В момента чета...17

• 38 327
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Чета нещо страхотно. Казва се Слепоглед:

# 661
  • София
Чета нещо страхотно. Казва се Слепоглед:

Тази съм си я заплюла от Фантастичната тема и със сигурност ще й дойде реда до лятото.

# 662
 Започнах тази книга след добрите препоръки на Лиляна и Авраам Peace

# 663
Дано ти хареса. Simple Smile Сподели после какво мислиш.

# 664
На "100 години самота" и давам 2/10...
И аз така, Киф.
 Но ми се иска пак да й дам шанс. Май сме малко тези, които не я харесваме.
 Два пъти съм я чела  и двата пъти не можах да я харесам.

Ааа, Нели, аз не и давам никакъв шанс повече Naughty Не мога да си причиня отново всичките Аркадиовци и Аурелиановци. Това би било издевателство над моята личност..И честно казано  съмнявам се, след като два пъти си я чела и не ти е харесала, на третия път да ти се промени мнението  Peace

# 665
Прочетох "Павилионът "Прасковен цвят". Нищо особено, чете се леко и ненатоварващо, а очаквах повече драма. Четейки, не съм я сравнявала с "Мемоарите на една гейша".
Сега съм с "Оризовата майка, преполвих я. Погълна ме тази книги. На моменти ми съм толкова смазана от прочетеното, че си давам големи почивки.
Мнения за "Битието" на Вл. Зарев?

# 666
Аз онзиден прочетох 'Химн' и много ми хареса, значи следващата ще е '100 години самота'  Grinning
Няма да е скоро обаче, че сега съм с 'Братя Карамазови'  Peace

Малко ти завиждам за "Братя Карамазови", един ден ще я препрочета задължително отново.
Велика книга.

Прочетох "Девочки" на Улицка и съм със смесени чувства. Много живописно описано, много богат език, на моменти се връщах в моето детство, но някак след всеки разказ оставах с чувството за нещо "мръсно", нещо гадно, което е изпълзяло на повърхността.

Може би по-нататък ще й дам шанс с някоя друга нейна книга.

# 667
  • София
Приключих най-накрая Червено и Черно-мъчно се чете,но за сметка на това се радвам,че я прочетох,дава много интересен поглед на любовта,но на чистата,истинската-любовта,която в крайна сметка те погубва...

И сега започвам дългоочакваната от мен "На изток от рая"!

# 668
  • София
Започнах "Гробницата" на Кейт Мос (купила съм я още от есента, чак детето ми направи забележка, че е срамота да я купя и да я отлагам) - още съм в началото. Добре ми върви, но още не ме е грабнала така, че да зарежа всичко останало. Като цяло обичам книги, в които се прави паралел с миналото и настоящето. Като я завърша - повече отзиви.
Аз също имам "Гробницата" и "Лабиринт" на Кейт Мос, но не съм ги чела.
С  интерес ще чакам повече отзиви, не съм срещала мнения за тях из темите  Thinking

И аз се интересувам от отзиви за "Гробницата", че и аз отдавна я имам, но все не я започвам ...

# 669
 Почнала съм "Черно мляко" на Елиф Шафак.

# 670
  • София
Привършвам третата част от "Игри на Глада" и мисля да започна 22/11/1963 на Кинг.
Преди това по препоръка на форума прочетох "На изток от рая" и "Оризовата майка" и съм впечатлена и от двете, много силни и впечатляващи книги.

# 671
Днес свърших "Пеперудата" на Анри Шариер. Отначало (съвсем в началото) ми тръгна малко трудно и тъъъъкмо да се откажа от нея- неусетно я прочетох. Шегата настрана- наистина впечатляващ живот и невероятен борбен дух! Препоръчвам книгата.
Започнах 22/11/1963- харесва ми Simple Smile 

# 672
Ех, най-накрая я намерих тая "Оризова майка" на хартиен носител. Библиотекарката специално ми я беше запазила. Нищо, че половината я прочетох на компа от Читанката. Сега поне ще мога да си чета и легнала в леглото  Party

# 673
  • на североизток от Рая
 Прочетох за няколко минути

Колко малка и прекрасна книжка. В няколко страници се съдържа толкова много информация и мъдрост. Чувствам се прекрасно. И се натъжих, и се освободих от някакво напрежение.

Отдавна исках да я прочета, но все не я намирах. Днес тя сама ми се показа в билиотеката. Това  е бил деня за запознанството ни явно.  Simple Smile

Оценявам я с 10/10.

Знам, че повечето от вас са я чели, но тези, които не са, препоръчвам да го направят. Струва си.  Peace

# 674
Днес свърших "Пеперудата" на Анри Шариер. Отначало (съвсем в началото) ми тръгна малко трудно и тъъъъкмо да се откажа от нея- неусетно я прочетох. Шегата настрана- наистина впечатляващ живот и невероятен борбен дух! Препоръчвам книгата.
Невероятна книга! Heart Eyes
Ако намериш, прочети и продължението, "Ва банк":

Горещо и с всички налични крайници препоръчвам и филма със Стив Маккуин Heart Eyes и Дъстин Хофман - http://www.imdb.com/title/tt0070511/

Общи условия

Активация на акаунт