Тренировки в домашния условия: Тема 30

• 28 727
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Стартирах предпоследната седмица на Инсенити с 55минутната Max Interval Circuit.
Имах страшно много енергия и направих тренировката без нито един път да спра преди да е свършила серията.Чудесно ми се отрази! Вечерях зелена салата с варени яйца. / пу пу да не съгреша по-късно Grinning/
Преди  малко подскачах и  със сина ми , който реши да ме научи на някои хип хоп комбинации Grinning Добре се справих , няма да се излагаме пред младите, я! Joy
Честно казано, ако не бях яла щях да направя още една тренировка. Не знам какво ми става тази вечер, кипя от енергия newsm78

Fantasy@, голям кеф е когато някой види промяната, нали? Wink
Тяна, мислех си тези дни , че нещо се изгуби. Радвам се, че се обади! Hug

Хубава вечер и спокойна нощ!  bouquet

# 466
MALVINA Наистина голям кеф  newsm10

# 467
И аз приключих за днес и хапнах 1 яйце+2 белтъка+70 гр. извара /объркани без мазнина/ и 3 печени бутчета. Laughing

# 468
  • Бургас
В бедрата много бързо трупам мускулна маса.

Аз също. И понеже още не съм отслабнала достатъчно си мисля да не стане грозно.
Днес ми се наруши ритъма на трениране, сутринта ми дойде на гости майка ми и реши да говори рано, рано по скайпа, а като свърши времето ми за трениране беше изтекло и трябваше да тръгвам на работа. Следобед имах покана за концерт и сега кацам в къщи. Явно днес няма, как да стане. За капак големият ми син се върна два дни по-рано и утре ще спи до късно.............нямам свободна стая да се развихря.............Много ми е напрегнато, че изпускам дни, ама няма как.
Айде лека вечер от  мен!!!

# 469
Калака, изправяш краката напред, както си седнала и задържаш със стегнат корем и изправен гръб. Увеличавай трудността, като се изнасяш напред, към ръба на стола. Така гърбът ти ще има по-малка или никакв опора, а по-голяма част от краката ти ще са във въздуха. Повтори 10-на пъти

Събери длани пред гърдите си и натискай с всичка сила. Задръж. Повтори 10-на пъти. После направи шепи, закачи пръстите си едни за други, все едно закопчаваш пафти и дърпай с всичка сила. Задръж. Повтори 10-тина пъти.

Избутай стола назад и "седни" във въздуха. Колената да не подминават глезените, гърбът и коремните да са стегнати. Задръж, колкото можеш. Повтори 5 пъти.

Докато чакаш копирната или кафе машината, прави изправяния на пръсти: бавно, за да не биеш на очи и да товариш прасеца повече. Можеш също да чакаш в леко приклекнала поза - за бедра и дупе. Ако качваш много стълби, а зад теб няма никой, стягай дупето на всяко стъпало.

# 470
От мен днес 24 min Cardio HIIT Workout от Блендъра и горна част на Джаки.
Понеделник и вторник почивах заради МЦ. Много тежко този месец  Tired
От вчера реших да пробвам Зоната, защото много ми допада като концепция. Да видим до къде ще я докарам, за сега съм доста мотивирана, стискайте палци  Peace

# 471
  • 1st floor
Добро утро!!! Да се разпиша днес първа - W4 след кафенцето. Правих W3 вчера за първи път, поозори ме, но го направих както трябва.  Забелязала съм, че всеки път, като захвана нещо ново ми идва нанагорно. Но после привиквам.

Тяна, дано да е вода тези килограми. Ама къде се е събрала, щото на мерки хич не съм мръднала, даже свалих в талията... newsm78

# 472
Тяна, дано да е вода тези килограми. Ама къде се е събрала, щото на мерки хич не съм мръднала, даже свалих в талията... newsm78
Непокорна, и аз имам същия проблем. Видимо съм се вталила, но съм с плюс в килограмите /около 1-1,5 кг/.Вече си мисля, че това е от тежестта на мускулите. Почти превършвам Инсанити и определено много се стегнах и въпреки излишните мазнинки тук там , като се пипна не съм като желе , а направо камък.Та предполагам, че е това, плюс малко задъжана вода, че съм  с ПМС в момента.

И сега да кажа и Добро утро! Hug

Мисля да си изтегла P 90x и след  Insanity  да зпочна нея. Някой правил ли е?

# 473
  • 1st floor
И аз съм като камък!  Grinning Да си кажа честно, не очаквах толкова бързо да си възвърна силата и мускулите...Ама няма лошо!!!  Laughing

# 474
Момичета, благодаря за съветите   bouquet от днес започвам

Miami_beach много се смях  hahaha със сигурност ще се забележи ако съм в полузаспало състояние
Много ме развесели.

Продължавам моята програма 10 мин. кардио + Джилиан.

Обмислям от известновреме отказването на кафето или поне по едно шварц на ден.
Мисля, че прекалявам и усещам пристрастяване. До момента вече съм изпила 2  Confused
Ще се пробвам до края на деня да съм на чай.

Аз пък имам задържане на килограми и мерки. Не съм от най-стриктните и от към хранене и тренировки. Поне веднъж в седмицата си давам почивка и ям пълнозърнест хляб за закуска, а вчера вечерта си позволих 2 филии с постното кисело зеле. Не мога да гладувам.

# 475
20 минути HIIT с Румяна от програмата Ние не сме желета  bouquet

# 476
 Нова съм , но и аз започвам с тренировките.Преди години ходих редовно на фитнес и правих Сидни, но след като родих все си намирам оправдания, може би защото нямам за сваляне.Качих над 20 кг. но бързо ги свалих.Но сега трябва да се стегна имам още 2-3 кг желани да свалям, но и да не ги сваля няма да е трагично.
Нямам много време така , че се ориентирах на Джулиан.Кое ще ми препоръчате?Не искам подскоци и кардио , бях писаля, че получавам адско сърцебиене и ми става лошо.
Вижте какво правих днес-Hottie Pilates Butt Burner Workout, като доста ми натовари дупето за 13 минути.Спрях се на Джулиан , защото натоварва цялото тяло за 30 мин, нали?Би ли някой ми обяснил програмите и разликите между тях? Тази 30 дневната без почивка ли е?Някой който ги е изпълнил , би ли споделил какви са резултатите?

# 477
Днес ми беше ред Cardio 1 , но го замених с Bob Harper's Beginners Weight Loss Transformation  и ми е супер готино сега!  Heart Eyes Но Боб си ми е слабост  !

Аз пък тия дни не съм се теглила,защото и аз имам усещането,че ще съм качила от мускулна маса.
Реално не знам колко бързо се качва,ама като гледам как мускулите взеха да ми се показват.

deliberation и аз съм последовател на Зоната. Доволна съм.
Реално друг хранителен режим до сега не съм спазвала.
Избрала съм този,защото харесвам не просто идеята за сваляне на кг,а и за поддържане на добро здравословно състояние.  Grinning

# 478
nnnn82 Защо не пробваш и каланетика 2-3 пъти в седмицата?

# 479
Защото ми хареса Джулиан , а и както писах нямам много време.Тея 30 мин. са ми идеални.

Общи условия

Активация на акаунт