Време ни е за промяна номер седемдесет и седем

• 14 249
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Хайде стига и вие,ще хапнеш лук или чесън на вечеря,та ще смърдиш до сутринта,ми не си ли мият зъбите тези хора ooooh! ooooh! ooooh!

# 76
  • София
сватя то е щото не си видяла в нашта къща как някой хора ядат дина с вилица и нож, и баницата така иии кекса....

пими мирише си, аз както усещам миризми сутрин направо откачам, пък знам ли някой освен че не си мият зъбите не се икъпят Crossing Arms

# 77
  • София
гледам крики се е появила само за пращец и пак забегна Mr. Green

а междудругоно какво става за събота, дивака на гладстон в колко часа и колко дами Grinning

# 78
  • софия
направих една зелена салатка с авокадо и така се наплющяяях

трябва да си купувам нов телефон и ся се чудя какъв
то са егати кютуците, няма побиране в джоб  ooooh!
и с тия големи дисплеи  ooooh! трябва да го пазя, па аз хич нямам такъв навик, не знам какъв ще избера

# 79
 Crazy не съм. тук съм

# 80
  • Sofia
сватя то е щото не си видяла в нашта къща как някой хора ядат дина с вилица и нож, и баницата така иии кекса....

Аз във вашето семейство не съм се съмнявала никога, сватя Laughing

Да бе, за събота кога ще се разберем финално? Аз нямам претенции за обяд или вечеря, само кажете. Последното предложение беше за 13 часа доколкото си спомням

# 81
ям и диня, и пъпеш, и лук и чесън..ламя голяма. пред нищо не се спирам

# 82
ям и диня, и пъпеш, и лук и чесън..ламя голяма. пред нищо не се спирам

от моя отбор си значи,аз май само леща не ям и там някои агнешки истории

# 83
обаче в момента съм на въглехидратна диета. ям месо, зеленчуци, риба и салати. никакви картофи, ориз, хляб. за 1 месец -3кг. обаче остава най трудното да се задържат кг.

# 84
  • София
сватя а мъж ми как обича за всяко трохичка чиния да слага, ама го отучих напоследък щото само той мие след вечеря Mr. Green

дами ще ли да е удобно да е в 14.00 че съм на работа до 13.30, след това веднага се изстрелвам newsm78

# 85
  • София
така кой каза че ще дойде още, гуги, геновева, аз, макси, вико, шътко, диаманда, хътче, мимата, слънчо под въпрос, надето - уважителна причина не може, титка- ако се освести, миеринко, ванчето,  пепа????, светкито????

пими не може, ако някой пропускам да се включва, моля?

# 86
  • София
Запис. За събота не знам, чакам ММ да реши.

# 87
meme един празен стол за мен...щото ми се идва ама не мога

# 88
Мисля че няма да е проблем.

Аз следващите дни ще съм доста заета и не знам колко ще мога да се включвам и да следя за събота.

Меме, моля те прати ми смс ако се реши нещо.

Благодаря

# 89
  • софия
Абе Ванчето и Миеринка нещо се скатават, хич не са мъцнали по въпроса  newsm78

Сигмето и тя, макар че може да дойде с помпата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт