През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 22 003
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Ох, Миленка, каква надежда внасяш само, ох, дано не идва лелка никаква  Praynig Praynig Praynig
Хаха, Зуз, интересно, Тонка  hahaha

# 76
  • В градината...
Миленче, в нашата тема плака, а тук надежди споделяш  Naughty Naughty

# 77
Миленче, в нашата тема плака, а тук надежди споделяш  Naughty Naughty
Перу ,аз и тук плаках и къде ли още не плаках,офф незнам надеждата умира последна Praynig

# 78
  • В градината...
 Heart Eyes Hug Praynig Praynig Praynig

# 79

Хаха, Зуз, интересно, Тонка  hahaha

Тонка младоженката Joy

Миленко  Shocked Praynig Praynig Praynig Hug

# 80
  • shumen
Сигме,браво на Лия.Скоро ще е гушкаш.Ние сме добре.Ходим по разходки с дребен по цял следобяд.

# 81
  • В къщурката на хълма на феите
само един гол запис и утре вечер ще чета, че днес мрънмотчето беше в активен режим и ми спря тока Mr. Green

# 82
Мец, а как ти работи форума без ток?   Mr. Green  Знаеш ли, много рекламират Дюрасел  smile3534  Hug
Рейни, мерси за темичката    bouquet Hug

# 83
  • В къщурката на хълма на феите
ха-ха Mr. Green Mr. Green Mr. Green той компа има независимо токозахранване от моето Mr. Green

оф, не лягам си! че утре сутринта в 7:30 трябва да сме в лабораторията да бодат Ема Sad

# 84
  • до едно тепе
Облечен запис Mr. Green
Сигме браво на малечка Hug
Звезди, ужас. Shocked
Мецко дано изследванията на Ема са добри и просто да е жадна Praynig
Валдеска ееех страхотно.Ще стягате ли сватбата скоро  Whistling Дано скоро ти изненадаш мъжо с подарък Wink
Миленка  Hug Praynig
Деско скоро ще е и леко да е.На Вава също Praynig Hug
Другото ми изхвърча от пилешката глава ooooh!
Айде лека и бебеносна Hug

# 85
Момичета и аз тази вечер съм самичко без ММ, но пък с вашата компания  Laughing
Принцеске наздраве и  Hug
Валдеса супер изненада, радвам се че все пак има и такива мъже ...
Милена вярно е надеждата умира последна и най малкия повод ни кара да се надяваме...
Стискам палци да има изненада утре или други ден  Hug
Сигме радвам се за малечка, хайде вече бързо да се наредят нещата
Смайл добре дошла
Тони, Пепи стискам палчета да сте хванали айцето
Нелка стискам палчета резултатите ви да са добри
Линофрина дано оползотворите О-то
За всички неспоменати  Hug Hug Hug

В тази връзка нали споменах за моето воднисто течение преди няколко дни, вече го няма но и лелка няма!Продължавам да си чакам...А след като се обичахме с ММ вчера, като ходих да се мия имах 2-3 мизерни капки кръв и си викам аха задава се, ама не няма никой днес ....

Хайде лека и бебеносна вечер от мен  smile3507

# 86
Плодче, да ти е жив и здрав деветмесечкото  Hug  Взимай капките на Веси за гаденето  Peace
Мецанке, детелинка за късмет на Ема Flowers Four Leaf Clover Всичко ще е на ред  fingerscrossed
Сладката, това с родилния план ми харесва. Но тук едва ли някой ти оставя право на избор  Tired
Принцеске  newsm24 Аз обаче, мине ли О. гледам да съм по- сдържана с чашите вино ( без една мога, с една не мога  Laughing ). Ама дойде ли лелката задължително я посрещам замаяна  #Silly Grinning
Валдес, страхотен мъж, браво за жеста Party
Линка, много момичета правят тестовете след работа, към 6. Не му се шашкай, пак ще ти покаже. Тези дни ще е О., тъй че... знаеш какво трябва да правиш  Mr. Green Пу на цикъл, като твоя  Hug
Флалърче, дано се окаже скоро, че док. си има вярна фенка  Wink  Hug
Сигме, вярвай мила. Скоро ще гушиш малката принцеса. Заслужавате го от тук до звездите и обратно  Heart Eyes
Саааоо, тук има нещо гнило  Thinking . Мирише, миришеее  Praynig

Аз отчитам първи след обяд без цигари. Обикновено са 2 ( от 5 за деня). Една със след обедното кафе,в компания на колежката и една в колата на път за вкъщи. Утре ще е тегаво, но ако пак така ме боли коремче, няма да е такава драма. Нали обикновено едно чувство притъпява друго.  
Мъжлето вече спи, а мен все още ме боде Crazy Лягам да заспивам и да спирам да усещам тая тъпа болка, че ме изтормози днес.
 Сладки сънища   bouquet
  sleepuu

# 87
За малко да ви изтърва.  Hug Много сте изписали!  Whistling

Валдес, супер изненада! Може твоето мило да не е от романтичните, обаче тая изненада явно дълго е подготвял и обмислял. Браво! Страхотно го е намислил (и изпълнил). Бъдете много щастливи! Радвай се на пръстенчето! И на милото!  Hug

# 88
Добро утро от мен , влизам само да честитя Рождения ден на ЕВка -  newsm51 newsm51 bdbaloni
Честит Рожден Ден Евка, да си жива и здрава, много усмихната  и нека съвсем скоро така желаното бебе да е при вас. Ц..ки и Весел празник.

Не съм чела друго , но тръгвам по задачки и чаааак следобед ще се върна.
Успешен и слънчев ден от мен.За всички  Hug Hug Hug

# 89
  • Варна
Хей, Пепитка!!! Благодаря ти много, че си запомнила кога е рожденния ми ден!!!
Хайде черпя по кафе с торта
Скрит текст:

Валдеса, много романтично предложение! Браво на твоя мъж Simple Smile[/i][/color]

Общи условия

Активация на акаунт