SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 249
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Ау, Лисе, този филм е много забавен. Е, с други актьори е, де  Laughing
Розе ,да , ох какви сладки крачета има на подписа ти  Heart Eyes

# 196
  • гр. София
ЛисеHug

# 197
Розе  Hug

smile3532

# 198
Момичета приемате ли нови попълнения   bouquet  (не че не се знаем с половината от вампирската тема)

Да си кажа - изгледах 7-те сезона накуп за 2 месеца, сега съм на 8-ми, серия 8, и съм в шок - пристрастих се - дневната ми доза е по мин. 2 серии на ден, какво ще правя като догледам  всичко що е излязло до края на седмицата  Shocked

Та затова реших да потърся посестрими със Supernatural лудост във форума  Hug

# 199
Приемаме Hug . Само кажи кого предпочиташ: Сам, Дийн, и двамата или друг. За да знаем с чий снимки да те поздравяваме Flutter .

Статия 'Supernatural' preview, plus a 'gate to hell' found in Turkey: Has anyone told the Winchesters? Laughing
Скрит текст:
In tonight's episode of "Supernatural," Sam and Dean continue their quest to close the gates of hell forever, as Sam pursues the second tablet trial. The first trial is already doing potentially irrevocable physical damage to Sam -- Castiel suggests that it's breaking him down on an atomic level -- so there's no telling what he's in for with his second one.
Meanwhile, Dean and Benny reunite after a revelatory visit from Naomi, but (spoiler alert!) Benny isn't the only character returning: looks like Jim Beaver is making his first appearance as Bobby since the Winchesters salted-and-burned his flask last season. Perhaps the new reaper (guest star Assaf Cohen) has something to do with Bobby's reappearance?
Real-life current events this week have an interesting tie to the latest "Supernatural" storylines. Fun fact: Italian archaeologists have discovered the remains of an ancient cave in Turkey. They believe the cave once represented the gate to hell -- the entrance to the underworld of Greek and Roman myth. According to legend, any animal that entered the vapor-filled cave would be dragged out dead, and indeed, it seems that rumors are true.
"We could see the cave's lethal properties during the excavation. Several birds died as they tried to get close to the warm opening, instantly killed by the carbon dioxide fumes," Francesco D'Andria, professor of classic archaeology at the University of Salento, tells Discovery.

21 Most Annoying TV Characters Ever според Entertainment Weekly:

Meg, Supernatural (2005-2007; 2009-present)
Once upon a time, demon Meg was a formidable foe for the Winchesters. Whether she was infiltrating Sam's life, setting traps for the boys and their father, or possessing Sam's body, her presence meant trouble. But after her first vessel (played by Nicki Aycox) bit the big one, she debuted a new body (Rachel Miner) in season 5. But gone is the deceivingly sweet exterior that made the character a hit. The result? She's gone from sinister to sinfully unnecessary. —EW Staff

Не съм съгласна.

# 200
Мерси Impala,

предпочитания - Дийн, Кастиел, Сам и Краули (в този ред) - обичма си ги всичките - като част от семейството са, в което Дийн и Кас са любимите деца, Сам е умника, а Краули лошото чаровно дете   Grinning

Хайде и аз за поздрав една снимчица (дано се справя):

А, не Мег не е досадна - малко провлачено говори, но е fun

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 21:29 от the slayer

# 201
Хм, интересен поглед върху персонажите, харесва ми Peace .

Поздрав с любима снимка: (цъкабъл)

Нов туит от Джаред:

Най-накрая, промо снимките за 8.19 ‘Taxi Driver’. Само няколко часа преди излъчването на епизода - гадове Crossing Arms .

# 202
Бенииииииии. Heart Eyes

# 203
Уха! Страхотен епизод Heart Eyes . Очаквах много, получих и се насладих дори на повече.

Промото за 8.20 ‘Pac-Man Fever’ (24 април):

Резултатите от трети кръг на Alpha Male Madness:

Утре очакваме следващия - битката на осемте Grinning .

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 05:04 от Impala

# 204
  • sf

Ако се чудите,с кой говорят по телефона тия тримката- с мен е ! Честитят ми рождения ден  Joy Joy Joy

# 205
Изгледала и доволна  Mr. Green епизодът много ми хареса
Скрит текст:
най-вече заради това, че беше свързан с Чистилището, незнам защо толкова ме привлича тази част Rolling Eyes Ах Бени  newsm18 каква саможертва от негова страна да спаси Сам жалко, че не остана като постоянен персонаж, много го харесвам Heart Eyes Чудя се - нали лодката на която е Кевин е защитена от влизането на демони, тогава как Краули влезе newsm78 или може би това е наистина само в главата на Кевин. Това не ми стана много ясно. В следващият епизод сигурно ще търсим плочата и Кевин  Mr. Green хайде остана само още 1 изпитание и няколко епизода до края на сезона, предполагам, че така ще свърши с евентуалното отваря/затваряне на Портите на Ада. А да не забравя и сега какво Наоми ще работи с момчетата? Не й е чиста на нея работата май newsm78

# 206
donsita,
Честит рожден ден и от мен тогава   bouquet ! Пожелавам ти тримката да те поздравят и лично, щото телефонната любов не е... нали Whistling . Четири е една чудесна цифра Flutter .

Снимки от 8.19:

Дръжте се сега, започва гифчопадa. Целият епизод беше страхотен и има много моменти, които си заслужава да бъдат отбелязани.

# 207
 donsita Честит Рожден Ден   bouquet
Импалке готиви сме за гифчопада  Mr. Green

# 208
ОК Mr. Green .
Започвам с основните моменти:

# 209
Харесаха ми ефектите в тази сцена.

Хващането за ръце ме разсмя hahaha .

Общи условия

Активация на акаунт