Тренировки в домашния условия: Тема 30

• 28 744
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Smile, заповядай изобилие от тренировки, всяка от които е максимум 10 мин.  Wink Можеш да ги съчетаваш и да добавиш разгрявка в началото и разтягане накрая (препоръчително във всички случаи).
http://www.youtube.com/playlist?list=PL5lPziO_t_VgbyNGxl8d7Pio3tdwMXp-c

# 436
Smile, заповядай изобилие от тренировки, всяка от които е максимум 10 мин.  Wink Можеш да ги съчетаваш и да добавиш разгрявка в началото и разтягане накрая (препоръчително във всички случаи).
http://www.youtube.com/playlist?list=PL5lPziO_t_VgbyNGxl8d7Pio3tdwMXp-c

Благодаря много!   bouquet

Аз ще залагам главно на тренировките, тъй като строга диета не мога да пазя.  Simple Smile
Вече почти не ям хляб не защото не трябва, просто не изпитвам нужда. Докато от сладкото не мога да се откажа.  Embarassed

# 437
Здравейте момичета. Аз имам нужда от вашата помощ. Моля ви да ме насочите към тренировка за отслабване. Има ли такава или всички са за стягане? Аз изкарах бременност в много лишения - хранех се само с месо, зеленчуци и сирене и след като родих в рамките на 7 месеца качих 10 кг. Целта ми да отслабна е 15 кг. Не сам се занимавала досега със спорт. Благодаря ви  bouquet.

# 438
Здравейте момичета. Аз имам нужда от вашата помощ. Моля ви да ме насочите към тренировка за отслабване. Има ли такава или всички са за стягане? Аз изкарах бременност в много лишения - хранех се само с месо, зеленчуци и сирене и след като родих в рамките на 7 месеца качих 10 кг. Целта ми да отслабна е 15 кг. Не сам се занимавала досега със спорт. Благодаря ви  bouquet.
Всяко по-интензивно движение, съчетано с разумно хранене води до отслабване.Ако спортуваш без да спазваш хранителен режим ще се стегнеш, но ако съчетаеш и двете ще отслабенш.
С което искам да кажа, че трябва да си избереш режим на хранане или просто да си с отрицателен калориен прием.След това си избираш и тренировки.На първата страница има много информация, мисля че ще ти е ползена! Peace  Но мисля, че  в фитнесеблендер -това е сайт с тренировки, ще намериш много подходящи като за начинаещи.

# 439
  • Murcia, Spain/Ruse
Добро утро Wink
Скарлет,от Русе ли си? Какво ново из града,аз не съм си ходила 2 години  Sad Мисля това лято да си отида за 2-3 дена ама...да видим Praynig
За сутринта ФБ Hiit like a girl + Sexy bikini Treesome Workout + корем + 10 min скачах на въже
Следобед малката е на танци там където тренирам,и мисля да направя една силова 45 мин за крака  Thinking
Браво на оздравелите  bouquet
Фея,може ли на лични да ми кажеш за този блендер какво е,за какво е и как да го търся че с английския не съм на ти вече  Mr. Green

# 440
Добро утро,

10 мин кростренажор,разгрявки

3 рунда
Планински катерач-30
Лицеви опори-20

3 рунда,
Бърпи-20
Сумо клякане-20

3 рунда
Plank climbers-30
Diagonal knee tucks-30
между рундовете-глутеус-мост

Мерси на  yulinga за линка с кратките тренировки-харесах си видеото за любовните дръжки Laughing

# 441
  • София
Момичета, Браво! Като машини сте ! Heart Eyes
Аз вчера следобяд се опитах да направя това :http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A2jill_Lf0Y по ваша препоръка, но стигнах само до средата , като започнаха лицевите опори увяхнах  Embarassed За сега продължавам сутрин с тибетците и се надявам скоро поне един компелкс за начинаещи на изкарам докрай. Искам стегнато тяло и това е. Crossing Arms

Мамаили , Малвина ти е дала много хубав съвет , аз ще ти кажа за моя опит в отслабването. Веднага след като родих последния път( 3-ти по ред) започнах "Системата -60" , тя заедно с кърменето направиха чудеса. Свалих 20 кг. без да усетя. Сега ми останаха няколко килограма и стягане и оформяне,което няма да стане без тренировки. Peace

# 442
  • Miami
Добро утро и  честит последен(да се надяваме)  сняг  Grinning

Отчитам за вчера W4. До сега тренировките от БР ми се струват, че не натоварват много бицепса и трицепса, поне аз не усещам. За това почти винаги след съответната тренировка правя упражнения за бицепс и трицепс.

