SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 255
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Импалке право в 10-ката  Mr. Green Crazy
Едитче, но не се стърпях  Mr. Green

# 181
Статия "What Will Castiel be up to in Season 9?"

Свръхестествена ПИЦА! eat Само че първо ще трябва да изчопля бекона.

# 182
J2 и Миша успешно са минали в трети кръг на 'Alpha Male Madness'. Сега конкурентите им са:
- на Миша - онова недоразумение Бенедикт Къмбърбач;
- на Джаред - Стивън Амел от сериала 'Стрела' (този поне е хубавец и популярно лице, така че е възможно битката да е оспорвана);
- и на Дженсън - Адам Ливайн от 'Maroon 5'.
Да ги подкрепим Peace ! Гласуването е едва до утре 17.00 ч. Pacific Time или 03:00 ч. на 04 април българско време, каза един сайт Laughing .

# 183
Подкрепяме как иначе  Mr. Green
напълно съгласна за Стивън Амел Blush

# 184
Надявам се да продължат и тримата напред, макар че може в някой момент да се окажат един срещу друг. Тогава ще съм бръм Crazy , но нека ми е Mr. Green .

# 185
Ще стискаме палци  Praynig bishopмного ми е смешно това последното hahaha hahaha hahaha Просто не мога да повярвам, че този от Шерлок е дръпнал толкова напред  newsm78

# 186
онова недоразумение Бенедикт Къмбърбач;
Ааа, Импалко, не така! Много е готин Бенедикт.

# 187
Честно казано, малко ме стряска на вид Crazy . Иначе, макар да не съм го гледала никъде, имам чувството, че е добър актьор. Няма да проверявам Wink .

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 17:05 от Impala

# 188
  • sf
Снощи гледах последната серия, много ми хареса. Скоро не бях гледала с увлечение.

# 189
# 190
Сега, много моля да ми простите за огромния спам, ама няма къде другаде да си изразя възмущението ...
Как може това да води пред тоз Убавец
или това пред този ??????????  Shocked
За остатъка съм съгласна  Whistling Peace

Още веднъж се извинявам и ще разбера ако ме изгоните .... изтриете ... или направите с мен каквото си пожелаете (най добре дайте ме на Уинчестърови да ме накажат  Praynig, че им оспамвам така темата  Mr. Green)

# 191
Различен вкус... необясним.
Радвам се, когато любимците ми (или в случая 'ни') печелят, а когато загубят си казвам: ‘Е, по-добре да харесвам тези, които не са чак най-масово харесвани - по-малко съпернички Mr. Green .’

PS. Постът ти изобщо не е спам Hug - обсъждаме настоящата и бъдещата, дай боже, конкуренция. Ама да те понашляпат Уинчестър все пак, а? Какво ще кажеш?

8.19 'Taxi Driver' CHCH Promo:

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 01:33 от Impala

# 192
Забавна игра, свързана със 'Стрела' - Uncover Your Villain Name. От прякора ми е Naughty Crimetime hahaha .

И една рисунка, която не мога да преценя дали ми харесва:

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 01:31 от Impala

# 193
# 194
  • гр. София
Ау, Лисе, този филм е много забавен. Е, с други актьори е, де  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт