Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 82 844
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 1 185
Изглеждате умни хора, пък вярвате, че само в месото има химия.
Не бъдете толкова наивни.
Щом си имате някакви вярвания, или пък не ви е вкусно, ок, но другите приказки са излишни.

adelinda, посочи ми поне един човек от темата, който да защитава храненето единствено и само с месо. Говорим за баланс м/у всички хранителни групи. Не виждам нищо неясно.

Абсолютно!

Аделинда, сори но примерите са ти леко....неадекватни. А за подаграта, мисля,че и бобови не трябва да ядат, така, че не  месото  е само проблема.......

# 1 186
  • Linz
За мен спорът месоядни vs вегетарианци е много изтъркан и отдавна вече нямам желание да защитавам изборът си. Но това, което чета тук за Дарвин и еволюцията вече ме изумява... Това от кога?!
Цитат
Еволюционната теория не само, че не е доказана, но вече е напълно отхвърлена.
Не чак толкова отдавна я изучавах в университета при проф. Пимпирев. Беше си доказана!
Следя новите открития по въпроса и не само, че не е отхвърлена, ами непрекъснато се развива, допълва и разширява. Не знам от къде черпите информация, но и не държа да знам. Само се чудя на масовата дезинформираност в този форум.

# 1 187
Темата отдавна не е за защита на избора,само някои новодошли се включват неадекватно.

За теориите-нещата са спорни,точно защото са теории.

# 1 188
За мен спорът месоядни vs вегетарианци е много изтъркан и отдавна вече нямам желание да защитавам изборът си. Но това, което чета тук за Дарвин и еволюцията вече ме изумява... Това от кога?!
Цитат
Еволюционната теория не само, че не е доказана, но вече е напълно отхвърлена.
Не чак толкова отдавна я изучавах в университета при проф. Пимпирев. Беше си доказана!
Следя новите открития по въпроса и не само, че не е отхвърлена, ами непрекъснато се развива, допълва и разширява. Не знам от къде черпите информация, но и не държа да знам. Само се чудя на масовата дезинформираност в този форум.

Да не се окажем колежки........ Laughing Интересна ми е лекотата с която се „отхвърлят„ теории от хора, недокоснали се до тази материя.......Но да, по лесно е да отхвърлим, отколкото да се задълбочим.... Whistling

# 1 189
  • Linz
Да не се окажем колежки........ Laughing Интересна ми е лекотата с която се „отхвърлят„ теории от хора, недокоснали се до тази материя.......Но да, по лесно е да отхвърлим, отколкото да се задълбочим.... Whistling
Simple Smile ГГФ- СУ, дипломирах се 2001 г.
И аз не мисля, че някой, изучавал в детайли определена материя, може с лека ръка да отхвърли всички данни и факти, на които се базира.

# 1 190
Кристиян,ами къде се казва животното живо ли е било преди да го удари гърма или вече се е било споминало?
Удобно ти е да изместваш разговора винаги,когато не можеш да защитиш собствените си тези-онези за биологията...

Постите са всичко друго,но не и селски обичаи.

аделина,колко е продължителността на живота на веган и вегетарианец,живeeщ при "ескимоски" условия?
И защо е нужно това многословене-не ставаш по-убедителна.

Стига де,ти даваш примери за опьрлени от светкавици животни,пьк после не знаеш дали били живи или вече кадавер.Никой не знае нищо.Нито ти,нито аз.
Нямам тези.Разсьждавам,за да стигна до истината.

# 1 191
Пoжелавам ти късмет в търcенето! Simple Smile

А гърма е съпроводен и с мълнии-познай дали не може да изпепеляват живи животни.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 11:58 от ОМ

# 1 192
Да има и кьсмета да го удари точно него светкавица и около него да има точно тези,човеци,които да се замислят да го печат после....

Не е нужно да го удари точно него. Пада някъде мълния, пали саваната и като изгорят няколко квадратни километра ще има достатъчно изгорели животни, които хората да намерят. После вече не е нужно да си титан на мисълта за да направиш връзката мълния=огън=печена мръвка.

аделина,колко е продължителността на живота на веган и вегетарианец,живeeщ при "ескимоски" условия?

Аз му давам месец.

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 12:06 от The_Third

# 1 193
И аз току-що допълних същото...

# 1 194
  • Linz
В такъв пожар нали ще станат на въглени.

# 1 195
Вегетарианството уж се прави и за духа на хората, които го практикуват-да са по-възвишени, толерантни и т.н. , а като чета колко са нападателни и заядливи бих казала, че не им се отразява никак добре......... Rolling Eyes

# 1 196
Ми който държи да яде месо, ще се прероди като ескимос и ще си плюска, колкото ще. Wink

# 1 197
че и аз правя същото , че ние вегетарианците го афишираме с гордост.  Grinning

Аз пък се гордея, че съм руса ( е, малко подсилвам ефекта  Wink ).
Сега да не ме заподозрете в някакво отклонение, шегувам се.  Peace

# 1 198

Зависи колко ще изгорят.Нали после вали и дъжд.

Вегетарианството уж се прави и за духа на хората, които го практикуват-да са по-възвишени, толерантни и т.н. , а като чета колко са нападателни и заядливи бих казала, че не им се отразява никак добре......... Rolling Eyes

Прави се повече от егоистични подбуди-понеже месото е много "вредно",да се самосъхрани човек един вид.И с духовното е така. Simple Smile

# 1 199

Не, няма да станат. Това е трева, дори ще са полусурови.

Общи условия

Активация на акаунт