Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 82 625
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 1 215
Човекът НЕ произлиза от маймуните, както ги виждаш. Маймуните и човекът имат общ прародител.
Според теорията за еволюцията, при подходящи условия, се появяват ДНК мутации и част от групата се променя и образува нов вид. Който започва да се развива самостоятелно.
За сьжаление тази теория не може да бьде доказана и с най модерните днешни науки.
Генетиката е в началото на развитието си..

Много лековато давате оценки. Началото е било по времето на Грегор Мендел,а сигурно и преди него. Почти целия човешки геном е разкодиран, както и на много животни, това ли е „началото„?

# 1 216
  • София
И срамота, Грегор Мендел е бил монах! Как не е съборил католицизма!

# 1 217
Човекът НЕ произлиза от маймуните, както ги виждаш. Маймуните и човекът имат общ прародител.
Според теорията за еволюцията, при подходящи условия, се появяват ДНК мутации и част от групата се променя и образува нов вид. Който започва да се развива самостоятелно.
За сьжаление тази теория не може да бьде доказана и с най модерните днешни науки.
Генетиката е в началото на развитието си..

Много лековато давате оценки. Началото е било по времето на Грегор Мендел,а сигурно и преди него. Почти целия човешки геном е разкодиран, както и на много животни, това ли е „началото„?
Не мисля,че е разкодиран дори "почти целия".
Теорията не може да бьде доказана дори днес!!!
За Мендел сьм учил като ученик интересни неща.После го отрекоха,после пак го признаха и тн.
Всьщност и до ден днешен поддьржаме теории от времето на Пастьор,които дори миналия век бяха отхвьрлени частично.
Доста време трябва да мине,за да се роди нещо ново.
Нищо не се е променило в човека.Сьщото животно си е.

# 1 218
Иванчо казва на учителката:
-Другарко,баща ми каза,че ние сме произлезли от маймуните.
Другарката отговаря:
-Иванчо,историята на вашия род не ни интересува.

Урок по биология. Иванчо все се върти и не внимава. Учителката му казва:
- Иванчо, гледай ме внимателно! Иначе така няма да научиш нищо за маймуните.

# 1 219
  • София
Ох, като чуя това "отрекоха" и "признаха" за наука, направо ми става лошо! Няма такова нещо като отречено и признато в науката! Има представяне на доказателства в подкрепа или опровергаващи една или друга хипотеза. Теория нито се доказва, нито се опровергава! Постоянно се раждат нови идеи, но човек трябва да е в съответната научна област, за да ги следи.

# 1 220
  • гр. София
Значи, ако аз съм разбрал правилно еволюцията, Ти си създал Адам и Ева, а по-нататък човекът е произлязъл от маймуната?
Сергей, 3 клас

От тук - децата пишат писмо до Бог

Това за разведряване, че темата изви в невероятна посока...  Laughing

# 1 221
  • София
е, затова пък, твърденията за извънземните чудесно запълва дупката!  Wink

# 1 222
Аз поне се разведрих,благодаря  bouquet

Ох, като чуя това "отрекоха" и "признаха" за наука, направо ми става лошо! Няма такова нещо като отречено и признато в науката! Има представяне на доказателства в подкрепа или опровергаващи една или друга хипотеза. Теория нито се доказва, нито се опровергава! Постоянно се раждат нови идеи, но човек трябва да е в съответната научна област, за да ги следи.

И на мен ми става лошо като се започне това признаване (явно е било чиста заблуда) и се стигне до отричане сьс сьщите аргументи.
А пьк темата е точно такава " СЗО признаха..."
Ще чакаме да го отречат. Laughing

# 1 223
  • Варна
Възхищавам се на стоицизма, хъса и търпението, които проявявате докато спорите с Кристиян.
Риспект, като е модерно да се казва!   bouquet

# 1 224
  • София
Ми, алтруизъм, какво да се прави! тук четат много хора, поне малко ще си разширят общата култура по отношение на науката!

# 1 225
Кристиан, явно караш със спомени и знания от 8 клас Не навлизай в непознати води. За Молекулярна генетика, Генно инженерство и Молекулярна биология, чувал ли си? Науката се развива, колкото и невероятно да звучи............

# 1 226
  • София
Аз поне се разведрих,благодаря  bouquet

И на мен ми става лошо като се започне това признаване (явно е било чиста заблуда) и се стигне до отричане сьс сьщите аргументи.
А пьк темата е точно такава " СЗО признаха..."
Ще чакаме да го отречат. Laughing

Едно журналистическо заглавие нищо не означава. Достатъчно често се сблъсквам с пълното невежество на доста журналисти, което още повече задълбочава невежеството на хората, които хабер си нямат от нещата и бъркат компютри с компоти.

# 1 227
Кристиан, явно караш със спомени и знания от 8 клас Не навлизай в непознати води. За Молекулярна генетика, Генно инженерство и Молекулярна биология, чувал ли си? Науката се развива, колкото и невероятно да звучи............
Не бях чувал Laughing
Хайде да направиш тогава от Дарвиновата маймуна(общ примат) един цивилизован човек по Менделовите закони.
Мислила ли си друго....нужно ли е и безопасно ли да се ровим там,кьдето природата е скрила кодове,които и след милиони години не могат да бьдат разгадани?
Именно! Развива се още.Още е в третия свят.
Знаеш ли всьщност какво се тьрси чрез така наречената маска "генетика"?

Андариел,
Аха.И журналистите имат голям принос в Дарвинизма..

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 17:12 от Christian

# 1 228
  • София
журналистите са в ролята на разваления телефон в повечето случаи, защото не са способни една обикновена научна статия да прочетат и разберат! Не помня точно случая, но преди време тук се говореше за някакво изследване нещо за мозъка, и накрая се оказа точно като във вица за компютрите  и компотите, но го хванахме, защото намерихме първоизточника. А журналистите от някакви чужбински жълти вестници бяха изфабрикували всякакви глупости, а нашенските ги бяха превели и украсили. Винаги трябва да се търси първоизточникът, поне ако журналистът държи на авторитета си.

# 1 229
Мислила ли си друго....нужно ли е и безопасно ли да се ровим там,кьдето природата е скрила кодове,които и след милиони години не могат да бьдат разгадани?
Именно! Развива се още.Още е в третия свят.
Знаеш ли всьщност какво се тьрси чрез така наречената маска "генетика"?

Какво търсят-тайната на безсмъртието ли? Ще има още много да търсят.

Общи условия

Активация на акаунт