Отговори
# 75
Честит 8март,бременелки  bouquetДа сте живи,здрави и многоооо обичани Two Hearts

# 76
  • София
Амели, не е възможно да си 62кг. Аз вече станах 60 и определено изглеждам тлъста в сравнение с теб. Не знам колко си висока, но определено си супер, така че не мисли килограми.

Временцето навън е чудесно, така че който има възможност да се възползва  Party

# 77
Току -що открих че , Джо Фрост има и книга за отглеждане на бебе , и мисля със сигурност да си я купя по натам. За тези , които не знаят тя е възпитателката в предаването SuperNanny . Предаването е страхотно дава наистина много ценни и полезни съвети по отглеждането на детето. Прилагала съм някои от съветите и в/у моето дете и наистина са ефективни .
Ето книжката http://www.amazon.com/Frosts-Confident-Baby-Care-Everything/dp/1409136213
А сега в момента дават предаването по TLC

# 78
  • Варна
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ,МОМИЧЕТА!
Бъдете обсипани с много внимание  и любов  в този хубав ден!

Sealover,и аз имам същия проблем през нощта.Снощи толкова мокра бях,че чак червените перлички на мартеницата ми са пуснали цвят по кожата  Shocked .

Pampers,днес и утре ще са прекрасни дни  за роднините ви.Какво по-хубаво от това да разбереш,че детето ти ще става родител  Heart Eyes

Soho doll,неее не си само ти с липсваща талия  Mr. Green .Скоро ще се снимам и ще видиш за какъв тумбак става въпрос.Дори ония ден на ФМ се пошегувах с доктора хубаво да погледне дали не се е скрило още едно бебче  Mr. Green

Amelly,супер си!Творенията ти също!  bouquet

И сега идва ред да се оплача,че вече наистина взе да ми втръсва  Cry .Днес от сутринта   повръщам,много ми е зле  и ми се провалят плановете за вечерта  Confused .Толкова много искам да мине вече това гадене и повръщане,но ми се струва,че ще  откарам така до края #2gunfire

# 79
sealover , нямам TLC и не съм въобще запозната с идеите на тази дама, но съм готова да прочета нещо ново и непознато, така че ако има как, бих те помолила да поръчаш една книга и за мен.

Има ли някъде по-подробно съдържание на книгата?

Bebitka , пробвай какпи Вомитусхил - хомеопатични са и няколко мои приятелки ги пиеха при повръщане и са доволни. Аз не съм ги ползвала, споделям чужд опит, а ти както прецениш.

soho doll , толкова съм  Simple Smile Ръст 1,70. Според повечето таблици в интернет за моя ръст оптималното тегло е 58 кг, според други таблици е 60кг. Но на мен си ми тежат. В началото на годината ханша ми беше 94 см, сега вече е 100  Embarassed А до септември....мани-мани!

# 80
Сега сядам и аз, свърших си работата. Измих цялата къща и обрах прахта, минах и балконите, а то започна да прехвърча лек снежец. От години не е имало сняг!

# 81
  • Варна
Amelly,записах капките.Ще  поразуча  за тях.Мерси  Hug  .Измерих и аз ханша-търкулл 99 см  hahaha

# 82
Bebitka, Pampers, момичета оправяйте се! Стига с тези  Sick

Pampers, да разкажеш после за роднините, как са приели новината! Със сигурност ще е страхотен осмомартенски подарък. Аз се завърнах се от гастрото, директно си ми каза, че няма какво да ме прави - болестта ми е ясна, но няма с какво да ме лекува в момента. Дал ми е някакви по-леки хапове и да се пазя повече какво ям, но общо взето ще си търпя Sad

Anni, успех на изпита!

Amelly, роклята е страхотна! Харесах си и други неща от линка де Wink

Axenia, във фемина аз бях при д-р Славкова - много усмихната и мила! За втората ФМ, лекуващата ме, държи да ходя при доц.Димитрова, но тя всичките си пациентки изпраща при нея.

# 83
  • София
Ох, момичета, като ви чета, че още страдате от гадене, направо ви съжалявам. Защо толкова се проточи при някои, не знам.
Пийте повече течности, аз се чувствах единствено от тях добре. Някой тук даде много добър съвет за айран и май той беше, който ме спасяваше главно. Сега го намразих и смених с плодово мляко.

Бебитка, разбирам те. И при условие, че бебето не върви голямо за сега, направо се чудя какво става. Все съм си викала - абе, да го родя здраво, с килограмите ще се справя, но сега направо на лудост ме обзема. Имам чувството, че и на ръце съм качила

# 84

Ето тук линк, за да е по - нагледно за какво говоря. Под всяка поза има инструкции и видео как се носи. От личен опит препоръчвам.
Скрит текст:

Много ми хареса туй нещо. Дори и аз мисля, че ще успея да сложа беб в него без да го загубя попътно  Mr. Green Откъде се взима, сякаш не съм виждала да се продават

# 85
Шамс, преди 5 години нямаше тук и аз поръчвах от някакъв сайт по интернет. Обаче мисля, че напоследък са се появили и в БГ този вид слингове. Даже има и български варианти
Скрит текст:
. Мисля, че ако поразпиташ в магазините, ще те ориентират.

# 86
Amelly, хубавото на Амазон е , че може да разгледаш съдаржанието на някои книги  Simple Smile
Ето още едно линкче със съдаржанието , даже може да цъкаш и да разгледаш и прочетеш:

http://www.amazon.com/Frosts-Confident-Baby-Care-Everything/dp/1 … reader_B005FVNKSI
Нещо не става така обаче , пак излиза само корицата. Цъкни там където пише Look inside и там излиза съдържанието Peace

А ето и един епизод на предаването http://www.youtube.com/watch?v=7-KR2SyRlx0

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 14:16 от sealover

# 87
Някой да ми препоръча док за ФМ във Фемина? Също да попитам на 3д или на 2д се гледа?

До колкото знам и ми обясни моя доктор всички са 2Д и в зависимост от това какво се гледа, превключват различните режими 3Д и 4Д  Simple Smile

# 88
sealover , пуснах епизода,който показваш, но честно,нямам нерви да го изгледам до края. Боже, защо даваш на такива хора деца въобще?

Разстроих се,не го гледайте.

Ето един хубав поздрав за празника https://www.facebook.com/StasyHandmade/posts/360085784104386
 Grinning

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 14:43 от Amelly

# 89
Честит празник на всички   bouquet
Весел ден..

Общи условия

Активация на акаунт