Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 82 425
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Хората са постили докато са нямали хладилници и  поради чисто практични причини при oтглеждането на животните.

Постили са и някои продължават да постят по религиозни причини. Чисто практически причини съществуват само за чисто прагматичното съзнание.

# 1 321
Постите имат езически корени,после църквата си ги е присвоила.

Земята сьщо е била плоска.

Те и Церн с уЧените си глави доказаха,че е плоска:
http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/09/24/spored-uchenite-ot … a-e-ploska.825040

Ако не се лъжа в Бг е задача за 4-ти клас.

За сметка на това намерени стари карти показват,че древните прекрасно са знаели за сферичната форма и са имали знания по сферична тригонометрия.

# 1 322
Най-често да.''...на другия полюс е коравата ханджийка, която прекършва вратлетата на пилците и се гордее, че не изпитва жал...''- цитат от любима книга. Wink

# 1 323
Пънки, за какво говориш?

# 1 324
Казах, че най-честата причина за вегетарианство е състрадание и любов към животните. Сега вече е ясно, нали? Simple Smile

# 1 325
По повод един мой пост.Ето пиша го пак.
За причината, поради която един човек решава да е вегетарианец. Дали е това факта, че месото е пълно с токсини. Същия факт обаче се отнася и за растителната храна и отровите, които съдържа. Единствено етична ли е причината за този избор? newsm78

# 1 326
То хубаво състрадание, ама растениевъдството убива повече животни от животновъдството.

# 1 327
  Simple Smile Всеки човек изпитва привличане/ обича, вкусна му е, нужна му е/ към определена храна. По духовните хора избират храна с по -високи вибрации, по земните с по-ниски. Аз сега ще си правя лехички с разни неща, ще ме водят да копам след малко. Grinning И освен това прочетох, че без месо немали сила да ходят на работа. Да ви припомня, че Майк Тайсън е вегетарианец от 25 години, е, нема начин да нема сила. Wink

# 1 328
Значи затова отхапа ухото на Холифийлд.

# 1 329
За бебетата е задължително да ядат месо - пилешко, телешко, риба. Ако не беше полезно, нямаше да е така  Laughing

# 1 330
Значи затова отхапа ухото на Холифийлд.

Joy Joy Последно- вегетарианец ли е или....канибал.? Mr. Green

# 1 331
  • Costa Rica
За бебетата е задължително да ядат месо - пилешко, телешко, риба. Ако не беше полезно, нямаше да е така  Laughing
За бебетата изобщо не е задължително да ядат каквото и да е, освен млякото на мама Naughty

Като ви слуша човек, ще рече че половин милиард индийци, които никога не са кусвали месо трябва да са ходещи трупове.

# 1 332
Последният пост явно е объркал темата Laughing, но ще ви дам примери за веге звезди: Уди Харелсън, Брат Пит...Според мен не им липсват сили и мускули.  Wink

# 1 333
За бебетата изобщо не е задължително да ядат каквото и да е, освен млякото на мама Naughty

Като ви слуша човек, ще рече че половин милиард индийци, които никога не са кусвали месо трябва да са ходещи трупове.

smile3544 ти за захранване не си чувала май. Като имаш бебе гледай да не го умориш, след 6тия месец месото е задължително!

# 1 334
Последният пост явно е объркал темата Laughing, но ще ви дам примери за веге звезди: Уди Харелсън, Брат Пит...Според мен не им липсват сили и мускули.  Wink
Извинявам се.Публикацията беше за звездните компромати ,но бързо се усетих ,че публикувах в грешната тема. Joy

Не знам защо се убеждавате във вашите тези.Всеки да яде каквото му е вкусно и обича.Нали не ви бутат в устата мръвка или треволяк принудително? bowuu Разните му там лекари,професори и учени също не са критерий ,защото са човешки същества и като такива са субективни.
Казвали са ми ,че хората сме бозайници(много учен човек,специализиран по темата за храненето).

Общи условия

Активация на акаунт