SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 241
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
изгледах го! определено ще има следващ сезон:) Party

# 706
  • 221B Baker Street
След края на този сезон искам и аз да се разпиша в темичката... Peace
Когато за първи път изтеглих първи сезон,не бях нито чела,ито гледала инфо за сериала,така,че,нямах никакви очаквания...Пуснах си първи епизод,държа да кажа,че това стана януари месец тази година...Видя ми се доста....стар и лееееко смешен Embarassed...Спрях го по-средата,нещо не ме грабна...След една седмица не издържах,нямах какво да гледам,любимият Грим беше в почивка,направо насила си го пуснах...И така,изгълтах всичките 7 цели сезона почти на екс,и сега съм му невъобразима фенка... Mr. GreenИзчетох и изгледах цялото инфо в нета за този сериал и съм безпаметно увлечена от героите,историята и атмосферата... Heart EyesИ страшно се радвам,че ще има девети сезон,не ми се ще да спира никога този сериал... Flutter И октомври не ми се вижда толкова далеч,лятото ми минава бързо на мен... Sunglasses

# 707
Здравей и добре дошла, Айрин Hug ! Задължителен първи въпрос - Сам, Дийн, Кас или комбинация Laughing ?

PS. И аз гледам 'Grimm' Peace . Чакам с нетърпение финала на сезона другата седмица.

# 708
  • гр. София
Я, политическият ми опонент е тук! Айрин, приветче!  Hug

# 709
  • # супернатурална #
Добре дошла, Айрин, драго ми е да видя свежа кръв в темата, и то така настървена. Направо разпалва ентусиазЪма ни  Laughing Поздравявам те за добрия вкус (щом си харесала сериала) , и се присъединявам към питането на Импалка, че само си търся повод да изпляскам един от двамата, знаете  Rolling Eyes Снимка, Импалко, снимка.
 'га няма друго  Tired

Ако кажеш кой си харесваш, може да си поиграем като ти предлагаме снимки или гифчета за аватар и/или подпис Wink

# 710
  • Buffyworld
Епизодът много ми хареса, но останах леко разочарована от финала. Така и не разбрах защо се казваше " Sacrifice " . Все си мислех, че въпреки всичко , Сам ще изпълни задачата до край. Накрая това с падането на ангелите нещо никак не ми допадна.  Краули много ми хареса и особеното неговото  Hallo Boys  , това е моя реплика  !:mrgreen: Радвам се, че по начинът , по който завърши , просто трябва да има девети сезон. И горкият Кас, не знам вече за кой път е прецакан.

# 711
Jared and gGen in Roma and little cute Thomas
may 9
Heart Eyes

smile3532

# 712
  • гр. София
Хаха, Лисе, ей това е - жената с детето на гръб, мъжът с ръце в джобовете  Mr. Green

А договорът на Краули е един път! Като червен килим го опъна  hahaha

# 713
 hahaha hahaha как се смях на тази сцена  Joy И Дийн как си четеше дребният шрифт. Кой знае колко време му е отнело да го прочете тоя ферман  Joy
Вярно Розе като червен килим  Joy

# 714
Хаха , Мистик , да , сцената лудница  Joy

Morning Simple Smile

# 715
точно и аз идвах да покажа тази снимка. Данийл е съвсем пред раждане вече според мен.

Иначе не съм изгледала още епизодите и затова не смея да ви чета

# 716
Хаха, Лисе, ей това е - жената с детето на гръб, мъжът с ръце в джобовете  Mr. Green

А договорът на Краули е един път! Като червен килим го опъна  hahaha

smile3532
Да бре , не го е срам Сами  Crossing Arms  Joy

# 717
# 718
Аз тази година чакам бебе Мистик и бебе Екълс  Heart Eyes

# 719
  • гр. София
Аз повече чакам бебе Мистик, отколкото бебе Екълс пък  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт