За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 36

• 29 602
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Angel_Dust, и на мен ми звучи добре.
Взимала съм само веднъж подобен сироп. Не помня за изветряването. Защо не питаш фармацевт.
В момента съм взела разтворим. Още не съм давала на моите.
Отворила съм сайта, който си показала, и коментирам у дома. Дъщеря ми рече "не, вит. С на ампули е най-вкусен".

# 181
AnMary - право си е детето. От малка обожавам ампули вит. Ц и сиропа Саностол. Laughing

# 182
  • София
Ами то 10 ампули са колкото цялото това, което е 40 или 48 дози беше... Иначе какво да ми каже фармацефта, освен, че щом го продават в такава разфасофка не би трябвало да изветряла, ако се съхранява в  хладилника, както са указанията... нали трябва да си продават стоката(то имаше и един от 24 лв) Simple Smile Аз естествено се  замислих след като доволно го купих(нещо се опитва да се разкашля лекичко от вчера, та реших да пробвам да го засиля малко, току виж се размине)
Иначе вкуса напомня ампулите с лек привкус на саностоленото, ама яко кисляк.

# 183
  • София
Angel_Dust, аз ползвам един подобен ChildLife. Давам на малкия от време на време, по точно когато се сетя. За известяване не знам, но вкуса за мен и малкия е ужасен. Съхранявам го в хладилника, а като отворя шишето всеки път все едно отварям безалкохолно всеки път изкипява. Като цена не помня колко беше обаче, със сигурност не беше 24лв.

# 184
  • София
да, точно вашият е 22-24 лв, според зависи  от къде...може и някъде да е една идея по-евтин... за всука няма проблем,  само ефект се надявам да има и да не се губи докато не свърши шишето.

# 185
  • София
За ефекта нямам идея, а и като се замисля, че по описание за малкия са 96 дози... Thinking може и да изветрее до тогава. А за цената го купих някъде около 15лв (не ми се ходи да погледна опаковката ), но като питах за Витамин С за бебета само този ми предлагаха. Аз лично това кипене, не мога да си го обясня.

# 186
  • България/Германия
Елфи, температура 38 е напълно нормално да е от зъби.
По принцип се слага границата до 38.2-38.3 за "зъбна температура". Счита се, че по-високите стойности вече говорят за вирусна или бактериална инфекция.
Още нещо - от зъби се вдига еднократно до двукратно повишаване и толкоз. Ако се прояви и друга клиника, тогава лекарят си преценява и предписва лечение.

Друго - в периодите на зъбоник, имунната система леко понижава силите си и бебетата прихващат вируси с температура, която неправилно се причислява като безобидна.

Идете на лекар, дано е само зъбоник!

Чери, благодаря ти много със закъснение  bouquet  В крайна сметка бяхме на лекар, макар че температурата спадна. Не е грип, нищо му нямало. Щом не искал и да яде, можело да е от зъбите. Вечерта поне пийна на няколко пъти малко кърма и определено не е обезводнен.  Praynig

# 187
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Благодаря на всички за отговорите и съветите  Hug В крайна сметка взех Имунокинд. Обаче все още си държи температурата и не иска да яде. Давам и Панадол. За целия ден е изпил 150мл. АМ и вода около 1л. и половина.

# 188
  • София
За ефекта нямам идея, а и като се замисля, че по описание за малкия са 96 дози... Thinking може и да изветрее до тогава. А за цената го купих някъде около 15лв (не ми се ходи да погледна опаковката ), но като питах за Витамин С за бебета само този ми предлагаха. Аз лично това кипене, не мога да си го обясня.

да, той и нашия в дози за бебета става 96, за деца от 6-12 48, за възрастни 24 Wink Кипване не чувам, нищо не се чува като го отварям. Каквото такова, ще си го изпием(и аз ще се възползвам  да свърши по-бързо Simple Smile)

# 189
Елфи, много се радвам, че вече сте добре Heart Eyes.

# 190
Ето ме и мен пак. Днес пак бяхме на лекар и сме се сдобили със Стоматит. От сутринта до момента не е вдигал температура и не е толкова раздразнителен. Надявам се скоро да се оправи.

# 191
Тя се колебаеше дали да го почвам , ама си каза , че ако беше по-голяма би пробвала първо дали ще мине без АБ , но тъй като е малка и не и се рискувало , че да.иначе кашли доста гадно и снощи много трудно заспа от кашлица

# 192
  • в огледалото на живота
Ето ме и мен пак. Днес пак бяхме на лекар и сме се сдобили със Стоматит. От сутринта до момента не е вдигал температура и не е толкова раздразнителен. Надявам се скоро да се оправи.
От това ли е била температурата?
Дано бързо изчезнат гъбите  Praynig Давай повече течности да не се обезводнява детенце.
Изписаха ли нещо с което да мажеш локално засегнатите участъци?

# 193
От това ли е била температурата?
Дано бързо изчезнат гъбите  Praynig Давай повече течности да не се обезводнява детенце.
Изписаха ли нещо с което да мажеш локално засегнатите участъци?

Изписаха му една торба гелчета за никнещи зъби, за афти, за не знам си какво. А няма да ви казвам колко трудно го мажа, то е едно дърпане, плачене, стискане на устата - малък ад. Поне се радвам, че температурата изчезна.  Praynig Само, дето и аз май ще го лепна като гледам от нощес как ми се е подул венеца - само това ми липсваше  Crossing Arms А на него течности му давам, обаче нещо не иска да пие много. Преди беше като цистерна за вода, а сега едва изпива половин литър. За ядене няма да казвам, че нищо не може да сложи в устата. Засега сме само на АМ.

# 194
  • Варна
Момичета, купих за малкия коластра на Абофарма Имунокол Перфект по препоръка на лекаря, който го лекува от вирусно заболяване преди 3 седмици. Искам да питам тя има ли отношение към ваксините, във вторник живот и здраве ще му бият последен прием на двойните, да изчакам ли да минат и тогава да започна да му давам коластрата или може да я пие от днес примерно?

Общи условия

Активация на акаунт