Judy ,не е важно аз какво си мисля,а какво си мислиш ти.Ако ще ми говориш за Монсанто,ГМО и т.н. знам за това от пряк опит.
И си мислиш, че това е само в САЩ и не касае останалия свят?
Писах вече- блажена си. Желая ти да останеш все тъй ... спокойна. Вярата е велика сила за всеки.
Нашите хора не си окачат на шиите на пилетата надпис "био", нито по млякото- "Стара планина".

За останалия свят- всеки знае де е Кауфланда. Щом го кефи- няма лошо. Не съм аз тази, дето ще седне да го разубеждава. Мен не ме, затова търся други варианти.
Зимна роза, при нашите хора със зеленчуците, напр., няма отделени лехи- влизам и бера откъдето и каквото искам, щом ми харесва. Те си живеят там, от там се хранят и това продават.
Иначе- народ всякакъв. Вкл. и такъв, дето не е видял, но акъл дава и легенди разправя. Аз за себе си лично какви съм чувала...
Ако моята баба ми разреди млякото, като си го взема от нея и останалото- продаде на изкупвач как смятате- ще ли в магазина това, същото мляко, да е по- качествено от моето, което аз съм закупила лично от нея? Много са блажените.
Наш познат работник напусна и отиде да работи в една близка мандра. Каза, че лично той оттам продукти не си взима за вкъщи. Не ни препоръча и на нас... Знам и собствениците, та наименования няма да пиша- всички ги четете в магазина, обаче и си ги купувате. Желая ви само да сте здрави, наистина ви го желая. От все сърце.

Това и моите деца го схванаха даже, като изгледаха филма.
Но нейсе- свят широк, вярващи- дал Господ.
Та за тотално безвредие мисля тук по темата никой не е писал. Но за ограничаване на щетите доколкото това е възможно- да. Всеки има право да вземе мерки. Аз споделям също, особено когато ме запитат. Полезно ми е и когато друг сподели.
Джафкания общи, иначе, в тоз Клюкарник и отричания на де що има под слънцето, без представяне на алтернативи- колкото иска човек може да намери. Като напоен с амониева селитра е от тях той.