Щастливи заедно след "Aşka Sürgün" с проектите на Махсун Кърмъзъгюл и колеги

• 57 994
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Дано тази награда да е началото на много такива! На Фулия й се е отразил добре черноморския климат, но спирам до тук.
И пак нещо от обърканата биография на МК:

Aranızda bu askeri tanıyanınız var mı? Simple Smile — с Haşim DLr, Resul Akkuş и Aysel Mahsun.

# 91
Понеже умрелият му голям брат се е казвал Махмут, то явно са двамата тук.

Mahsun Kırmızıgül ve rahmetli ağabeyi Mahmut (Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun) — с Tuğba Ünal, Mehmet Bozdağ, Aysen Huseynli, Mehmet Fesih Esmer, Kamil Koseibis, Zeki Sahin, Sena Selam и Erol Tüyen.

# 92
Слагам снимката от днешния ден да украси и тази страничка, че виж Фулия каква е свежарка тук, за разлика от бледоликата си посестрима.

# 93
Таня, и Тансел е хубав тук. Предпочитам на този етап двойката Ниази/Буке пред Харун/Буке.
И двете сме на едно мнение. Няма спор между нас.
Отивам на ОС. wavey

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 22:06 от Iva49

# 94
Иве, не забелязвам особена разлика между визията на Тансел на тази снимка и Ниязи, докато Фулия е къде по-свежа от Буке.
А за двете двойки писах и вчера, и преди това, че не харесвам нито усмивчицата на Харун в 18. еп. (ту самодоволна, ту ехидна), нито начинът му на действие в 17. и 18. еп. И че предпочитам двойката Ниязи-Буке, макар да не се знае имат ли бъдеще двамата и какво.
От мен лека нощ!  sleepuu

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 22:19 от Tania M.

# 95
  • София
По повод снимката на Буке и Ниязи (един почитател така и беше написал във фенската страница - ето, че Ниязи намери най-сетне Буке).

Тази церемония за награждаване се провежда по време на Форум Трабзон – нещо като голям и всеобхватен панаир на Черноморския регион. Организатори са Клубът за бизнес и икономика и Културният център „Ататюрк” към Черноморския технически университет, и Форум Трабзон – център за търговия и начин на живот. Наградите се раздават за кино актьори, за театрални актьори, за медии и връзки с обществеността; за всички видове дейности свързни с телевиията и киното (в тази категория е и нашият сериал), за водещи на шоу програми, новини, и всякакви видове информационни, дискусионни, публицистични предвания.

Колкото до моята деятелност – винаги има първи път за публикуване на снимка във форум, нали. Е, аз предпочетох да избера тази – двамата главни актьори, от актуалния сериал, който в момента превеждам. Двамата млади, усмихнати, успели, и изглеждат много добре. Фулия – в едно интервю споделяше още през есента, че заради сериала й се е наложило да напълнее, каквото и да означава това. Но, факт е, че в цивилно облекло и двамата изглеждат като всеки един друг млад човек от нашия регион. Освен това, снощи се ядосах на главния герой тук в темата, а и непрекъснато му гледам сурата (surat – лице, физиономия, образ, недоволна физиономия; използва се и у нас със същото значение).
И ето, защо ме нервира тоз чаровник.
Скрит текст:
Снощи написал: „Човек преди да говори възпитано, трябва да бъде възпитано сърцето му, защото думите идват от сърцето, а се изговарят от устата.”, на което собственицата на една от кастинг-агенциите, с които работи Боют Филм е отговорила: „Това е така, но ако няма сърце. Днес за съжаление бяхме свидетели на такъв пример. Ако човек няма сърце, то Господ да накара устата му да замълчи!” До тук добре, типично многоумно изказване, вероятно по повод на някаква работна ситуация.
Но, написал и второ: „Не се отказвам от актьорското майсторство на Али Сюрмели. Винаги има нужда от такъв ценен актьор като него, мъж като мъж…” Е, това вече предизвика силна негативна реакция и у почитателите, но и у мен …
Ето каква е историята – Али Сюрмели (Адалъ в „Щастливи заедно”) имал приятелка актриса в един Истанбулски театър. Таз актриса, представете си, играела в постановка, в която имала сцена с целувка. Цененият актьор се разгневил, говорил с режисьора да сменят сцената, като не постигнал резултат, повикал една група познати, купил им билети и отишли на постановката. Когато завършило представлението, започнали да замерват актьорите … с яйца. Станало скандал, и съответно медиите подобаващо отразиха това в началото на седмицата. Изгледах и един телевизионен репортаж, в който А. Сюрмели обясняваше надълго и нашироко, че театърът има функция да образова и като такава институция не може да си позволи непристойни сцени. И на всичко отгоре Сюрмели изобщо не благоволи да отговори на въпросите на водещата. И така обществеността в Турция се запита – кое е непристойно поведение, тетралната игра или предизвикването на неразбория в салона, или пък това един мъж да преследва професионалните изяви на партньорката си и да я злепоставя и унижава публично. А пък аз, както и почитателите на Кърмъзъгюл се запитах, а кое му е мъжкото на този мъж, да не би, стискането в ръце на яйца по време на цялата постановка, за да замериш с тях жена си, да е мъжко поведение, или… И после, а за тоз защитник на правата М. Кърмъзъгюл, кое е мъжественото в поведение на А. Сюрмели, да не би това, че са приятели да оправдава хулиганското поведение и явното насилие и незачитане на жени. Та си рекох, не стига, че непрекъснато превеждам всякакви умности, глупости, истории и неистини за похождения и намерения, не стига, че непрекъснато се старая да предам съдържанието на творбите му, а и гледам и непрекъснато не до там красивата му физиономия, пък и вече не е и толкоз красавец, отива към дъртак. Може би и затова се е нещо объркал, то няма безгрешни идоли, ама може ли такива да ги пише, … Или пък аз не съм доразбрала, защото произхождам от пропадналата по-западна цивилизация ли?
Така реших, че младите Фулия Зенгинер и Тансел Йонгел повече заслужават да бъдат моето сефте за публикуване на снимка.

