Признаха вегетарианството за психично заболяване

• 82 428
  • 2 544
  •   1
Отговори
# 1 605
Напрау! Grinning Аз отивам да си правя лехичка, готин ден!

# 1 606
А аз да сготвя ужасна веганска картофена манджа и салата от печени чушки. Чао и от мен! Simple Smile

# 1 607
Тези твърдения базират ли се на някоя сериозна научна разработка? Не съм срещала статия, в която да се посочва, че месото е съставлявало 50 процента от хранителния прием. Разбира се аз не съм изчела всичко, това е практически невъзможно, а не е и в моята област, така че ще ми е интересно да прочета.

Базират се на различни източници и на логически заключения.

Ти май знаеш неща повече и от Дарвин.Браво!

Дарвин не е разполагал със съвременната информация.

Ако идваме от маймуни,които основно са се хранили с растения,би трябвало логично,за онова време,да е имало растителна храна в изобилие...

Маймуните са се хранили основно с плодове по дърветата и свежи листа като горилите в момента. Обаче за да се храниш по този начин ти е необходимо да имаш достъп до такъв тип растителна храна и то целогодишно. Това е възможно единствено във влажните и топли екваториални джунгли. В момента, в който поради климатични промени е настъпило засушаване и джунглите се се превърнали в савани, този тип храна просто е изчезнала.

# 1 608
  • Costa Rica

Касапина, Делфина, си върши работата-ти защо го принизяваш до обикновен убиец?Той може да има съвсем други помисли-примерно такива като да нахрани гладни хора.

Защото страшно се кефя на каква морална Кама Сутра са готови ядящите месо, за да се оправдаят пред себе си Mr. Green Поне си признайте, не се крийте зад статистики и цитати.

Какво да си призная - че ям месо или, че съм убиец?
Задаваш отговори.

Чао и от мен, отивам на лов за арабски сандвич - хоммос. зеленчуци, маслинки. ямммииии Whistling

# 1 609
  • София - Рим и обратно

Чао и от мен, отивам на лов за арабски сандвич - хоммос. зеленчуци, маслинки. ямммииии Whistling
Това какво беше? Нещо смешно, или за завиждане newsm78

# 1 610

Това какво беше? Нещо смешно, или за завиждане newsm78

Говори за потиснато насилие.

# 1 611
  Аз пък току що изядох едно суджу.

# 1 612
  • Costa Rica

Я ми ела фейс ту фейс да видиш дали е потиснато Mr. Green

Просто влизам във форумната хищническа стилистика. Пак недоволни ooooh!

# 1 613
  • София - Рим и обратно
Еми добре тогава...аз разкъсах един спаначен огретен и задуших едно пиле на обяд...
И какво сега newsm78

# 1 614
  • Costa Rica
Еми добре тогава...аз разкъсах един спаначен огретен и задуших едно пиле на обяд...
И какво сега newsm78
Лошо храносмилане Party
Бъзикам се. Peace

# 1 615
Дарвин не е разполагал със съвременната информация.

Ако идваме от маймуни,които основно са се хранили с растения,би трябвало логично,за онова време,да е имало растителна храна в изобилие...

Маймуните са се хранили основно с плодове по дърветата и свежи листа като горилите в момента. Обаче за да се храниш по този начин ти е необходимо да имаш достъп до такъв тип растителна храна и то целогодишно. Това е възможно единствено във влажните и топли екваториални джунгли. В момента, в който поради климатични промени е настъпило засушаване и джунглите се се превърнали в савани, този тип храна просто е изчезнала.
Нарочно те попитах,за да се сдобия с парадоксалния ти отговор.Благодаря Grinning

# 1 616
ОМ, днес мненията ти са право в 10-та....... Laughing Stop Stop ,,Конграчулейшън,, както се казва...... Mr. Green

# 1 617
Нарочно те попитах,за да се сдобия с парадоксалния ти отговор.Благодаря Grinning

Би бил парадоксален ако го обориш. В момента просто плямпаш празни приказки.

# 1 618

Я ми ела фейс ту фейс да видиш дали е потиснато Mr. Green

Който има зор идва сам при мене. Laughing

# 1 619

Касапина, Делфина, си върши работата-ти защо го принизяваш до обикновен убиец?Той може да има съвсем други помисли-примерно такива като да нахрани гладни хора.

Защото страшно се кефя на каква морална Кама Сутра са готови ядящите месо, за да се оправдаят пред себе си Mr. Green Поне си признайте, не се крийте зад статистики и цитати.

Какво да си призная - че ям месо или, че съм убиец?
Задаваш отговори.

Тоест, съм убийца , така ли? Ми кажи го, не го усуквай.

Общи условия

Активация на акаунт