SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 244
  • 728
  •   1
Отговори
# 210

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 17:27 от Impala

# 211
# 212
# 213

Офф, има и други моменти от сцената, но засега не ми излизат гифчета с тях Confused .

# 214
Признавам си, имах резерви относно появяването на Боби Rolling Eyes . Допадна ми обаче идеята на сценаристите - душата му да е била пренасочена в Ада и да бъде спасена. Сега вече всичко е както трябва.

# 215
Бени... Ех... Едва не се разплаках снощи Cry . Поздравления за сценаристите за това, че избраха може би най-добрия начин да приключат с този образ. Изобщо, бяха го изградили отлично: беше като брат на Дийн през годината в Чистилището, получи възмездието, за което се върна в нашия свят, разбра, че не може да се впише обратно, дори като ‘добър’ вампир, и загина, спасявайки обаче Сам. Не толкова се жертва за Сам заради Дийн, колкото връщайки се там, където принадлежи, можа да направи и огромно добро. Прекрасен Бени Heart Eyes , ще ми липсва.
Е, все още ме гложди кои са били онези ‘те’, които са му казали къде е портала в Чистилището. Но да не задълбаваме чак толкова Laughing .

# 216
# 217
# 218

8.19 ‘Taxi Driver’ - the most hugging-est episode ever Joy

Пфю! Това е последното Crazy .

# 219
Скрит текст:
Епизодът беше УОУ ! Много ми хареса всичко и играта на всички , Боби , Бени велики , Сам , Дийн , не мога да си събера мислите и да напиша нещо смислено в момента - УОУ  Heart Eyes

# 220
  • # супернатурална #
the slayer, добре дошла  Hug Учудих се защо си поставила Кастиел преди Сам, после се сетих, че ще е заради това  Laughing

donsita, ЧРД! Нещо сладко за теб  Wink

И на мен ми се струва, че Краули беше само в главата на Кевин. Показаха здрави прозорците със символите, които Краули пръсна при влизането си.

Изчезнало ми е гифчето с Танцуващите трима, но и това не е за изпускане

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 22:00 от Г. Краули

# 221
Да и въпросът сега е Кевин да не вземе да прецака всичко с това "психясване"?  Rolling Eyes
Скрит текст:
Що ли си мисля, че Краули ще го спипа  newsm78 и нашите някак си трябва да го издирят и сигурно Наоми ще им помогне да разберат къде се намира.

# 222
Благодаря Г. Краули  Hug,
хубаво е да си сред съмишленици.

Кастиел го поставям пред Сам - ами нямам разумно обяснение - просто обичам по-неконвенционалнните герои - винаги - а Кас е всичко друго , но не и вписващ се в рамки и определения. Освен това ме кара да се смея с глас.

Но аз си обичам всички от филма - точно както казах и преди - като мои деца - всяко различно, но всичките са ми на сърце.

Аз още не съм стигнала до псоледната серия, за сега само чета спойлери и да кажа ,
Скрит текст:
че Бени и на мен много ми харесва и ще ми липсва, а винаги се радвам на Боби

# 223
Описание на 8.20 ‘Pac-Man Fever’:
Скрит текст:
DEAN INTRODUCES CHARLIE TO CHEAP PANTSUITS — Concerned about the physical toll the second trial took on Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles) benches his brother from hunting until he heals up. So, when geektastic hacker Charlie (guest star Felicia Day) stumbles upon a case and finds the boys, Dean decides it’s time to teach Charlie how to be a hunter-in-training. While happy to see “her highness,” the boys suspect Charlie is hiding something; a secret that could get her killed.
Robert Singer directed the episode written by Robbie Thompson.

Туитове от Лиан Балабан, не се знае дали се отнасят за Supernatural и Амелия.

# 224
Импала, дали туитовете на Балабан нямат нещо общо с героинята от спойлера? Или много директна асоциация направих  Blush

Краули , тримата танцьори са просто уникални  Joy

Общи условия

Активация на акаунт