Таня, ама не разбрах, (аз нали съм само обикновен преводач, та не само, че не разбирам фенството, ами и само буквално разбирам), та, кой си отива? А и защо да отнасяш нещо, аз си търсех повод да напиша всички тези подробности, които са свързани с действащи лица от "Щастливи заедно", но ако не е тук мястото на това, веднага си изтривам поста.

Е, да, да, освиркване, овации, овално емотиконче.... (и яйцата и те овални) -  Simple Smile Какво друго да кажа, освен, че наистина много харесах снимката - толкова много пъти (много повече от всеки фен) съм ги гледала в роля, че наяве ми се видяха много симпатични.

Ето, тук подробен списък на наградите и още малко снимки от събитието:
http://www.hizmetgazete.com/index.php?sayfa=ktu39de.oduller.sahi … ni.buldu&d=tr

и ....  Stop

Ива, и двете снимки от архива, според мен си ги разгадала съвсем правилно - първата с въпросчето (Има ли помежду ни, такива, които познават този войник?), а втората - МК с починалия си по-голям брат Махмуд (Нека Господ му даде мир, да почива в Рая).

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 23:57 от milena d

# 96
Добре, де, това за снимката сефте си беше закачка с ухилена муцунка накрая, да не взема сега аз да го отнеса заради момчето, което си отива. Laughing  Аз пък защо ли им повторих снимката на следващата страничка, че и по-големичка, риторичен въпрос.

Миленче, "направих аналогия с филма "Момчето си отива" (като по-елегантен израз). И колко ухилени емитокона да сложа? Та така го и отнесох към себе си, ухилено. Grinning Как да не е тук мястото, ти да не вземеш наистина да си изтриеш поста.
А, и се сетих, макар че не знам и аз тук ли му е мястото. Ами то между освиркване и замеряне с яйца голяма разлика няма. Simple Smile
И аз повторих снимката, защото наистина ми харесаха, а и направо се затриха сред останалите.

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 01:02 от Tania M.

# 97
От страна на МК е явно криво разбрано приятелство като се е престарал с това "мъж като мъж", което го злепоставя. За съжаление всички остаряваме. И той също. А снимката на Фулия и Тансел си стои добре и на двете страници.
И понеже сте дописвали, та и аз. Всеки тук честно си изразява мнението и аз разбирам нещата така: или си променяш мнението като четеш чуждите такива, или си оставаш на своето. А относно харесването има хубава руска поговорка по вкус и цвет товарищи нет.

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 23:35 от Iva49

# 98
Иве, снимката наистина стои много добре и на двете страници. Следващата стъпка е да бъде публикувана два пъти на страница. Laughing
Дописваме, за да не правим чат от постове.

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 00:13 от Tania M.

# 99
Честит 8-ми март на всички дами! smile3525 smile3525 smile3525

# 100
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 18:57 от вили-72

# 101
Добро утро   Hug

Да се почерпим подобаващо

Скрит текст:

# 102

Честит празник, момичета! Бъдете щастливи и обичани! Hug
Диди, след хубавата почерка нали няма да забравиш и музикалната част?

# 103
Честит 8-ми март,дами!  bouquet  bouquet  bouquet

Жената...

Найден Найденов

Жената е вълшебно цвете,
донасящо безкрайна радост,
създадено от боговете
да ни дарява страст и младост.

Жената е омайно биле,
амброзия от свят далечен,
от устните и щом отпиеш,
завинаги ще си обречен.