SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 203
  • 728
  •   1
Отговори
# 285

Отнася се най-вероятно за 8.22 'Clip Show'. Единият нов може да е Метатрон (a.k.a Трансформъра Laughing ; възможно е да бъде използван, за да разчете третото изпитание и изобщо плочите, все пак той ги е писал), за другия нямам идея. Колкото до неочаквано появяващия се отново, дали е Амелия? Чак неочаквано и смайващо няма да е... Както и да е, гадаенето не е за мен, пък и искам да ме изненадат Praynig .

# 286
The Evolution Of Jared Padalecki's Hair
The intense evolution of Jared Padalecki's hair from 2002-2013.

1. The Disney-Channel-Heartthrob.

2. The Straight-Down-The-Middle.

3. The I'm-Adorable.

4. The Curl-Behind-The-Ears.

5. The Farrah-Fawcett.

6. The Can-I-Borrow-A-Brush.

7. The How-About-Some-Pointed-Sideburns.

8. The It-Keeps-My-Neck-Warm.

9. The...Wait, what hair?

10. The Oh-Hey-There-Mutton-Chops.

11. The I-Don't-Own-Scissors.

12. The...I just give up.

Joy Joy Joy

# 287
Да се отчета, че гласувах за нашите момчета. Засега водят.

Game 1.1
Misha Collins, Supernatural   53.7%
Jay Ryan, Beauty and the Beast   46.3%
Game 1.2
Cory Monteith, Glee   47.8%
Jensen Ackles, Supernatural   52.2%

За неочакваното появяване в 22 епизод - дали може да е Джон Уинчестър?
Не знам каква е заетостта на Морган, но  щом е неочаквано и смайващо - трябва да е някой със значителна роля - т.е. не ми се вярва (и не ми се иска) изненадата да е Амелия.

Иначе това за индивидуалния ад има смисъл - защото там явно не се събират грешниците заедно, както в рая бяха отделно, само някои Аш можеха да "прескачат" на гости. Та аз го приемам, че това е бил ада на Боби, напр.

И руго ми хрумна - какво става с чудовищата, които са убити в Чистилището? Те какво - зичезват завинаги в небитието? Или има и "след-чистилище"?

# 288
[The intense evolution of Jared Padalecki's hair from 2002-2013.

hahaha hahaha hahaha

Най-много ми харесват номер 5, 8 и 9.

За неочакваното появяване в 22 епизод - дали може да е Джон Уинчестър?
Не знам каква е заетостта на Морган, но  щом е неочаквано и смайващо - трябва да е някой със значителна роля - т.е. не ми се вярва (и не ми се иска) изненадата да е Амелия.

Мисля, че бях чела някъде, че няма повече намерение да участва в СПН.

Според мен в Чистилището като умрат, пак се съживяват, нали там животът е едно постоянно ловуване едни на други.

# 289
За Ада беше така: "They sliced and carved and tore at me in ways that you... Until there was nothing left. And then, suddenly... I would be whole again... like magic... just so they could start in all over. (Dean, 4.10 'Heaven and Hell'). Разбирам го като душите да имат и някаква Rolling Eyes материална форма, да запазват човешкия си облик, както и усещанията, за да могат да страдат, да изпитват болката от мъченията. Това е като преписано от 'Divina Commedia' Heart Eyes : просто и разбираемо.
Нещо подобно трябва да е и в Чистилището. Душите на чудовищата там са обречени да се преследват във вечността. Затова няма как да 'умират', т.е. да се отървават Grinning (мисля, че така или иначе душите се приемат за вечни, безсмъртни), по-скоро възвръщат отново материалната си форма, за да продължат с лова.
Шеговито казано, в съвременен американски масов сериал е по-лесно, интересно и достъпно да се снимат хора и екшън, отколкото светещи кълба енергия Laughing .

[The intense evolution of Jared Padalecki's hair from 2002-2013.
Най-много ми харесват номер 5, 8 и 9.
НО-МЕР ДЕ-ВЕТ ! НО-МЕР ДЕ-ВЕТ !
 Joy

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 01:23 от Impala

# 290
The...Wait, what hair?

Joy Joy Joy Joy

# 291
  • # супернатурална #
От номер 4 до номер 12 вкл. - нема да го върна  Naughty

Мисля, че след като убият чудовищата в чистилището, душите им вече може да  отидат в рая. Един вид, те са са се пречистили, платили са си греховете и въпреки, че са убивали хора, самите те не са искали да го правят, какъв избор може да има един човек след като бъде ухапан и вампиряса newsm78

# 292
Нямаше ли тогава да се оставят да бъдат "убити", за да идат бързо-бързо в Рая Laughing ? Щяха да са останали само левитата, щото нямат души и не се предвижда да отидат другаде. Да, разбира се, логично е Чистилището да служи за пречистване на душите, както е схващането за него в религията, но засега не е намеквано за това в сериала.
Иначе съм съгласна, че обикновено, в повечето случаи човек няма вина за това, че е бил превърнат в чудовище.

Хайде, стига сме си блъскали главите... по неприятния начин Whistling . Като отидем на конвенция ще ги закОпаме с умни въпроси Wink .

Снимка с тримка Laughing  от писателката:

even before we drove up, I knew these guys were outstanding in their field.

Here's me & our director Tom Wright.

Here's me & Mark Meloche, head of FX.

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 01:37 от Impala

# 293

Хайде, стига сме си блъскали главите... по неприятния начин Whistling . Като отидем на конвенция ще ги закОпаме с умни въпроси Wink .

О,само с въпроси ли  Joy

# 294

О,само с въпроси ли  Joy

Импала пак само говориш... аз откакто съм дошла тук преди години вече Simple Smile ти все се каниш да отидеш и само ни дразниш с напразни надежди....

на теб поне ти идват близо момчетата, а ние какво да кажем....
крайно време е вече да отидеш! и да ги нагушкаш и заради нас

# 295
ох, извинявам се за два последователни поста,но едва сега видях това изказване

Е, то е като след 8 годишен брак да се надяваш чувствата да са като в началото  Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ех, Галче!   bouquet

# 296
Моля за извинение щом ви дразни.   bouquet Ще си трая занапред.

# 297
Пак не ме разбра....
не искам да си траеш
искам да отидеш на конвенция
заради нас

ти поне си по-близо

# 298
Oще снимки от сета:

# 299
Импалка, къде си толкова близо? Flutter

А аз от няколко епизода насам се опитвам да се сетя какво става с демоните след като бъдат прободени с Ножа или с ангелски кинжал. В Ада ли се връщат, в Чистилището ли отиват, умират и изчезват завинаги? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт