Госпожи побойнички

• 7 243
  • 98
  •   1
Отговори
# 30
Дзвер го е написала много хубаво!  Peace
Не разбирам, каква работа ше ти свърши анкетата, която си пуснала тук?

Няма ли възможност да преместиш детето в съседна група? Ако съм убедена, че учителката го е биела, няма да си оставя детето по цял ден с тази особа!

# 31
Изпълни процедурата с последователността на молбите и бъди настоятелна.
Няма уважение, което да ме спре да предприема мерки срещу такива своеволия! Но аз съм от тези, отговорили с "не" в анкетата.

# 32
Бож, като чете човек, ще си помисли, че безумни родители си дават на сила децата в безумни карцери. Звучи много страшно! Няма да споря, има такива случаи. бях втрещена скоро от отношение към деца в една "елитна" градина ...! Но, се чудя защо няма и обратна тема! Ако не се лъжа, ОДЗ №8 е едно от най-голямите. Е, сигурни ли сте, че директорката има физическата възможност да следи непрекъснато всичко. Съмнявам се. Може би е добре първо да се започва с разговори....и за съжаление в тази сфера са останали Учители, но и "учители", които работят там, просто защото друго не могат, а от това страдат децата.

# 33
Някои хора не могат да разберат,ДА ДИРЕКТОРКАТА Е МНОГО МНОГО ДОБРА,но разберете,това не зависи само от нея,има и нещо друго,има една великолепна наша поговорка,че шило в торба не седи,както искате ме разбирайте,и,не съм само аз,и на други им е дошло до гуша,един ден всеки си намира майстора

# 34
Някои хора не могат да разберат,ДА ДИРЕКТОРКАТА Е МНОГО МНОГО ДОБРА,но разберете,това не зависи само от нея,има и нещо друго,има една великолепна наша поговорка,че шило в торба не седи,както искате ме разбирайте,и,не съм само аз,и на други им е дошло до гуша,един ден всеки си намира майстора
ДА така е otrovka,но повярвайте разговори е имало,и оплаквания е имало,и нищо,хайде кажете ми,какво се полага на човек биещ злобно детето ти,че това да не е карцер,викана е,говорено е,същата си остава,само че я дебна,със всякакви средства ще я дебна,и следващия път директно с доказателствата където и е мястото,в бюрото за безработни,на мост ще стана през мен да минават,но който ми е пипнал детето ще плаща с високи лихви,има си начини щом някой се мисли за Макаренко!Това е едно петно,другите не са такива,не искам от инспектората да тормозят останалият персонал защото всички са възпитани и добри хора заради някой дето си изпуска нервите

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 19:04 от oponent

# 35
Дзвер го е написала много хубаво!  Peace
Не разбирам, каква работа ше ти свърши анкетата, която си пуснала тук?

Няма ли възможност да преместиш детето в съседна група? Ако съм убедена, че учителката го е биела, няма да си оставя детето по цял ден с тази особа!
Вече има преместено дете,защо тя да не се премести защо НИЕ да обикаляме?Анкетата не само за красота но за това без коментар

# 36
Изпълни процедурата с последователността на молбите и бъди настоятелна.
Няма уважение, което да ме спре да предприема мерки срещу такива своеволия! Но аз съм от тези, отговорили с "не" в анкетата.
Това е много добре за вас,тя тормози определени деца,не си позволява със всеки затова ще я гоня до дупка както се казва

# 37
  • София
Племенникът ми беше жертва на вербална агресия от едната си госпожа.
Майка му и баща му търпяха, накрая го преместиха. Аз щях да направя същото, но след всичко случило се, първо щях да я набия. Да, съвсем сериозно.

Авторката не я разбирам. Чака черен списък на госпожи хулиганки ли?!
Твоето дете тормозят, какво чакаш? Жалба след жалба в инспектората, длъжни са да отговорят и направят проверка! Ако намериш и други родители за съмишленици- нещата ще се решат.
И директорката отговаря за 20 госпожи, хайде да не преиначаваме нещата. Ако има желание, ще съдейства на всяко оплакване.

# 38
Майка му и баща му търпяха, накрая го преместиха. Аз щях да направя същото, но след всичко случило се, първо щях да я набия. Да, съвсем сериозно.

