Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви витамини трябва да вземам за моите деца?
Къде и колко трябва да са градусите, ако измервам с електронен термометър на 'Чико'?
Как се измерва температурата при бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви витамини трябва да вземам за моите деца?
-
Къде и колко трябва да са градусите, ако измервам с електронен термометър на 'Чико'?
-
Как се измерва температурата при бебетата?
-
Как мога да помогна на дъщеря си да спре да гризе ноктите си?
-
Какво да правя, ако детето ми има висока температура?
Аз естествено се замислих след като доволно го купих(нещо се опитва да се разкашля лекичко от вчера, та реших да пробвам да го засиля малко, току виж се размине)
може и да изветрее до тогава. А за цената го купих някъде около 15лв (не ми се ходи да погледна опаковката ), но като питах за Витамин С за бебета само този ми предлагаха. Аз лично това кипене, не мога да си го обясня.
В крайна сметка бяхме на лекар, макар че температурата спадна. Не е грип, нищо му нямало. Щом не искал и да яде, можело да е от зъбите. Вечерта поне пийна на няколко пъти малко кърма и определено не е обезводнен.
В крайна сметка взех Имунокинд. Обаче все още си държи температурата и не иска да яде. Давам и Панадол. За целия ден е изпил 150мл. АМ и вода около 1л. и половина.
Кипване не чувам, нищо не се чува като го отварям. Каквото такова, ще си го изпием(и аз ще се възползвам да свърши по-бързо
.
А на него течности му давам, обаче нещо не иска да пие много. Преди беше като цистерна за вода, а сега едва изпива половин литър. За ядене няма да казвам, че нищо не може да сложи в устата. Засега сме само на АМ.