The Walking Dead - Тема 3

• 15 694
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
В комикса Мишон
Скрит текст:
е с Тириъс или както там му викат на новия тъмнокож, който бил звезда от НФЛ, затова е такова дърво

# 556
Би било пикантно Мишон и Андрея да са имали хм...отношения. Но едва ли.
Скрит текст:
Някак изграждат Мишон като краен интроверт - не ми се връзва с лесбо-типа сексуалност. Тя явно е наранена жестоко от мъжете в живота си - но определено образа не се развива в стил "Люси Дяковска" - предпочитам да мисля /и натам ме водят  в сериала/, че Мишон приема, че любовта боли и убива - съответно дори ако ще я изпитва - то тя никога няма да я покаже и признае по "стария начин"...Сега е "fighter - not lover"...въпроса е дали е станала такава преди или след зомбикалипсиса...
А пък и Андрея е типична хетер-ка Wink
Много ми е гадно за Андрея...много мразя да става така в разните психотрилъри... Sick Този път дълго мълчах след края на епизода Sad...
Скрит текст:
/Извинявам се, ако съсипах настроението в темата./
А, да - парчето от края на серията - тия момци са убийствено добри за гаражна банда:

# 557
В комикса Мишон
Скрит текст:
е с Тириъс или както там му викат на новия тъмнокож, който бил звезда от НФЛ, затова е такова дърво

Скрит текст:
Да, и става причина смотаната Каръл да изгуби желание за живот. Ама там и образът на Тийръс е различен. Някои даже правят аналогия с Даръл заради предпочитаните нестандартни оръжия за убиване - Тийръс чук, а Даръл - арбалет

# 558
Е как безцелно, бе, Ване, съвсем целенасочено търча.  Mr. Green

Мишана, нищо не си развалила, що да си? Кофти за Андреа, но аз не можах да се трогна, защото всичко ми беше крайно предвидимо.  Confused

Нема ми обиждате Каръл, ей!  Mr. Green

И не е пък дърво Тайрис, мен си ме радва. Добродушко един такъв, кво. Виж, ако някой размаже охлюва, дето му се отваря, ще съм благодарна. Даръле, действай!  Mr. Green

# 559
  • София
Нищо не си развалила.

`звинете не търча, ами се мота като муха без глава губернатора. Търча любимата ни Андреа!

# 560
  • на кого му пука
Аз така и не разбрах защо тъпата овца като го заряза при зомбитата не му взе и колата.

# 561
  • София
е ти си го казала що...

# 562
Щото беше близо до затвора, а ако я бяха видели да се приближава в неговата кола, не се знай...

# 563
  • София
Ваааа! как я оневини!

# 564
Щото беше близо до затвора, а ако я бяха видели да се приближава в неговата кола, не се знай...

Peace

# 565
  • на кого му пука
Близо,близо ,колко близо е била като чак по светло на другата заран пристигна.можела е да хариже колата 200м преди затвора.
Ма иначе оня дзвер нямаше да я докопа.
Направо не мога да повярвам,че този същият изигра полковник Брандън в Разум и чувства.

# 566
Е , нали се изясни въпроса , може Губернаторът да е взел ключа.......пък и съспенс трябва да има  Wink

# 567
  • София
ОМГ! Той ли беше! аз се чудех откъде ми е познат...

# 568
Страхотен е нали
Морисиииии  Heart Eyes

От доста време се кефя на тенденцията видим ли англичанин в каста за един сезон,
гарантирано ще е луд за връзване  Joy Joy Joy
в случая на Жеймсът може и по-задълго  Mr. Green

Кафе аз го предложих за ключа, ама това пак не я оправдава, можеше да накълца гумите

# 569
  • София
а бе тъпо та тъпо беше това дето той я настигна в полето. как пък в ая тишина тя не го чу и като го чу, та залегна, та стана, та той вече я беше видял... егати съспенса!

Общи условия

Активация на акаунт