# 443
Tanija, и аз издъхвах преди по средата на тези тренировки. Но с постоянство,ще им свикнеш и ще са ти песен Peace

Пробвай и това кардио,на мен още си ми е любимо

http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI

# 444
Тази сутрин от мен 20 минутна тренировка, която пази коленете. Тренировката всъщност е 3 кръга=12минути. Аз направих 5 кръга=20 минути. Simple Smile
Непокорна, пробвай и тази тренировка. Не натоварва кой знае колко, но за сутрешно кардио става. Ако успееш да изкараш последната седмица с Шон, поспри със зверските подскоци Simple Smile Аз не можах да изкарам втората половина на втория месец и ги оставих, точно заради коленете. Даже бих те посъветвала и да не ги продължаваш. Една седмица се насилвах да ги правя, защото исках ли исках да завърша месеца, но по едно време започнах да се мажа с конско мазило (предполагам, че имате представа за какво става дума?) по два пъти на ден и си лягах с наколенки, защото ми стягаха и не ме боляха толкова! Представяте ли си до къде я бях докарала заради едните тренировки...  ooooh! Никога не бих го повторила повече.

# 445
Маlvina, Tanija благодаря за насоките.

# 446
Кори-завиждам ти, че не усещаш напрежение в ръцете.
Аз нечетните тренировки направо ги мразя. Много ми се натоварват ръцете и едва ги изкарвам. Виж четните ми харесват. Харесва ми и ,че на всеки 2 седмици като сменям Уъркаутите чувствам приятна мускулна треска. ТАзи седмица за първи път правих У 7 и 8 и в момента съм с мускулна треска почти навсякъде.
Току що приключих Кардио 2 и отивам на работа ,че шефа ме чака.

# 447
Бобченка, добре си се завърнала   bouquet

В по-предните страници имаше препоръки за ХИИТ-ове от блендъра. Да кажа, че те имат една нова кардио тренировка, която в момента май е моят фаворит: When I Say Jump HIIT Cardio Workout Round 2 - 28 Min High Intensity Interval Training.
Хубавото при нея я, че е едновременно натоварваща, но не прекалено дълга, а и включва загрявка и разтягане накрая.
Иначе най-трудният техен ХИИТ за мен остава бруталната тренировка FB Brutal HIIT Ladder.

За днес давам отчет със сутрешно Инсенити на Шон - Cardio Pure.
Вчера правих тренировка за долна част от ФБ - http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Lower-Body-Tonin … abata-Workout/el/

# 448
  • Miami
Merida, колко кг гири или дъмбели ползваш? Аз повечето пъти ползвам едни 3 кг. Трицепса пак повече го натоварвам с тренировките от БР, обаче бицепса не. За него тренирам с 5 кг гири други упражнения. Най-много напрежение чувствам в раменете и гърба, когато тренирам с Джилиан и разбира се краката и корема Simple Smile

# 449
  • Варна
Привет от мен! Отчет- вчера- Боб- тренировката се води за начинаещи, аз плувнах цялата в пот,и краката ми трепереха като кашкавали, а тежестта ,с която те правиха,бе поне 5.6кг, а аз с гири-2*2кг,  Grinning завидях им на издържливостта, харесаха  ми клековете ,чувствам мускулна треска в дупе,задна част на бедра-доволно.Ще изтегля и други негови тренировки,приятен ми е много.
Днес - БР- У 5, Мерида,  и аз не харесвам нечетните й тренировки, дори днес не направих цялата,а пуснах Джаки-долна част на тялото. Мн натоварва дъце,бицепс,трицепс,а краката-нищо, чудя се как да ги редувам ,да правя по-малко нечетните от БР.   newsm78
Довечера- народни танци.  Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт