Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 82 350
  • 2 544
  •   2
Отговори
# 1 410
имала съм представа , чела съм , занимавала съм се  ...

тези неща биха вървели при няколко фактора -
1.ако е надъхан , така е в началото - човек е силно надъхан и успява да се победи ,
после мотивацията спада и ....
2.ако е в Индия , Китай - където няма изобилие на храна и хората просто си недояждат
3.ако е злояд по природа , има и такива хора -за тях яденето е една мъка , едно неприятно задължение , което трябва да се свърши , те обаче са много малко  ...

най-голямата глупост обаче е онова на Лидия Ковачева , особено във варианта на Емилова - 2-3-4 седмици само на бързи въглехидрати ...

# 1 411
Ана Каренина,ти изби рибата. Laughing

# 1 412

С чук. Laughing

# 1 413
  • гр. София
1. не съм била никак надъхана. Стана от раз.
2. не живея в Индия, Китай и пр., а в България.
3. злояда бях като дете, след това охотно си хапвах. Доста охотно. И до ден днешен обичам хубавата храна. Хубава по моя вкус, разбира се.

Не отговарям на нито един от трите ти критерия. Е, надали съм свръхсъщество  Laughing Просто критериите ти нямат нищо общо с реалността. Това са неща, които само ТИ си мислиш, че са такива. Обаче не са. Има премного доказателства за обратното.

# 1 414

истината боли малко ...
само една вегетарианка тук си признава , че има 20 кг наднормено тегло , просто е достатъчно честно момичето ...

# 1 415
# 1 416

истината боли малко ...
само една вегетарианка тук си признава , че има 20 кг наднормено тегло , просто е достатъчно честно момичето ...

Е аз съм 40 и няколко (не 40 кг над нормата, а толкова кг) Simple Smile. Теглото зависи от много фактори.

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 14:20 от Devorah

# 1 417

истината боли малко ...
По научния ти подход тук следва,че вегетарианството води неизбежно до наднормено тегло.
Истината е само една.Когато има две различни становища,значи все още се тьрси истината.

# 1 418
  • Linz

Alexandria37, може да не си яла месо, но не си била вегетарианка.

Не съм била вегетарианка от жалост към животните, а защото си въобразявах, че месото е вредно. Под влияние на манипулативната вегетарианска пропаганда.
Принизяваш вегетарианството. Пак ти казвам- ти не си била вегетарианка.
Вегетарианството не е просто неядене на месо за седмица, месец или година.

ana_karenina, в голяма заблуда си- връзка между вегетарианството и диабета има, само че е с обратен знак.

# 1 419
епидемията от диабет е точно от това тъпчене с въглехидрати ,
сега , ако човек хапне един-два пъти месечно месо , това на практика не променя картинката , макар че той не се води вегетарианец ...

# 1 420
  • Linz
епидемията от диабет е точно от това тъпчене с въглехидрати ,
А каква точно е връзката на това изречение с вегетарианството? Мислиш, че вегетарианците заменят месото с бързи въглехидрати ли?
Има нова теория, според която основният виновник за диабета е месото.

# 1 421
да , заменят белтъчините с въглехидрати - всички растения са въглехидрати  в голямата си част .

# 1 422
Има нова теория, според която основният виновник за диабета е месото.

Точно. В САЩ голям процент от  ДЕЦАТА, не възрастните вече имат диабет.

Дължи се на индустриално месо и джънк фууд.

# 1 423
  • Linz
да , заменят белтъчините с въглехидрати - всички растения са въглехидрати  в голямата си част .
Тоест растенията са виновни за диабета? Shocked

# 1 424

И съдържат само въглехидрати, и то бързи, really?

Губи ми се за какво е спора и защо е необходимо някой да доказва на друг, че определена диета е по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт