Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 87 231
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 240
Добре де, ако вас ви карат да ядете кучешко или човешко, например, как ще се чувствате? Защо е тази нетолерантност към избора на другите? Не може ли да приемете, че някои хора изпитват истинско отвращение при мисълта да ядат и сготвят друго живо същество и да се уважава този избор?

Виетнамците ядат кучешко и крокодилско(примерно),диваците човешко-въпрос на съзнание.За тях не е лошо да го правят и не влагат чувства на отвращение.
Ако няма какво да ядеш и ти ще стигнеш дотам.При нормални обстоятелства-всеки си избира с какво да се храни.

# 241
И много биха се обидили, ако някой откаже да вкуси сготвеното с много любов задушено пълнено куче с моркови и ориз.

# 242
Добре де, ако вас ви карат да ядете кучешко или човешко, например, как ще се чувствате? Защо е тази нетолерантност към избора на другите? Не може ли да приемете, че някои хора изпитват истинско отвращение при мисълта да ядат и сготвят друго живо същество и да се уважава този избор?

Виетнамците ядат кучешко и крокодилско(примерно),диваците човешко-въпрос на съзнание.За тях не е лошо да го правят и не влагат чувства на отвращение.
Ако няма какво да ядеш и ти ще стигнеш дотам.При нормални обстоятелства-всеки си избира с какво да се храни.

Отговорът ти няма никаква връзка със смисъла на моя пост. Карай, нека да е весело.

# 243
А какъв е дълбокият смисъл,скрит в поста ти?

# 244
Какво ще ядеш, ако нямаш какво да ядеш, е интересен казус  Simple Smile
Аз бих предпочела ориз пред ориз с кучешко, но на вкус и цвят, знае се, че приятели няма  Wink

# 245
А какъв е дълбокият смисъл,скрит в поста ти?

Естествено, че смисълът е да ми обясниш какво ядат виетнамците и как за тях това не е отвратително.

# 246
Е да, ама ориз вирee в Пловдивско,пък да речем ти си във Враца,та бездомните кучета се намират по-лесно.Въпросът не е на предпочитание,а на оцеляване  Simple Smile

Кривошапкова ,питах за дълбокият смисъл на твоите изказвания,аз моите знам,че са смислени и открити. Grinning

# 247
Ама не се отказа, а? Парите надвиха убежденията.  
Това за Стойка ли?
Ако беше лично за нейна полза , убедена съм, че нямаше дори да я докосне.
Тя обаче явно е отборен играч.И би направила възможното  според силите й, да не загуби отбора.   Peace

Поне се придържайте към истината.     Laughing

Баба ми е отборен играч  Joy
Като ще се придържаш към истината - кажи си откровено - не го ли направи, щот "цяла България" я гледа и някак би се осрала сама - ако прецака другите...не го направи заради тях, а заради себе си!

# 248
До Стойка ли стигна темата? ooooh! Стойка няма нищо общо с вегетарианството, още по-малко с веганството.

# 249

По документалните филми с такова удоволствие ядат крокодилското, че хич няма да го откажа  Mr. Green
И по принцип не виждам проблем какво ще е месото, единствено изключвам канибализма, но така или иначе повечето хищници предпочитат друго месце, ние не сме по-различни  Simple Smile

# 250
Вярно ли, че човекът е хищник?    Laughing

Цитат
"Поставете в леглото при детето една ябълка и едно живо зайче.Когато то изяде зайчето и започне да си играе с ябълката, ще ви купя нова кола!"
Харви Дайъмънд

# 251
Живо не , ама виж ако е на кюфтета. Заради такива тъпотии им излиза име на вегетарианците.

# 252
За мен разликата между това да ядеш кучешко и да ядеш човешко е по-тънка от косъм.

# 253
Разбира се, че е хищник  Simple Smile
А видът на храната е такъв, какъвто се представи на децата в ранна възраст. Пещерното човече много добре е знаело, че месцето има козинка и хич не би го отказало Peace

За мен разликата между това да ядеш кучешко и да ядеш човешко е по-тънка от косъм.

Може. За мен кучето е животно, човекът-човек.

# 254
Живо не , ама виж ако е на кюфтета....
Е, нали човекът бил хищник?   Laughing
А хищниците-лъвове, тигри и т.н., не си правят месото на кюфтета, че да се наядат, нали?
А щом човекът се приравнява с хищниците, би трябвало да може направо да заръфа живото животно.

Общи условия

Активация на акаунт