Какво ще подарите на госпожите за 8ми март?

• 8 518
  • 61
  •   1
Отговори
# 15
  • София
При нас тържеството ще е на 12.03. За утре май има нещо като бойкот и доста майки няма да си водят децата.

Бойкот срещу какво  newsm78

# 16
При нас тържеството ще е на 12.03. За утре май има нещо като бойкот и доста майки няма да си водят децата.

Бойкот срещу какво  newsm78
Срещу излишните пари за китки във времената на криза и безпаричие.

# 17
  • София
Съмнявам се, че някой ще ви гледа на криво, ако не занесете цвете. Сърдечен поздрав и прегръдка от детето са достатъчни.

# 18
Съмнявам се, че някой ще ви гледа на криво, ако не занесете цвете. Сърдечен поздрав и прегръдка от детето са достатъчни.
Дано да е така във все повече градини.  Peace

# 19
 REAL_WOMAN, извинявай така си го написала, все едно някой ви "изнасилва" да купувате и носите цветя.
Това не е ли лично усещане за нещата, не съм забелязала да е някакъв акт на стадност и ако изпаднеш от него да те заклеймят. Thinking

# 20
REAL_WOMAN, извинявай така си го написала, все едно някой ви "изнасилва" да купувате и носите цветя.
Това не е ли лично усещане за нещата, не съм забелязала да е някакъв акт на стадност и ако изпаднеш от него да те заклеймят. Thinking
Дано да не забележиш никога. Не ми се пише за наглостта и безочието в нашата градина, на никой няма да е полезно. Пише ми се за хубави неща.  Simple Smile

# 21
Да може би си права, не навсякъде нещата са розови.
Да се отчета какво направих - намерих си кошничка - в нея сложих три иглики + бонбони и кафе - с красива панделка аранжирах и големия син ще напише картичките и готово.

# 22
Ние събрахме по 3 лв всички родители и вчера купихме големи фруктиери за госпожите и по-малки за лелите , днес ни е Тържеството и с останалите пари ще се вземат почерпки за децата - кексчета и сокове,за госпожите ще има и букети  Peace

# 23
Ние събрахме по 3 лв всички родители и вчера купихме големи фруктиери за госпожите и по-малки за лелите , днес ни е Тържеството и с останалите пари ще се вземат почерпки за децата - кексчета и сокове,за госпожите ще има и букети  Peace
Много добра идея.

# 24
Нашено тържество мина.Градината беше подготвила направо грандиозен спектакъл за майките.Беше в хотела.Водещ беше най известния водещ на града.Имаше ди джей.Всяка група имаше по 4 изпълнения.За майките подаръци.За децата накрая торта и сок.Продължи час и половина.През цялото време децата си бяха при госпожите и лелите и те си обличаха и събличаха с костюмите.Ние събрахме по 3 лв общо около 150 лв за подъраци на лелите и госпожите.Ще са сувенири за спомен.При нас няма две мнения че госпожите си ги заслужават. и лелките.

# 25
Много добра идея.
Така решиха родителите ,нямаше несъгласни , да видим какво ще е в 16:30   bouquet

# 26
Аз съм приготвила бродирани цветя в рамчица, бродирани картички, смятам да взема нещо сладко или кафе/чай (за Баба Марта освен мартеничките подарихме по малка кутия бонбони- много бяха доволни и благодарни). Реших да не са обичайните цветя, а да им остане спомен, че детето е вече 4 група и сега е последният 8-ми март. Подарявам еднакви неща и на трите- учителки и леля. За завършването смятам да приготвя пак гобленчета- късметлийски този път. Много сме доволни от нашите педагози!

# 27
ох, че е хубаво с тези тържества. Нямам търпение моя маймун да порасне още малко и да имаме и ние такива приятни емоции....

# 28
Аз съм приготвила бродирани цветя в рамчица, бродирани картички, смятам да взема нещо сладко или кафе/чай (за Баба Марта освен мартеничките подарихме по малка кутия бонбони- много бяха доволни и благодарни). Реших да не са обичайните цветя, а да им остане спомен, че детето е вече 4 група и сега е последният 8-ми март. Подарявам еднакви неща и на трите- учителки и леля. За завършването смятам да приготвя пак гобленчета- късметлийски този път. Много сме доволни от нашите педагози!
това е много хубава идея за подарък.Аз немога да шия и бродирам и плета...ама много ми допада тази идея за подаръци на госпожите.

# 29
Ще купя още тази вечер свежи цветя.

Общи условия

Активация на акаунт