Твоето дете тормозят, какво чакаш? Жалба след жалба в инспектората, длъжни са да отговорят и направят проверка! Ако намериш и други родители за съмишленици- нещата ще се решат.
И директорката отговаря за 20 госпожи, хайде да не преиначаваме нещата. Ако има желание, ще съдейства на всяко оплакване.
А защо да няма списък на госпожи които си позволяват да бият,хайде ще се правим че не виждаме ок,дано се престрашат и други да действат и да разберат че не трябва да преглъщат малтретирането на децата си,не е нормално,проверка от инспектората?Не ме разсмивайте,опитвали ли сте?Ами хайде кажете ми какво стана?

# 39
  • София
Напарви се проверка, санкционираха градината и вече го няма това, за което се оплакахме. Защо какво друго трябва да стане?

# 40
  • София

А защо да няма списък на госпожи които си позволяват да бият,хайде ще се правим че не виждаме ок,дано се престрашат и други да действат и да разберат че не трябва да преглъщат малтретирането на децата си,не е нормално,проверка от инспектората?Не ме разсмивайте,опитвали ли сте?Ами хайде кажете ми какво стана?
извинявай, но ти си тази, която преглъща малтретирането на детето си - нали не мислиш, че има само физическа агресия, която остава видими белези, не можеш да си представиш, колко по-страшен е вербалния тормоз. Но не - ти не правиш нищо по въпроса реално - седиш и дебнеш - какво дебнеш? Да падне тавана?

Така че, доколкото чета единствения човек в темата, който си трае и не прави нищо по въпроса си ти!

И да - опитвала съм, изобщо не стигнах до инспектората - само до директорката с писмена жалба - госпожата беше пенсионирана.

# 41
само че я дебна,със всякакви средства ще я дебна,и следващия път директно с доказателствата където и е мястото

Извинявай, ама ако действително я дебнеш и я чакаш пак да ти набие детето, не си добре ooooh!
И като отидеш със синината през лицето при директорката какво очакваш да стане? Веднага да уволни учителката, защото вече има доказателство ли? Взимай се в ръце и подавай жалба, до където се сетиш, защото е очевадно, че директорката прикрива учителката.

# 42
oponent, шапка ти свалям, че въпреки всичко оценяваш труда и качествата на останалите служители. Обикновено хората обичат да обобщават. Само искам да ви кажа, че жалбите в Инспектората ще отидат в....."кръглата кутия". там викат директорката ина кафе си говорят за цената на тока, за новата мода в МОЛ-а и т.н.т. Няма да има никакъв ефект, вярвайте ми. Директорката е добра, напориста, но все пак тя е човек, който отговаря за всички.Да, нормално е да не може да знае всичко.Освен това мога да ви кажа, че никога няма да я уволни- не можете да си представите каква е процедурата. В 99% от случаите се стига до съд...дискриминация....и директорката плаща глоби, а учителката я връщат на работа. От ЧДГ може да излети, но от общинска-НЕ! Това обаче не значи да оставяш така нещата. Знам ли. За съжаление съм възпитена, но...съпругът -не толкова. Веднага ще я заплаши, поне...........

# 43
  • София

Щом с доводи те разсмиваме, не знам как бихме ти помогнали.
Жалбите в инспектората не отиват в "кръглата" кутия. Поне не напоследък. След всички изстъпления на учители, преподаватели и възпитатели, най-малкото има и други организации и звена, които биха съдействали.
И Дзвер е права, защото физ. насилие може да премине във вербално над детето и тогава ти ще си влачиш последиците с години....

# 44
  • София
Градината, която посещава моята дъщеря е пред блока ни. От прозореца и терасата се вижда всичко, което се случва в двора, където играят децата. Онзи ден, докато простирах, видях как едната госпожа се развика и привика 4 момченца и едно момиченце и ги издърпа злобно и ги наказа прави до стена на сградата. След което започна да им дърпа ушите и да ги удря по главите, като беше видно, че влага сила.
Объркана и шокирана съм, не зная как да постъпя спрямо това, което видях... Моето дете е в др.група, при други госпожи, но тази госпожа е част от персонала..... И другите дечица имат родители, които няма как да станат свидетели на тази гледка....А иначе с родителите въпросната госпожа е много любезна.....

Общи условия

Активация на акаунт