportsdirect.com/airwalk-ski-jacket-girls-403214.
http://www.sportsdirect.com/no-fear-amplfi-quilted-jacket-girls-615031
http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-winter-jacket-girls-615106
 Моля за измерени размери на 10-11г и 13 г на тези или други модели якета за момичета.
 Благодаря   bouquet

# 515
  • София
Цитат

Peace

Благодаря! Но как е възможно да има чак толкова голяма разлика?

# 516
  • София
Цитат

Peace

Благодаря! Но как е възможно да има чак толкова голяма разлика?

Меря с шивашки метър стелката от край до край. Имай предвид ,че крачето трябва да е поне 0.5 см. по- малко от стелката. Peace

# 517
здравейте,дали има тема за размяна на несполучливи поръчки от sportsdirect

# 518
  • Русе
Здравейте! И мен това ме интересува, че вчера се прецаках с едни Адидаски за детето- грешен размер.  Sad

# 519
  • София
Момичета искам да ви питам - тези които сте отказвали поръчка.
До сега веднъж ми се случи да откажа една поръчка - буквално за минути получих потвърдителен мейл, че е отказана.
Днес им пуснах мейл да ми откажат поръчката, минаха вече близо 4 часа, нямам отговор от тях. Възможно ли е да не ми я откажат? Аз буквално я пуснах и веднага след това я отказах. Дори пуснах и два мейла!

# 520
  • София
Момичета,влизам с въпрос за номер на маратонки.Интересува ме 35 по българскта номерация на кой номер отковаря в английската?Става въпрос за детско краче и маратонки.

Много ще съм ви благодарна.

Би трябвало да е 2 и 1/2,моето дете носи този номер,но сега поръчах номер 3 по английската,да видим дали ще са и големи като пристигнат.В понеделник ще мога да измеря и да помогна с размери.

Моят носи 35-бг, поръчах маратонки найк и адидас, размер 3 - найк са мааалко големи, но ги носи, адидаса са някак по-широки отпред и са определено големи. Сандалите Slazenger, размер 3 му заспаха..
Не знам дали те ориентирах, ако са по-тесен модел отпред 3 са перфектни, ако са по-кръгли - май 2и1/2  Peace

# 521
Момичета, мога ли да променям току що направена поръчка?
Поръчах 2 еднакви чифта обувки в различен цвят  ooooh!

# 522

В темата Размяна на подаръци често срещам несполучливи стоки от Директа, опитай там  Peace

И аз иначе с въпрос - моя приятелка често пуска поръчки, и естествено зачестиха и объркани артикули...айде ако е сгрешен модел иди приди, ама напоследък или 2 леви обувки, или една нова, една носена.../това последното ако ми обясните как може да се получи, ще съм ви благодарна, ама очевадно едната е в окаяно и мърляво състояние не само подметката... newsm78/, последно едни бутонки Найк, разлиани модели в кутията лявата и дясната...има прилика, ама са си различни...та преди с много труд успяваше да и възстановят сумата, ама ето за последните бутонки не става, от НГ са, последно и пратили някакъв документ, с който да ги върне обратно, и сигурно те да и пратят правилните, ама как да стане туй нещо, тя не е навита да си плаща доставка...а тя колко е между другото ако тръгнеш да връщаш...?

Та въпроса ми е - имате ли наблюдения напоследък на трудна комуникация със Спортса и правене на "луди" от тяхна страна? Как процедирате в случая...?

# 523

В темата Размяна на подаръци често срещам несполучливи стоки от Директа, опитай там  Peace

И аз иначе с въпрос - моя приятелка често пуска поръчки, и естествено зачестиха и объркани артикули...айде ако е сгрешен модел иди приди, ама напоследък или 2 леви обувки, или една нова, една носена.../това последното ако ми обясните как може да се получи, ще съм ви благодарна, ама очевадно едната е в окаяно и мърляво състояние не само подметката... newsm78/, последно едни бутонки Найк, разлиани модели в кутията лявата и дясната...има прилика, ама са си различни...та преди с много труд успяваше да и възстановят сумата, ама ето за последните бутонки не става, от НГ са, последно и пратили някакъв документ, с който да ги върне обратно, и сигурно те да и пратят правилните, ама как да стане туй нещо, тя не е навита да си плаща доставка...а тя колко е между другото ако тръгнеш да връщаш...?

Та въпроса ми е - имате ли наблюдения напоследък на трудна комуникация със Спортса и правене на "луди" от тяхна страна? Как процедирате в случая...?
И на мен едва ми отговарят,буквално се правят на луди,ако им мине номера-мине.... Sick
от 10 проблема,само за два са ми върнали...... от началото на февруари.... #Cussing out

# 524
  • София
Може ли мнение за тези обувки: http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-v-wedge-ladies-boots-2321 … ?colcode=23217918
дали са умалени и дали са за тесен крак - аз съм 37,5-38, но ми е широк крака  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт