Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 765
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Хубави очи, хубави гримчета, нова тема... Всичко събрано накуп е тооолкова хубаво Simple Smile
За предизвикателството аз доста се чудя дали да не се пробвам за Кейт Бекинсейл. Не ми е любима актриса, но пък ми е толкова сладка и красива Heart Eyes
Скрит текст:
Много ми е трудно да преценя с коя актриса имам сходни черти. Проблема е, че носа ми е малко по-дългичък и той разваля фасона на всеки грим Sad

# 31
  • Sofia
Фокси, аз доколкото разбрах в предизвикателстовто се прави грим на някоя актриса, а не се търси физическа прилика.  Thinking

# 32
Скрит текст:

Интересна идея,мисля че не съм виждала нещо подобно досега  Crazy

# 33
Фокси, аз доколкото разбрах в предизвикателстовто се прави грим на някоя актриса, а не се търси физическа прилика.  Thinking

Е така е, но все пак ако има някаква прилика ще е по-достоверен грима Simple Smile Ще видя какво ще направя Wink
Момичета, току що си получих палитрата от ВН и едни четки от Buy in coins...
Скрит текст:

Цветовете са разкошотийски!!! Леле, колко съм щастлива...не  мога да ви опиша. Тези дни не съм много в кондиция, защото бях леко болна, но в следващите 2-3 дни ще спретна едно цветно гримче  Grinning

П.П. Като намалям размера на снимките се разваля качеството newsm78 Не са много ясни снимките, но се вижда горе-долу...

# 34
# 35
  • в 1001-та нощ
Фокси, аз доколкото разбрах в предизвикателстовто се прави грим на някоя актриса, а не се търси физическа прилика.  Thinking

точно така  Heart Eyes

...
Много ми е трудно да преценя с коя актриса имам сходни черти. Проблема е, че носа ми е малко по-дългичък и той разваля фасона на всеки грим Sad

това е само в твоята глава  Peace нищо му няма на нослето  Hug

... Лошото е, че аз доста си падам по филми с вещици и вампири, та се чудя дали грима няма да заприлича за Хелоуин  Mr. Green

аз не виждам нищо лошо в ситуацията и е прекрасно, че ще го правиш вдъхновена  bowuu

# 36
Фокси,честити придобивки,чакам с нетърпение гримчетата ти с палитрата Hug

# 37
  • Отвъд алеята зад шкафа
Вчера загубих 2 часа от живота си да затъпея с невероятно глупав филм - говоря за Оз. Единственото положително беше, че се наслаждавах на гримовете. Много харесвам Глиндата на UD, но гримът на Теодора беше в пъти по-хубав:

Някой има ли отзиви за тази спирала -

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 12:58 от gadamer

# 38
  • София
Аз няма да участвам в предизвикателството, изобщо не мога да си избера някоя звезда, нито да намеря снимка на някой интересен грим  ooooh!. Както и да е, аз не гласувах в анкетата, защото бях почти сигурна че няма да участвам, за това ще се наслаждавам на вашите интерпретации, които съм сигурна че ще са прекрасни  Heart Eyes.

# 39
foxy81, страхотни придобивки.
lepidopteria, има ли клипчета към гримовете, които си показала. Много ми харесват.

# 40
lepidopteria, запали ме да пробвам 1,3 и 4. Какво ще се получи реално не  е ясно Laughing, но винаги трябва да се пробва Simple Smile

veselina_s_p , аз първоначално си мислех да се пробвам с грима на Кристен Стюарт в Здрач.
Скрит текст:
Все още ми се върти в главата като идея, но ще видим... Има време до крайния срок на предизвикателството. Може пък да се пробвам с два-три грима ако успея.

Така се бях запалила да си поръчам и аз кутия Prettybox , обаче като чета отзивите тук и във ФБ взех да се разколебавам  Sad Доколкото разбрах продуктите са били почти изцяло мостри, а да дадеш 25лв. за мостри, които можеш да си вземеш безплатно от всеки по-добър козметичен магазин, си е направо смешно. Хората, които са измислили prettybox или си мислят, че българките не знаем за glossybox, или просто много сглупяват като си правят антиреклама още с първата кутия.

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 15:29 от foxy81

# 41
  • Отвъд алеята зад шкафа
foxy81 забравих да напиша, че се гримираш много хубаво, харесва ми стилът ти. Последният кафяв грим е супер, аз също се гримирам така. Гримът на Кристен Стюарт разбираемо защо е точно моят тип грим  hahaha

# 42
  • София
Sladkishi за съжаление няма Sad

# 43
Четох, гледах урочета и имам нужда от съвет. При приближени очи, когато се прави опушен грим е по-подходящо вътрешния ъгъл на около да е в по-светло, а тъмното да почва чак след това( като на долната снимка). А при раздалечени очи тъмното да почва от самия вътрешен ъгъл(като на първата снимка). Или бъркам? newsm78
Скрит текст:

# 44
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ооооох, много ми харесват тези лакове - http://kbshimmer.com/ShoppingNailPolish.html

Аман от недостъпни марки  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт