Време ни е за промяна номер седемдесет и седем

• 14 278
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Меме, хич не съм погледнала все още, мижам и не гледам Whistling.
Нашия "доктор" се изцепи : "ииииии, тия гинеколози не се научиха да шият както трябва! То това гинеколога е неуспял хирург!" Малко се издразних, ама то така са комплексарите и хич не ми беше до неговите заключения.Каза че имам 14 шева, а каква превръзка ми направи  ooooh!, голям примитивизъм  #Crazy, ама карай... че олекнах и с 20 лв.

# 466
  • София
нападнала съм една кутия шоколадови бонбони в легнало положение Mr. Green,докато не свършат няма да я оставя  Mr. Green
какви са бонбоните? да поточа лиги hahaha hahaha

# 467
нападнала съм една кутия шоколадови бонбони в легнало положение Mr. Green,докато не свършат няма да я оставя  Mr. Green

И като гледам колко си щастлива, май не ти се опъва кутията  Laughing

Ма много съм лакУма за таквиз работи Mr. Green, то от нещастие бе душко, друго не ми остава.

# 468
  • Sofia
А добър ден и от мен. От 9,30 до сега бях по срещи, вече малко спокойствие имам Simple Smile

Аз винаги съм си казвала, че първо трябва да завърша, да натрупам малко стаж и да започна да правя някаква кариера и тогава да забременява. Бях изчислила, че това трябва да се случи на 28 г., но грешни ми излязоха сметките Laughing До тогава изобщо не съм и мислила да гледам дете, главно забавленията и пътешествията ме вълнуваха. Не че сега не ме интересуват, но първо се планира (финансово и организационно) какво ще ми се случва в клиниката за съответната година. И по-лесно се изморявам и имам по-тежък махмурлук, това също е променило  Laughing Но иначе съм си същата, обичам живота и си го живея.

# 469
какви са бонбоните? да поточа лиги hahaha hahaha
Ми някви докарват леко на алкохолец - ром, ммммммм.
След тях следва купия "Мерси", добре че е от малките Mr. Green
Шоколадово ли е не мога да се спра  ooooh!

# 470
  • София
Наде, а, добре, че са такива квито не обичам, че иначе трябваше да ходя да търся у магазина hahaha
Макси, не се преработвая, моля те Naughty

# 471
  • софия
Добър ден, нетя се оправи  Simple Smile

# 472
Добър ден, нетя се оправи  Simple Smile
hit е как няма

# 473
Наде май е от въздуха на местна почва ,излапах цял пакет бисквити ,ся съм на  пръчици с масло Mr. Green Mr. Green

# 474
Абе не си губете времето с разопаковането на кутии и с някакви бонбонки и бисквитки. Вземете си направо един буркан течен шоколад и голямата лъжица.

А защо пък трябва да е буркан, а не кофа  newsm78

# 475
Пепе   - Embarassed

# 476
  • софия
стига бе... не трябва да ям  Sad

# 477
  • София
аз пък нещо нямам апетит днес Rolling Eyes Rolling Eyes

# 478
изядох всичко и вече мирясах Mr. Green

# 479
Абе не си губете времето с разопаковането на кутии и с някакви бонбонки и бисквитки. Вземете си направо един буркан течен шоколад и голямата лъжица.

А защо пък трябва да е буркан, а не кофа  newsm78
ухааа, ма после ставам палавеева, а ся не може Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт