Това,че през твоята бременност не се е получила анемия,не значи ,че при всички вегетарианци е така.
Имам 2 приятелки,които получиха анемия.
Така както неяденето на месо е крайно убеждение, така и яденето му може да се приеме за крайно. Нали това всъщност са двете крайности - да ядеш и да не ядеш месо? Няма нещо, което да е по средата. Имам много приятели, които на масата без месо не сядат. Това не е ли същото като тези, които пък с месо не сядат?
И нищо не проповядвам. Всеки си има глава на раменете и се предполага, че може да я ползва по предназначение. Проповед също така е "Без месо не може! Лишаваш си организма! Ще боледуваш!"
За анемията по-нагоре вече е писано. Да не повтарям. Масово жените, които ядат месо, я получават при бременност. Пък се съмнявам аз да съм някакво извънземно изключение като не съм я развила
Яденето на месо също е крайно убеждение

Не те знам какво ядеш и въобще не ме вълнува.
И не, не си пиша колкото да не заспя. За вегетарианството знам повече от теб, тъй като ти НЕ си вегетарианка.
Пък ти си пиши каквото си щеш и каквото те кара да се гъделичкаш вътрешно и да мъркаш от кеф
По-горе копнах линк. Има я и споменатата от теб. Не питам да се заяждам, интересно ми е мнението на някой запознат. А иначе всеки знае, че не е важно само какво внася човек в организма си, а как тези неща се усвояват...