Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 82 364
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 1 350
  • гр. София
Знам, че няма извънземни.  Simple Smile

Темата не е за извънземни. Не съм любител за фентъзи-то. А и не е нужно да пътешестваш междугалактически, за да имаш определени убеждения.

Темата не е за извънземни, но ти си развий мисълта.
Какво общо имат извънземните с фентъзито?
Как имаш убеждения за нещо без да го познаваш? Въз основа на какво са ти убежденията? В неделното училище ли така ти казаха?

# 1 351
  • Linz
Alexandria37, къв господар, кви 5 лв?! И на животното животът му е по-ценен от твоя.
Не, не мисля, че сме по-висши същества, от тези, които ядем. Има по-интелигентни и по-благородни животни от човека. Обаче въобще не ми се влиза в битки с вятърни мелници, просто споделих мнение.

# 1 352
Според духовните учения еволюцията е двупосочен процес, мое да върви нагоре, а мое и надоле... Wink

# 1 353

Даааа! Разбира се! Защото цялата Вселена е изучена и знаем какви са всички останали нейни обитатели!  Stop
Ти изобщо знаеш ли какво значи Вселена?  ooooh!

На който му се вижда прекалено широка Вселената, може да се ограничи до Земята.
A има ли сьщества в други измрения,които не ги виждаме с просто око,но са сред нас?
Извинявайте,че не е по темата Peace

# 1 354
  • София
Според духовните учения еволюцията е двупосочен процес, мое да върви нагоре, а мое и надоле... Wink

и чат-пат завойчета. и сладки с късметче.

Изобщо не се изненадвам, че индийците не си падат по месото. Там няма кой знае какъв избор от възможности за отглеждане на добитък, пък и къде ще го пасат, то от толкова народ, няма място за добитъка!

# 1 355
  • София
Alexandria37, къв господар, кви 5 лв?! И на животното животът му е по-ценен от твоя.
Не, не мисля, че сме по-висши същества, от тези, които ядем. Има по-интелигентни и по-благородни животни от човека. Обаче въобще не ми се влиза в битки с вятърни мелници, просто споделих мнение.

Животът ми не само, че е по-ценен от този на животното, но и от този на много хора. Особено на такива, които се имат за равни, че и по-низши от животните.

# 1 356

Животът ми не само, че е по-ценен от този на животното, но и от този на много хора. Особено на такива, които се имат за равни, че и по-низши от животните.

Животът ти не е по-ценен от този на никое животно, но работата е там, че прасето не може да те купи разфасована в тарелка, а ти можеш. Аз също. Ако обратното беше възможно щяха те нас да хапват.

# 1 357

И през 1945 много хора така са разсьждавали.

# 1 358
  • Linz
Животът на всеки е най-ценното, което има- човек или животно. И животните изпитват не по-малко страдание от хората. Но някои, заслепени от своята значимост, не забелязват чуждата болка.

# 1 359
  • София
Животът на всеки е най-ценното, което има- човек или животно. И животните изпитват не по-малко страдание от хората. Но някои, заслепени от своята значимост, не забелязват чуждата болка.

Сигурно животните изпитват болка, но не и страдание . И за разлика от хората нямат ценности. Поради което имат една единствена ценност - да служат на хората. За храна и не само.

А през 1939-45 как са разсъждавали?

п. п. Между другото, Хитлер е бил вегетарианец.  Wink

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 23:42 от Alexandria37

# 1 360
  • Linz
Животните освен болка изпитват и страдание, и много други чувства.
Alexandria37, може да не си яла месо, но не си била вегетарианка.

# 1 361

Сигурно животните изпитват болка,но не и страдание . И за разлика от хората нямат ценности. Поради което имат една единствена ценност - да служат на хората. За храна и не само.

А през 1939-45 как са разсъждавали?

п. п. Между другото, Хитлер е бил вегетарианец.  Wink
Причините при него са били други.Бил е болен.През 1933 година той забранява и преследва всички вегетариански общества,унищожава вестниците им.
http://www.myuniversals.com/li4nosti_page.php?id=118

http://al.godsdirectcontact.org.tw/vg-vip/query/index.php  Кой е бил веге и веган?

А кьм това в червеното си има цитат:
"The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated"
Сьдете за една нация по начина,по който тя третира животните си.

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 00:19 от Christian

# 1 362

Затова в Западния свят, хората масово отказват по едно нещо по време на постите.

Какви пости в западния свят?  Rolling Eyes

Велики пости, какви. Само в България ли имя пости според вас?

# 1 363

Даааа! Разбира се! Защото цялата Вселена е изучена и знаем какви са всички останали нейни обитатели!  Stop
Ти изобщо знаеш ли какво значи Вселена?  ooooh!

На който му се вижда прекалено широка Вселената, може да се ограничи до Земята.
A има ли сьщества в други измрения,които не ги виждаме с просто око,но са сред нас?
Извинявайте,че не е по темата Peace

Има, да вируси, например.  Wink

# 1 364
  • София

Alexandria37, може да не си яла месо, но не си била вегетарианка.

Не съм била вегетарианка от жалост към животните, а защото си въобразявах, че месото е вредно. Под влияние на манипулативната вегетарианска пропаганда.

Причините при него са били други.Бил е болен.През 1933 година той забранява и преследва всички вегетариански общества,унищожава вестниците им.
http://www.myuniversals.com/li4nosti_page.php?id=118

Показанията на свидетелите са по-достоверни:

http://www.telegraph.co.uk/history/world-war-two/9859294/Hitlers … etarian-diet.html

Общи условия

Активация на акаунт